ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط datagrid با textbox
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان
من می خواهم یک جمله sql را بنویسم دقیقا نمی دونم کجا آن را بنویسم چون می خواهم در چند تا textbox که کاربر اطلاعات وارد می کند با کلیک بر روی دکمهsearch برنامه آن ها را در جدول جستجو کنه و در datagrid نمایش بده لطفا تمتمی تنظیماتی که برای datagridو ...که باید انجام بدم توضیح دهید چون فکر می کنم ممکنه جایی اشتباه کرده باشم
ممنون
تو کنترل ADODC، یه Property هست به نام CommandType
اون رو به adCmdText، ست می کنی
بعد از طریق RecordSource، دستورات SQL رو می نویسی!!!
تو پیام خصوصی خواسته بودین تا ADODB رو هم بگم، این هم ADODB:

اول یه datagrid تو برنامه تون بذارین بعد این کد ها رو تو برنامه تون بزنین:
کد:
Dim objConn As New ADODB.Connection
Dim objRs As New ADODB.Recordset
Private Sub Form_Load()
objConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\NWIND.MDB;Persist Security Info=False"
objRs.CursorLocation = adUseClient
objRs.Open "SELECT * FROM Categories", objConn
Set DataGrid1.DataSource = objRs
End Sub
far_222000 نوشته است:تو پیام خصوصی خواسته بودین تا ADODB رو هم بگم، این هم ADODB:

اول یه datagrid تو برنامه تون بذارین بعد این کد ها رو تو برنامه تون بزنین:
کد:
Dim objConn As New ADODB.Connection
Dim objRs As New ADODB.Recordset
Private Sub Form_Load()
objConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\NWIND.MDB;Persist Security Info=False"
objRs.CursorLocation = adUseClient
objRs.Open "SELECT * FROM Categories", objConn
Set DataGrid1.DataSource = objRs
End Sub

ممنون از راهنماییتون امیدوارم ایندفعه به نتیجه برسم چون دفعه قبل که نوشته بودین تو recordset قسمت sqlبرنامه روبنویسم نمی تونستم اونجا بهtext1.text ایراد می گرفت
اینی که این بار نوشتم رو همون موقع که داشتم می نوشتم، تست کردم، جواب داد
اون بار هم درست بود، شما رفتی توی Property نوشتی Text1.text، خب معلومه که غلط می گیره، باید تو قسمت کد نویسی می نوشتی مثلاً ADODC1.Recordset = text1.text
far_222000 نوشته است:اینی که این بار نوشتم رو همون موقع که داشتم می نوشتم، تست کردم، جواب داد
اون بار هم درست بود، شما رفتی توی Property نوشتی Text1.text، خب معلومه که غلط می گیره، باید تو قسمت کد نویسی می نوشتی مثلاً ADODC1.Recordset = text1.text

دستوراتی که با adodb برام نوشته بودین را نوشتم من در form_load دو خط زیر را تایپ کردم
cnn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\company\company.MDB;Persist Security Info=False"
rst.CursorLocation = adUseClient
ودر دکمه search این خطوط را نوشتم
rst.Open "SELECT * FROM company where name='" & Text7(0).Text & "'", cnn
Set DataGrid1.DataSource = rst
ولی error باز بودن کانکشن رو میده و وقتی میبندم connection یا recordset روخطای بسته بودن رومیده
نتیجه جستجوی را هم هربار باید در یک textbox نمایش بده
اگه باز هم راهنمایی بدین ممنون میشم
این جوری باید بنویسی:

تو Form_Load می نویسی:
cnn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\company\company.MDB;Persist Security Info=False"

این ها رو هم تو دکمه Search:
rst.CursorLocation = adUseClient
rst.Close
rst.Open "SELECT * FROM company where name='" & Text7(0).Text & "'", cnn
Set DataGrid1.DataSource = rst