ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ایمیل با ویژوال بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
هنوز ندادم ولي باهاش حرف زدم گفت بايد توضيح بدم. هيچ جاشو نفهميدم بيشتر از همه قسمت ماژولشو
سلام

تو ماجولش :
IF رو که هیچی ، خودت بلدی
frmMain.MousePointer = 11 ؛ وقتی موس رو فرم ببریم ، آیکون ساعت شنی میاد
خط بعدیشم که چند تا متغیر تعریف کردن
دو خط بعدی ؛ هم اول یک شئ ایجاد میکنه و بعد به متغیر ها ست میکنه
CDO.Message برای ارسال ایمیل
CDO.Configuration برای تنظیمات پیکر بندی که تو CDO.Message بهش احتیاج داریم.
Set Flds = iConf.Fields ، متغیر Flds رو ست میکنه یه خاصیت Fields ، متغیر iConf که تو خط قبلش ، خودش به CDO.Configuration ست شده بود ؛

در مورد این خط که یه سوال پرسیده شده یود ، به آدرس زیر برو ،
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...G.10).aspx
(انگلیسیت هم که خوبه ، مثل ما نیست)
8 خط بعدیشم ، با خوندن لینک بالا میتونی متوجه بشی (کد پایین اون شکل تو لینک بالا همین کد ، فقط کمی قیافش فرق میکنه)

در مورد With iMsg هم بگم که ؛ از With در مواقعی استفاده میشه که بخواییم به چند خاصیت یک شئی یا هر چیز دیگه ای خاصیت داره ، مقداری اختصاص بدیم ، ولی سختیمون میگیره اسم اون شی رو همش بنویسیم و بعد نقطه بزاریم ، و خاصیت رو اتنخاب کنیم ،، پس تمام اون خواصی که با نقطه شروع شدن ، به شئ iMsg (در این مثال) مرتبط میشن.که تنظیمات فرسنده گیرنده و ... رو انجام میده.

بعد از end if ، تمام پیکر بندی که تو اون 8 خط بالا کردیم رو ، به .Configuration شئی iMsg برای ارسال صحیح میل ست کرده.

با Send هم ایمیلمون فرستاده میشه و مقدار بازگشتی از اون در SendEmailGmail قرار میگره (که البته من نفهمیدم چرا تو SendEmailGmail قرار مگیره در حالی که دیگه باهاش کار نداریم ؛ فکر کنم بجای SendEmailGmail = بشه از call استفاده کرد ، مطمئن نستم بازم)

سر آخر هم به متغیر هایی که توشون شئ بود ، با مقدار Nothing خالی مشن تا بشه دوباره ازش استفاده کرد.

(چند نمره میده اینو واسش تو ضیح بدی ؟؟؟ )
یا حق
نميدونه
سلام میشه بیشتر توضیح بدین مثلا اینکه چرا پسورد کاربر رو میخواد؟
سلام.
(۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۱۶:۱۹)mehraban نوشته است: [ -> ]سلام میشه بیشتر توضیح بدین مثلا اینکه چرا پسورد کاربر رو میخواد؟
پسورد رو براي اين ميخواد که بتونه به سرور وصل بشه و ميل رو ارسال کنه.

موفق باشي.
سلام دوستان عزیز .

من ازاین کدها واسه ارسال Email استفاده کردم ولی به یه مشک جدی بر خوردم .

مشکل اینجاست که ایمیلی که فرستاده میشه در صفحه اول لیست اینباکس نمایش داده نمیشه و میره آخرین ایمیل میشه !!!

یعنی اگه کسی تعداد ایمیل هاش زیاد باشه مثلا بشه 20 صفحه ایمیل من میره صفحه بیستم و کاربر ایمیلمو نمیبینه .

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم .

لطفا کمک کنید .
تو چه موردی از این کد استفاده کردی؟
تروجان یا برنامه های کاربردی؟
سلام.
چنین مشکلی نداره. دوباره تست کن. شاید تاریخ سایر میل های داخل میلت جلو تر بودن. چون بعضی اسپمر ها تاریخ میلشون رو 2 روز بعد تنظیم میکنن که بیان ابتدای اینباکس.
نقل قول: سلام.
چنین مشکلی نداره. دوباره تست کن. شاید تاریخ سایر میل های داخل میلت جلو تر بودن. چون بعضی اسپمر ها تاریخ میلشون رو 2 روز بعد تنظیم میکنن که بیان ابتدای اینباکس.

مرسی .

نه مشکل از این نیست .

اما چند تا سوال :

1- تاریخ ایمیل ارسال شده بر چه اساسی در اینباکس ثبت میشه ؟ تاریخ سیستم فرستنده یا تاریخ سیستم گیرنده یا تاریخ خود یاهو ؟

2- چه طور میتونم یه ایمیل رو با تاریخ 2 روز جلو تر بفرستم ؟

راستی اصل صورت سوالم فراموش نشه .

لطفا توضیح بدید Wink
دوستان عزیز من از این کد ها در قسمت Feed Back چند تا برنامم استفاده کردم .

یعنی از یه قسمت تو برنامم کاربر نظر و مشکلات برنامم رو واسم میل میکنه !!!

واقعا تو سایت به این بزرگی کسی نیست مشکل دو خط کد ما رو حل کنه ؟؟؟؟؟؟
اخه تا حالا کسی با همچین مشکلی بر نخورده
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7