ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت کانکش اینترنت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من از سایت اصلی iranvig یک سورس دانلود کردم و حالا می خوام ارتقا بدمش
سورس ساخت کانکشن است
ولی چند مورد کم داره
اونم یوزر پسورد است
سوالات من
اگر بشه یوزر پسورم رو هم موقع ساخت کانکش بهش داد عالی میشه که نمی دونم چه جوری این کار رو بکن

سوال بعدی
وقتی کانکش ساخته شد کانکش باز شه البته hide باشه یعنی یک اینتر فیس ما براش بزاریم که روی فورم ما یک دکمه اتصال به شبکه باشه و یکی قطع اتصال
که با فورم ما کار کنه

راحت بگم می خوام از کانکش استفاده کنم ولی hide و در اصل از برنامه که خودم می سازم به عنوان اینتر فیس استفاده بشه

اینم سورس اون برنامه

دانلود
قبلا مثل این برنامه ساخته شده ولی با وی بی نیست و سورس کامل در دسترس نیست
دانلود نمونه نر افزار
برای این کار از توابع api که مربوط به این کار هست استفاده کن نیازی به hide کردن نیست این موضوع هم قبلا بحث شده یه جستجو تو همین بخش بکن
سلام دوست عزیز
من هر چی سرچ کردم که هیچی نیمد ولی دستی گشتم این رو پیدا کردم که به درد نمی خوره راستش
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6038
اگر لطف کنی بگی باز چه پستی هست و بگی چه جور مشکل رو حل کنم متشکر می شم
این فکر کنم کارتو حل میکنه
خیلی خوب است ولی
باید این خط توش حذف بشه که موقع وصل شدن ارور نده
cmdClose.Enabled = True
مشکل من تا حد بزرگی حل شد ولی هنوز مشکل است
تو اون برنامه که من گذاشتم خودش اتوماتیک کانکشن می ساخت و فقط یوزر پس نمی گرفت
تو این کانکت می کنه با اینترفیس برنامه خودمون ولی برای ساختن کانکش از ویندوز استفاده می کنه
می شه کد ها اون رو برای این گذاشت ولی چه جوری یوزر پس رو که از یوزر می گیریم با اینتر فیس خودمون منتقل کنیم به کانکشن
اگر اینم جواب بدی متشکر می شم
چرا میخواهی منتقل کنی به مال ویندوز؟(اینو بگو تا بگم):d
یعنی می شه روی خودش سوار کرد
لطفا راهنمایی کن Biggrin
خب عزیز جان خودش که همه کارها رو انجام میده مشکلت چیه؟
اون برنامه ای که شما گذاشتید از خود ویندوز برای ساختن کانکش استفاده می کنه که می خوام از خود برنامه استفاده بشه و پنجره ویندوز نیاد برای ساختن کانکش

و برنامه ای که خودم لینک اول گذاشتم مشکلش اینه که یوز پس رو از کاربر نمی گیره
خب اگه یوزر و پس رو از کاربر نگیره چطور میخواهد به اینترنت وصل شه؟
حتما جایی داخلش مکانی برای وارد کردن یوزر و پس وجود داره
اگه خودتون میخواهید از برنامه خودتون کانکشن بزنید باید از توابع ras استفاده کنین که برای همین کارها هست
برنامه من فقط کانکشن رو می سازه و حداکثر شماره تماس رو می تونه بزاره تو کانکشن و از یوزر پس توش خبری نیست
برنامه ای هم که شما گذاشتید برای ساخت کانکشن از خود برنامه ساخت کانکشن ویندوز استفاده می کنه
حالا موندم چه جوری این کار رو انجام بدم
صفحه‌ها: 1 2