۱۱-بهمن-۱۳۸۶, ۱۱:۵۵:۴۹
۱۱-بهمن-۱۳۸۶, ۲۳:۱۱:۲۴
من تمام برنامه های قسمت هک ایران ویچ را دانلود کردم اشتباهی یکی از برنامه ها رو اجرا کردم نمی دونم کدوم بود تسک منیجرم رو غیر فعال کرده (بدون پیغام) کسی نمیدونه چطوری درستش کنم؟
۱۱-بهمن-۱۳۸۶, ۲۳:۳۴:۵۴
۱۱-بهمن-۱۳۸۶, ۲۳:۴۰:۱۴
نه درست نشد
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۰۰:۰۲
سلام.
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا تو زیرشاخه System روی Ctr + Alt + Del کلیک کن و در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک کن و بعدش تو تب Setting کزینه Disable را علامت بزن. بعد هم که OK رو کلیک کن و پنجره Group Policy را ببند.
اگه با این روش هم درست نشد دیگه عقل من به جایی قد نمی ده.
mohsen_f نوشته است:نه درست نشدتو قسمت Run عبارت Gpedit.msc را تایپ و اینتر کن و بعد به این مسیر برو:
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا تو زیرشاخه System روی Ctr + Alt + Del کلیک کن و در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک کن و بعدش تو تب Setting کزینه Disable را علامت بزن. بعد هم که OK رو کلیک کن و پنجره Group Policy را ببند.
اگه با این روش هم درست نشد دیگه عقل من به جایی قد نمی ده.
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۰۳:۲۴
اینو قبلا انجام دادم نشد
فکر کنم کلا پاکش کرده یه بار هم ریپیر کردم جواب نداد اشکال نداره الان ویندوز رو عوض می کنم.
فکر کنم کلا پاکش کرده یه بار هم ریپیر کردم جواب نداد اشکال نداره الان ویندوز رو عوض می کنم.
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۱۸:۵۸
سلام.
از سیستم ریستور استفاده کن شاید درست شد.
از سیستم ریستور استفاده کن شاید درست شد.
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۵۸:۳۵
خب حتما یه تایمر داره که چک میکنه هر وقت تسک منجر باز شد با یه wm_close اونو میبنده
1= شما یه برنامه با interval یا زمان 1 ms بنویس که چک کنه هر وقت تسک منجر باز شد با setwindowtext عنوان اونو عوض کنه (احتمالا با findwindow چک میکنه)
2= یه تسکمنجر با قابلیت killprocess بنویس و پروسس اون برنامه رو باهاش بنداز بیرون
3=اگه میتونی تو msconfig/startup بری برو تو ش و تیک مربوط به این برنامه رو بردار و سیستمتو رستارت کن
4= برو تو داس و بزن tasklist و پروسه اون ویروسو پیداکن بعد با دستور taskkill /f /im alg.exe که بجای alg.exe پروسه مربوط به اون برنامه رو بگزار
موفق باشید
1= شما یه برنامه با interval یا زمان 1 ms بنویس که چک کنه هر وقت تسک منجر باز شد با setwindowtext عنوان اونو عوض کنه (احتمالا با findwindow چک میکنه)
2= یه تسکمنجر با قابلیت killprocess بنویس و پروسس اون برنامه رو باهاش بنداز بیرون
3=اگه میتونی تو msconfig/startup بری برو تو ش و تیک مربوط به این برنامه رو بردار و سیستمتو رستارت کن
4= برو تو داس و بزن tasklist و پروسه اون ویروسو پیداکن بعد با دستور taskkill /f /im alg.exe که بجای alg.exe پروسه مربوط به اون برنامه رو بگزار
موفق باشید
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۰۸:۳۸:۴۴
mohsen_f نوشته است:hno نوشته است:سلامکدوم برنامه
لطفا لینک دانلود برنامه رو بفرستید.
با تشکر
ّبرنامه ی کی لوگر رو می گم . آیا کار میده؟
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۱۶:۱۷:۰۲
lord_viper نوشته است:خب حتما یه تایمر داره که چک میکنه هر وقت تسک منجر باز شد با یه wm_close اونو میبندهممنون
موفق باشید
من همه ي اين راه هاي رو امتحان كردم نشد .
اصلا اون برنامه ديگه اجرا نبود (فقط يه بار اجرا كردم و بعد پاكش كردم) من يه برنامه تسك منيجر دارم چيزي غير عادي نشون نمي داد
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۲۵:۰۱
ببین اصلا برنامه تسک منجرت داخل پوشه windows وجود داره؟
با یه انتی kaspersky (که بهتره update شده باشه) سیستمتو یه scan بکن (حتما kasper sky باشه)
با یه انتی kaspersky (که بهتره update شده باشه) سیستمتو یه scan بکن (حتما kasper sky باشه)