ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر دادن تنظیمات ویندوزXP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
نمی دونم ویندوزMRT رو دیدید یا نه آقای محمد رضا توکلی یه سری تغییرات تو ویندو XP انجام داده وبه اسم خودش داره می فروشه
وقتی این ویندوز رو نصب میکنی عکس پشت زمینه دسکتاپ رو تغییر داده و عکس مورد نظر خودشو گذاشته یا یه سری برنامه ها رو همراه ویندوز نصب کرده و یه یوزربعد از نصب ویندوز ایجاد کرده...
من می خوام بدونم چطوری می شه این کار رو کرد ؟ Whistle
بوسیله برنامه nlite
Iron_Fist ممنون دارم دانلود می کنم
سلام
با این برنامه کار هایی مثل تغییر عکس دسکتاپ ، لودینگ و... نمیشه انجام داد من همین کار رو می خوام
اول از داخل CD ویندوز و شاخه i386 فایلهای مورد نیاز برای انجام تغییرات رو اکسترکت کن.

در اینجا مثلا فایل _Shell32.dl یا _Explorer.ex و همچنین _Kernel32.dl از همه مهمتر هستند رو باید اکسترکت کنی. ( توجه داشته باش از فایلهای نصب شده ویندوز نباید استفاده کنی )

بعد اونها رو توسط برنامه های ریسورسر موجود که ساده ترینشون ResHacker هست باز کن.
در اینجا شما به تمام متنهای منوها و پنجره ها، متن پیغام ها و همچنینی تصاویر و آیکن های به کار رفته در فایلها دسترسی دارید و می تونید اونها رو عوض کنید.

بعد از ذخیره تغییرات مجددا این فایلها رو کمپرس کنید یا پسوند اونها رو به _DL تغییر بدید و در شاخه i386 کپی کنید.

برای تغییر صفحه بکگراند پیش فرض ویندوز تصویر مورد نظر خودتو رو با نام _Bliss.bm در شاخه I386 کپی کنید.

بعد از نصب ویندوز تغییرات رو ملاحظه خواهید کرد.
ممنون Di Di بعدا امتحان می کنم Clap