متشکرم
درمورد 1 ابید بگم اگه میشه یه سورسی یه کدی بزاری تا من هم متوجه بشم
البته یه همچین چیزی دیده بودم ولی طرز کارش رو نمیدونم
در مورد 2 هم باید بگم منظورم اینکه داخل آخرین سورس یه کد ساز هست که هرکی اونو داشته ابشه میتونه کد بسازه ولی اگه سفارشی بشه ( یعنی روش کد سازیش فرق کنه و فقط خودم بدونم ) دیگه کسی جر من نمیتونه کد فعال سازی برنامه رو بسازه
سلام دوستان
حاجي 1:
متداولترين روش براي ذخيره سريال رجيستري هست كه اگه بگردين سورس خيلي هست براي ذخيره سازي اطلاعات تو رجيستري.
2:ديگه قرار نيست كه شما هرچي از هر جايي برداشتي به اسم خودوتن بديد بيرون در حالي كه فقط كامپايلش به عهده شما هست در ضمن اون روتين رو هم خودت ميتوني تغيير بدي به هر شكلي كه دلت مي خواد.
اين كد با اجراي نرم افزار هربار درخواست ميشه كه خسته كنندس و رمزي هم كه ميده خيليه نميشه حفظ كرد كسي كدي نداره كه رمز تا زماني كه ويندوز عوض شه درخواست نشه ؟ بعد تعويضم با همين كد قبلي كار كنه ؟
اگه كسي قابليت ذخيره سازي رو بهش اضافه كنه خيلي خوب ميشه همه تو اون گير كردن
کسی نیس این قابلیتو بهش اضافه کنه؟
(۲۵-خرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۴۲:۵۶)bah69man نوشته است: [ -> ]کسی نیس این قابلیتو بهش اضافه کنه؟
زنیرو بود مرد را راستی
زسستی کجی زاید و کاستی
پهلوون خودت یک دست روش بکش و هرطور مورد نیازته درستش کن.این کد برنامه که استاد عزیز DiDi گذاشتن جهت آشنایی دوستان هست.
چرا بیشتر افراد دنبال سورس کدن ؟
سلام دوستان
من یه نرم افزار دارم که توسط شرکتش بر روی SD card می فروشند
این نرم افزار یه قفل داره
من از این نرم افزار کپی می گیرم تمام محتویات نرم افزار هم کپی می شود
ولی موقع استفاده میگه باید رجیستر بشه
ولی روی اون SD card شرکتی هیچ مشکلی ندارد
من اومدم سریال اون SD card هم به سریال شرکتی تعغیر دادم
ولی باز هم مشکلم حل نشد
حالا دوستان ایا نرم افزاری هست که بشه از اون Sd card کپی گرفت به طوری که SD card دومی
دیگه نخواد رجیستر بشه
یه چیزی مثل نرم افزارهای که برای کپی DVD هایی که قفل دارند استفاده میشه
دوستان اگر چنین نرم افزاری باشه خواهشمندم بهم معرفی کنید.
از اين نرم افزارهايي كه از هارد ايميج ميگيرن _ مثل نورتون گاست - يا Acronis استفاده كن ، ايشالا مشكلت حل ميشه.
(۰۲-تير-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹:۰۴)mobina2339 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من یه نرم افزار دارم که توسط شرکتش بر روی SD card می فروشند
این نرم افزار یه قفل داره
من از این نرم افزار کپی می گیرم تمام محتویات نرم افزار هم کپی می شود
ولی موقع استفاده میگه باید رجیستر بشه
ولی روی اون SD card شرکتی هیچ مشکلی ندارد
من اومدم سریال اون SD card هم به سریال شرکتی تعغیر دادم
ولی باز هم مشکلم حل نشد
حالا دوستان ایا نرم افزاری هست که بشه از اون Sd card کپی گرفت به طوری که SD card دومی
دیگه نخواد رجیستر بشه
یه چیزی مثل نرم افزارهای که برای کپی DVD هایی که قفل دارند استفاده میشه
دوستان اگر چنین نرم افزاری باشه خواهشمندم بهم معرفی کنید.
نمدونم منظور شما ولوم نامبره یا...
ولی اگر با کپی محتوا مشکل نداشته باشید .وفقط در اجرای برنامه مشکل داشته باشید احتمالا اینا چک میشن:
Serial Number, Manufacturer,SectorsPerBlock,BytesPerSector
پیشنهادقبل از کرک:sd card جدید رو با همون نوع sd card اورجینال فرمت کنید.وبعد ولوم نامبر رو ست کنید.vid,pid رو ست کنید .مسیر های رجیستری storg ها روپاک کنید.وsd کارت جدید از لحاظ جداول تخصیص وحجم با اولی یکی باشه
اگه نشد دستی کرک کنید
(۱۳-شهریور-۱۳۹۲, ۰۲:۰۸:۱۸)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]نمدونم منظور شما ولوم نامبره یا...
ولی اگر با کپی محتوا مشکل نداشته باشید .وفقط در اجرای برنامه مشکل داشته باشید احتمالا اینا چک میشن:
Serial Number, Manufacturer,SectorsPerBlock,BytesPerSector
پیشنهادقبل از کرک:sd card جدید رو با همون نوع sd card اورجینال فرمت کنید.وبعد ولوم نامبر رو ست کنید.vid,pid رو ست کنید .مسیر های رجیستری storg ها روپاک کنید.وsd کارت جدید از لحاظ جداول تخصیص وحجم با اولی یکی باشه
اگه نشد دستی کرک کنید
احتمالا سریال نامبر کارخونه ای SD card ملاک برنامه بوده نه ولوم نامبر.
راستی یه سوال: vid,pid مگه جزو مشخصات کارخونه ای نیست چطوری میشه عوضشون کرد؟