ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دانلود از rapidshare
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
rapidshare جزو معروفترینسایتهای upload هست که سرورهای قدرتمندی داره
اگه از اونجا چیزی دانلود کرده باشین میدونین که اولا بدون اکانتش اجازه دانلود بیشتر از 1 فایل رو نمیده 2 شما نمیتونین از برنامه های دانلودی استفاده کنین با این سرعت دیال اپ ایران یا باید از خیر نرم افزار گذشت یا باید پیه دیسکانکت شدن رو به تن مالوند(یه فایل 7/13 مگی تو 5/13 دیس شدم با این سرعت لگن)
سایت www.rapidbaz.com تو این سایت ادرش لینک هر چیزی رو که میخواهین از rapidshare دانلود کنین بهش میدین اون فایل رو روی سرور خودش upload میکنه و یه لبنک مستقیم به شما میده با سرعت بالا
تنها مهدودیتش اینه که برای لینکهای بالای 20 مگ باید عضو باشی
حالا چه اسراری هست که با رپید شیر کار منی تورنت هم هست هزار تا چیز دیگه هم هست حتما تو اونها هم پیدا می شه چیزی که می خوای
با این لینک سر بزن ببین به کارت می آد در رابطه با همین رپیدشیر هست
http://www.rapidshare.4shakh.com/
ممنون ironfist جان (به به دوست عزیزپارسال دوست امسال اشنا)تورنت دردسرخودشو داره چون p2p هست باید کشیک طرفو داشته باشی که کی on میشه من واسه دانلودkylex خیلی دردسر کشیدم اخرشم بیخیال شدم
فعلا سایتها اپلوداشون عموما رو رپید شیر هست مام اینو به عنوان کمک زدیم اینجا
سلام مبین جان
چطوری ؟ خوش می گزره ؟
والا من تا حالا هر چی از این تورنت دانلود کردم به مشکل کمبود Peer برنخوردم معمولا همیشه یه هفت هشت تایی جور هست Biggrin
راستی اون لینکه به درد نخورد ؟

پ.ن من خودمم تو تورنت لینک مناسبی برای دانلود Kylex پیدا نکردم Sad
خوش به حالت من update دلفی 7 رو که 8.7 مگه رو خواستم دانلود کنم طرف رفت بیرونو دست ما رو گذاشت تو حنا مام یه لعنت بههش فرستادیو ..... رفتیم سراغ سایتهای روسی و چینی(قربانت نیستی ناپیدایی)