ايران ويج

نسخه‌ی کامل: XP Net Menu Patch
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
این OCX ثابت کرد عصر قفل نویسهای بی سواد و تنبل داره تموم می شه و از نگ اسکرینهای خنده دار سابق دارن جدا می شن .
قفل هاشون رو 14 با اینکرپت می کنن!! و به جای استفاده از تایمر یا فرم لود یا .... می تونن از هوک هم استفاده کنن!! Clap

ولی هنوز هم می شه یه کارایی کرد Wink

این دفعه تو هر دوحالت ادیت و اگزه تستش کردم و فکر می کنم دیگه هیچ مشکلی نداشته باشه. برید حاشو ببرید!! Wink Heart

[attachment=722]
ولی این مشکل داره . من EXE که میگنم باز بعد از چند ثانیه و بعد از باز کردن منوها همون پنجره ظاهر میشه ... خودت یه بار دیگه امتحان کن ببین ...
آره، من هم تست کردم، هنوز کرک نشده!!!
اعتراف می کنم قفل جالبی داره!!
انگار نصف کدهای این او سی ایکس مربوط به قفل اون هست. هرجاش می ری یه رویه تست قفل رو داره!!
سعی می کنم هر چه زودتر کرک کاملش رو بزارم اینجا.
ممنون ما منتظریم
فایل پچ رو آپدیتش کردم. این دفعه دیگه تیر خلاص رو زدم ! فکر نکنم دیگه بتونه از جاش بلند شه.

من این بار روش های تازه ای برای طراحی قفل یاد گرفتم که امیدوارم در آینده بتونم به صورت یه مقاله برای تولید این نوع قفل ها و همچنین راه نفوذ به اونها داخل سایت بزارم.
ایول
فکر کنم کامل کرک شد. من هرچی با این لعنتی ور رفتم نشد، می تونی در مورد قفلش توضیح بدی؟
حتما سعی می کنم یه مقاله براش درست کنم.
اما خلاصه اش اینه که ساخته شده برای مقابله با Olydbg و بقیه دیباگرها تا نتونن دیباگش کنن. بر خلاف بقیه قفل ها که در واقعه خاصی مثلا فرم لود یا کلیک قرار داشتن، این یرنامه بر مبنای یک عدد تصادفی قفلش رو چک می کرد. برای همین هم نمی شد دقیقا این مکان رو شناسایی کرد.
خود رویه چک شدن قفل شامل ده ها رویه Jz و JNZ متوالی بود که باعث سر درگمی کراکر می شه. علاوه بر اون رویه چک کردن قفل هم یکسان نبود و طبق شرایط خاص ، قسمت خاصی از قفل رو چک می کرد یا قفل رو با الگریتم دیگه ای چک می کرد.
خود قفل حدودا 14 بار اینکرپت می شد که کی جن کردنش تقریبا غیر ممکن بود!
من رویه اصلی چک قفل رو از کار انداختم ولی در فایل اگزه، برنامه از طریق هوک کردن منوها قفلش رو چک می کرد که اونم از کار انداختم ولی هنوزم سورس برنامه پره از کدهای مشکوک!!
امیدوارم دیگه پیغام نده!!
جناب didi عزیز برای کرک اون ocx شاید این لینک به دردتون بخوره
http://forum.iranled.com/showthread.php?...6#pid43596
ممنون قبلا کرکش کردم و تو همون پست قبلی قرار دادم!!
می تونید تستش کنید ببینید کامله یا نه!!
بازم خرابه متاسفانه .... من که تست کردم تو exe بازم میومد ...
صفحه‌ها: 1 2