ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در نوشتن یک کی لاگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام بچه ها
یه چیز جالب من وقتی که یه فایل DLL رو به ایمیل یاهوم میفرستم، از ایمیلم دانلودش میکنم فایل دیگه DLL نیست EXE چرا؟
من تمام برنامه های قسمت هک ایران ویچ را دانلود کردم اشتباهی یکی از برنامه ها رو اجرا کردم نمی دونم کدوم بود تسک منیجرم رو غیر فعال کرده (بدون پیغام) کسی نمیدونه چطوری درستش کنم؟
سلام.
اینو یه امتحان بکن، احتمالا کارتو راه میندازه.
[attachment=724]
نه درست نشد
سلام.
mohsen_f نوشته است:نه درست نشد
تو قسمت Run عبارت Gpedit.msc را تایپ و اینتر کن و بعد به این مسیر برو:
User Configuration > Administrative Templates > System

حالا تو زیرشاخه System روی Ctr + Alt + Del کلیک کن و در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک کن و بعدش تو تب Setting کزینه Disable را علامت بزن. بعد هم که OK رو کلیک کن و پنجره Group Policy را ببند.

اگه با این روش هم درست نشد دیگه عقل من به جایی قد نمی ده.
اینو قبلا انجام دادم نشد
فکر کنم کلا پاکش کرده یه بار هم ریپیر کردم جواب نداد اشکال نداره الان ویندوز رو عوض می کنم.
سلام.
از سیستم ریستور استفاده کن شاید درست شد.
خب حتما یه تایمر داره که چک میکنه هر وقت تسک منجر باز شد با یه wm_close اونو میبنده
1= شما یه برنامه با interval یا زمان 1 ms بنویس که چک کنه هر وقت تسک منجر باز شد با setwindowtext عنوان اونو عوض کنه (احتمالا با findwindow چک میکنه)
2= یه تسکمنجر با قابلیت killprocess بنویس و پروسس اون برنامه رو باهاش بنداز بیرون
3=اگه میتونی تو msconfig/startup بری برو تو ش و تیک مربوط به این برنامه رو بردار و سیستمتو رستارت کن
4= برو تو داس و بزن tasklist و پروسه اون ویروسو پیداکن بعد با دستور taskkill /f /im alg.exe که بجای alg.exe پروسه مربوط به اون برنامه رو بگزار
موفق باشید
mohsen_f نوشته است:
hno نوشته است:سلام
لطفا لینک دانلود برنامه رو بفرستید.

با تشکر
کدوم برنامه Biggrin

ّبرنامه ی کی لوگر رو می گم . آیا کار میده؟
lord_viper نوشته است:خب حتما یه تایمر داره که چک میکنه هر وقت تسک منجر باز شد با یه wm_close اونو میبنده
1= شما یه برنامه با interval یا زمان 1 ms بنویس که چک کنه هر وقت تسک منجر باز شد با setwindowtext عنوان اونو عوض کنه (احتمالا با findwindow چک میکنه)
2= یه تسکمنجر با قابلیت killprocess بنویس و پروسس اون برنامه رو باهاش بنداز بیرون
3=اگه میتونی تو msconfig/startup بری برو تو ش و تیک مربوط به این برنامه رو بردار و سیستمتو رستارت کن
4= برو تو داس و بزن tasklist و پروسه اون ویروسو پیداکن بعد با دستور taskkill /f /im alg.exe که بجای alg.exe پروسه مربوط به اون برنامه رو بگزار
موفق باشید
ممنون
من همه ي اين راه هاي رو امتحان كردم نشد .
اصلا اون برنامه ديگه اجرا نبود (فقط يه بار اجرا كردم و بعد پاكش كردم) من يه برنامه تسك منيجر دارم چيزي غير عادي نشون نمي داد
ببین اصلا برنامه تسک منجرت داخل پوشه windows وجود داره؟
با یه انتی kaspersky (که بهتره update شده باشه) سیستمتو یه scan بکن (حتما kasper sky باشه)
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5