ايران ويج

نسخه‌ی کامل: dial up & IP sender
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
بابا حرفه ای من اینقدر هم که تو میگی حرفه ای نیستم . یعنی سر در نیاوردم . میشه خودت یدونه درست کنی . برای تو که مثل آب خوردki
اینم لینک سالمش
فقط دوستان در برنامه یک فروم یک مدل وجود داره که باید شما اونها رو با هم قاطی کنید . یعنی فروم رو که باز کردید مدلی که در برنامه هست رو بهش اضافه کنید

http://www.persianupload.com/files/xm15m...ol4jrg.zip
من دلفی بلدم vb بلد نیستم ولی سعی میکنم واست پیدا کنم
(بهترین راهنمgoogleا)
دسدت درد نکنه . یه نگاهی هم به برنامه بنداز
این هم 2 تا نمونه که میخواستی
دوست عزیز ممنون از شما . ولی من نتونستم به برنامم اضافش کنم . میتونی خودت اضافه کنی بعد سورسو بدی بهم .
لینک دانلود برنامم بالا هست
سالمه
اینها رو که نمیتونی به برنامه اضافه کنی این جور برنامه ها 2 قسمتند 1 ادیتور 2 فایل برنامه شما (همون سرور)
ادیتور مقادیر رو در فایل سرور قرار میده (با زدن دکمه create فایل سرور میسازه)سرور هم در مواقع لزوم اطلاعات رو از مکانی که editor نوشته میخونه
با اساتیدی که vb بلدن یه ندا بده انشالاه کارتو راه میندازن
اگه دلفی بلدی کدشو برات میگزارم
کسی میتونه این 2 امکانو به این برنامه اضافه کنه
قسمت ایمیل
و قسمت میک سرور
اینم یه کد برای ارسال میل در vb دیگه بقیش با خودته برای درست کردن سرور میتونی از ریسورس هم استفاده کنی یعنی ادرس ایمیل رو در ریسورس بنویسی و از ریسورس هم بخونی
موفق باشی
با سلام و خسته نباشید خدمت شما-اقای ایران ویج
چند تا پیشنهاد و انتقاد-اول که برای اینکه از کسی نظر یا پاسخ بشنوی اینقدر نگو ملت راههای طولانی رو برای ثبت نام و .... طی کنند.توی بیشتر سایتها همین اول یه تکست کذاشتن که ملت بتون نظر بدن تازه نظر نمیدن-
ولی چون یه بار از سایتت استفاده کردم مدیونت بودم و جواب دادم
در مورد سوالت می تونم بگم میشه!!!
همین!!1
فقط یه مسله خیلی خیلی مهم اینکه بابا فایل exe ویبی روی سیستمی که ویبی نصب نباشهاجرا نمیشه-میدونم الان میگید داره چرت و پرت میگه و میرید برنامه رو پاک میکنید و اون وقت وقتی اجرا میکنید اجرا میشه
ولی این طور نیست برنامه ویبی برای اجرا شدن به دوتا فایل dll نیاز داره یه بعضی از ویندوزها نصب میکنن و بعضی دیگه نه((منظورم xp هست))
من خودم با ویبی ویروس نوشتم ولی بهد ....بی خیال--خلاصه اگه بیشتر خاصی خوشحال میشم با هم تبادلی داشته باشیم-البته ما که به پا شما نمیرسیم
a.shishabori@gmail.com
منتظرم
دوست عزيز خيلی خوش آمديد به سايت, ولی يه 3 سالی از تاريخ آخرين پست تاپيک گذشته!
پست شما هم ربطی به موضوع نداره و به زودی پاک ميشه
صفحه‌ها: 1 2