ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در نوشتن یک کی لاگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام بچه ها
من می خوام یه کیلاگر بنویسم که این قابلیت ها رو داشته باشه
1- کاربر هر چی که تایپ می کنه توی یه فایل متنی ذخیره بشه(خودم انجام دادم)
2-در خط اول فایل اسم یوزر رو فقط یک بار بنویسه(اینو مشکل دارم)
3-پیدا کردن پسورد همه ی کانکشن ها (خودم انجام دادم اما فقط کانکشن اول رو ...)
4-بدست آوردن آی پی
5-بدست آوردن پسورد یاهو مسنجر (اینم مشکل دارم)
6-و در آخر اون فایل متنی رو به ایمیلم ارسال کنه (خودم انجام دادم)
------------------------------------------------------------------------------------
درمورد گزینه دوم:بااستفاده از این دستور می شه اما نمی دونم توی چه رویدادی بنویسم که فقط یک بار اونم خط اول فایل بنویسه.
کد
کد:
Environ("Username")
سلام محسن جان
فکر نمی کنی با توجه به این سوالاتی که بالا پرسیدی تروجان نویسی یکمی برات زود باشه؟
البته دوست خوبم اگه در هنگام انجام یک پروژه در یک قسمتی از اون با مشکل مواجه بشی من اولین کسی هستم که کمکت می کنه ولی این طور تروجان نویسی مثل حل کردن جدول با سوال پرسیدن از دیگرانه.
سلام Di D
بابا من همه ی کارهاشو انجام دادم فقط توی گزینه دوم گیر کردم
گزینه سوم حل شد
گزینه چهارم هم که حل بود
منظورت از اسم یوزر چیه؟ یوزراکانت ویندوز؟ یا یوزر اکانت کانکشن اینترنت یا یوزر اکانت یاهو مسنجر؟
سلام این دستور یوزر چه چیزی رو نشون میده Environ("Username")
خوب معلومه یوزر ویندوز رو می گم
خب فایلتو باز می کنی، می گی خط اول رو بخونه، اگه خط اول UserName بود که هیچی، اگه نبود این کار رو می کنی:
1-یه متغییر تعریف می کنی به نام TxtAll
-2توی این متغییر UserName رو می ریزی یعنی این : TxtAll = <UserName>
-3بعد فایل رو که باز کرده بودی، همه ی اطلاعات توش رو به آخر این متغییر اضافه می کنی یعنی این : TxtAll = TxtAll & <AllTxtFileLine>
4-حالا فایل رو ببند
5-حالا فایل رو برای Write کردن باز کن
6-حالا TxtAll رو بریز توش
تموم شد
مگه شما چکار میکنید که میخواهید 1 بار نوشته بشه حتما این کد رو درون تایمر قرار دادین (میتونین وقتی فایل text رو ساختین اول نام یوزر رو داخلش قرار یدین بعد شروع به keylog کنید
توضیحاتی هم که جناب far_222000 فرمودن کاملا درسته
سعی کنین از فایل تکست استفاده نکنین(تجربه شخصی بنده)برای فرستاده هم به تعداد کاراکترها یا سایز فایل فایل کنین که مثلا اگه تعداد کاراکترهای log شده به 100 رسید یا اگه حجم نوشته ها به 5 مگ رسید میل بشه بهتره برای اینکه برنامتون کار کنه حد اقل کدی که برای از کار انداختن firewall ویندوز هست رو درش قرار بدین چون این روزها اکثرا از sp2 استفاده میکنن
far_222000 نوشته است:خب فایلتو باز می کنی، می گی خط اول رو بخونه، اگه خط اول UserName بود که هیچی، اگه نبود این کار رو می کنی:
1-یه متغییر تعریف می کنی به نام TxtAll
-2توی این متغییر UserName رو می ریزی یعنی این : TxtAll = <UserName>
-3بعد فایل رو که باز کرده بودی، همه ی اطلاعات توش رو به آخر این متغییر اضافه می کنی یعنی این : TxtAll = TxtAll & <AllTxtFileLine>
4-حالا فایل رو ببند
5-حالا فایل رو برای Write کردن باز کن
6-حالا TxtAll رو بریز توش
تموم شد
ممون روش خوبی بود نمی دونم چرا به فکر خودم نرسیده بود
lord_viper نوشته است:مگه شما چکار میکنید که میخواهید 1 بار نوشته بشه حتما این کد رو درون تایمر قرار دادین (میتونین وقتی فایل text رو ساختین اول نام یوزر رو داخلش قرار یدین بعد شروع به keylog کنید
توضیحاتی هم که جناب far_222000 فرمودن کاملا درسته
سعی کنین از فایل تکست استفاده نکنین(تجربه شخصی بنده)برای فرستاده هم به تعداد کاراکترها یا سایز فایل فایل کنین که مثلا اگه تعداد کاراکترهای log شده به 100 رسید یا اگه حجم نوشته ها به 5 مگ رسید میل بشه بهتره برای اینکه برنامتون کار کنه حد اقل کدی که برای از کار انداختن firewall ویندوز هست رو درش قرار بدین چون این روزها اکثرا از sp2 استفاده میکنن
بله این روشی که شما گفتید هم میشه اما یه اشکالی داره ...
من خودم هم از این روشی که شما گفتید استفاده کردم (حجم فایلو میگم) اگه از انداره کمتر بود که هیچی اما اگر به اندازه دلخواه رسید اون موقه فایل رو ارسال میکنه و وقتی هم که جحم فایل از یه اندازی بیشتر بشه برنامه فایل رو پاک می کنه. Wink
برنامه هیچ وقت فایل رو پاک نمیکنه وقتی فایل به حد خاص رسید یا میتونین اونو attach کنین یا اونو باز کنین و ارسال کنین اگه فایل پاک میشه احتمالا اشتباه از کدیه که نوشتین(چون همه کیلاگرها از این روشها استفاده میکنند)چون شما نمیدونی کاربر کی از اینترنت میاد بیرون
برنامه من چک میکنه اگه به اینترنت وصل بود وبقیه شرط ها درست بود اون موقه فایل رو می فرسته
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5