۰۸-بهمن-۱۳۸۶, ۱۳:۳۲:۴۰
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
من علاقه بسیار زیادی به برنامه نویسی دلفی دارم . 2 کتاب اموزش دلفی انتشارات دیباگران رو بنا به صلاحدید یکی از برنامه نویسان این زمینه مطالعه کردم و الان اشنایی نسبی با محیط برنامه دارم . من علاقه زیادی به نوشتن تروجان انتی تروجان انتی ویروس (تک ویروسی ) با این برنامه دارم .و البته کلا برنامه نویسی حرفه ای .
ازتون که تجربه کافی دارید خواهش دارم که راهنمایی های لازم رو مبذول فرمائید.
ایا کتابی که به من کمک کنه و توی بازار باشه رو میشناید که کمک کنه تا حرفه ای تر این برنامه نویسی رو دنبال کنم .!!!
ایا شما سی دی یا کتابی دارید که در این موارد منو کمک کنه !! و بشه خرید !!
ایا منبع انلاینی هست که مثلا سورس های نمونه بزاره (مخصوصا تو مواردی که ذکر کردم)
من از کجا اغاز کنم و به جلو برم
ایا سوالی و یا کمکی بخوام توی سایت منو راهنمایی می کنید.
کلا راه ترقی و پیشرفت همراه با نتیجه که دوستان حرفه ای طی کردند رو میخواستم بدونم
زحمت بکشم ولی نتیجه هم بگیرم
من علاقه بسیار زیادی به برنامه نویسی دلفی دارم . 2 کتاب اموزش دلفی انتشارات دیباگران رو بنا به صلاحدید یکی از برنامه نویسان این زمینه مطالعه کردم و الان اشنایی نسبی با محیط برنامه دارم . من علاقه زیادی به نوشتن تروجان انتی تروجان انتی ویروس (تک ویروسی ) با این برنامه دارم .و البته کلا برنامه نویسی حرفه ای .
ازتون که تجربه کافی دارید خواهش دارم که راهنمایی های لازم رو مبذول فرمائید.
ایا کتابی که به من کمک کنه و توی بازار باشه رو میشناید که کمک کنه تا حرفه ای تر این برنامه نویسی رو دنبال کنم .!!!
ایا شما سی دی یا کتابی دارید که در این موارد منو کمک کنه !! و بشه خرید !!
ایا منبع انلاینی هست که مثلا سورس های نمونه بزاره (مخصوصا تو مواردی که ذکر کردم)
من از کجا اغاز کنم و به جلو برم
ایا سوالی و یا کمکی بخوام توی سایت منو راهنمایی می کنید.
کلا راه ترقی و پیشرفت همراه با نتیجه که دوستان حرفه ای طی کردند رو میخواستم بدونم
زحمت بکشم ولی نتیجه هم بگیرم