لطفا نظرتون رو درباره برنامه زیر بگین.
تا بتونم بهترش کنم. یا اگه خیلی چرته بی خیالش بشم.
یک لغت وارد می کنید و بعد در بازه زمانی مناسب ازتون معناش رو می پرسه!
بعد از مدتها وقت کردم دستی به سر و روی این برنامه بکشم.
لطفا نظرتون رو بگین تا بتونم بهترش کنم.
ممنون
http://rapidshare.com/files/107400904/laitner_1.zip
باید بگم ایده خیلی خوبیه. حتما روش کار کن
متاسفانه پروژت ایراد داره و اجرا نمی شه اما من یک نگاه کلی بهش انداختم. چند مورد رو برای کمک بهت مطرح می کنم:
-ابتدا همه اون فایل های BMP رو به شکل JPG در بیار این طوری هم در حجم پروژه و هم در حجم فایل اجرایی نهایی صرفه جویی خیلی خیلی خوبی می کنی و هم برای آپ کردن و ارائش دچار مشکل نمی شی. اگر هم نگران افت کیفیت هستی, در تبدیل BMP به JPG با کیفیت 100 درصد , چیز زیادی از دست نمی دی.
در ضمن برای ارائه پروژت احتیاجی به پوشه Laitner files و محتویات داخلش نیست. چون اون تصاویر رو درون پروژت گذاشتی و با قراردن اون پوشه درون بسته ارائه پروژت کاری انجام نشده جزء دوباره کاری (بالارفتن حجم).
-نمی دونم چرا برای یک پروژه از امکان گروه پروژه ها داری استفاده می کنی. یعنی در واقع فایل Group1.vbg درون بسته اضافیه.
در این مورد باید بگم چند تا فایل اضافه دیگه هم دیدم که اگر اون ها رو هم پاک کنی و بعد بسته پروژت رو ارائه بدی باز هم روی حجم کمکت می کنه:
~$Form3.frx
Project1.PDM
MSSCCPRJ.SCC
-اما برنامت به علل زیر اجرا نمی شه (لااقل در این بسته ای که فعلا آپ کردی)
ماژول Module2 رو به پروژت پیوند نزدی (البته متوجه شدم چرا, برات می گم در ادامه) و انگار که این فایل اضافست اما درون فرم Form1 که هیچ کد یا طراحی خاصی نیست یک زیر برنامه فراخوانی می شه که اون زیر برنامه درون Module2 بود. بنابر این چون Module2 پیوند نخورده با پروژت در همون ابتدای اجرای برنامه دچار مشکل می شیم.
من خودم Module2 رو پیوند زدم و با اون زیر برنامه disturbPart رو قدری مطالعه کردم, متاسفانه ایراد زیاد داره. یکی از مهمترین ایراداتش اینه که در اون فایل هایی ایجاد می شه که گویا باید در مسیر c:\balaja یا d:\balaja باشند. ایراد هم همین جاست. این فایل ها همراه پروژت ارائه نشدند برای کسی که می خواد به برنامنت نگاهی بندازه یه کمی نگرانی ایجاد می کنه. برای چنین فایل هایی بهتره از مسیر خود پروژه (فایل اجرایی) استفاده کنی...
لطفا این ایراد رو برطرف کن و دوباره پروژت رو آپ کن. همون طور که گفتم ایدت ایده خیلی خوبیه. ارزش کار کردن روش رو داره...
سلام
ممنون كه وقت گذاشتين
در مورد اون فايل هاي c:\balaja و d:\balaja و پروسيجر disturbPart بايد بگم كه اين مربوط به يك برنامه ديگه مي شه.
چون تعاريف و ثابت ها در اين ماژول بود من هنگام نوشتن برنامه لايتنر همون ماژول برنامه قبلي رو كپي كردم و تغيير دادم(تنبلي كردم و دوباره ننوشتم) اونا رو حذف مي كنم.
از روش هايي كه براي كاهش حجم ارائه كرديد هم ممنونم. خيلي بهم كمك مي كنه.
جناب Drag از تون خواهش مي كنم، اگر وقت داريد منو راهنمايي كنيد تا بتونم اين برنامه رو بشكلي قابل قبول و استاندارد در بيارم.
بعد از تغييراتي كه گفتيد دوباره آپ مي كنم.
ممنون
نشد...
راستش شما هیچ کدوم از اون حرف هایی که من زدم انجام ندادی هیچ, کارو هم بدتر کردی...
گفتم اون پوشه تصاویر رو موقع آپ حذف کن نکردی
گفتم تصاویر رو Jpg کن از حجم اون فایل اجرایی برنامت معلومه نکردی...
گفتم فرم1 ایراد داره یک زیر برنامه وجود نداره, درست نشد
گفتم اون چند تا فایل اضافی روم موقع آپ حذف کن نکردی
گفتم برنامت توی درایو سی و دی پوشه balaja چرا می سازه, توجه نکردی...
گفتم کاری کن حجم بسته آپ کمتر شه, شما برداشتی فایل اجرایی رو هم گذاشته بقل بقیه, حجم بسته آپ شد دو برابر, ما با 1.5 مگ قبلی مشکل داشتیم برای آپ و دانلود شما حجمش رو کردی 2 و خورده ای مگ...
من برادر کوچیک شما ,خودت ببین این طور چطور انتظار داری راهنمایی داری؟!
سلام
جناب درگ من عذر می خوام
با زهم اشتباه کردم، شرمنده ولی خب ناشی هستم و هنوز اول راهم، امیدوارم ردک کنید.
پوشه اضافی رو حذف کردم
عکس ها رو jpg کردم
فکر کنم پوشه بالاجا دیگه ساخته نشه
فرم1 رو درست کردم
فایل اجرایی رو پاک کردم
اون فایل هایی رو که گفتید رو حذف کردم اما برنامه کارش خراب شد بنابراین دوباره برگردوندم
به عنوان یه هم وطن انتظار دارم راهنماییم کنید(هر چه قدر هم که بیسوات باشم، دوست دارم خودمو قاطی باسوادا بکنم، امیدوارم منو هم تو جمعشون راه بدن)
لینک دانلود
سلام
جناب درگ از توضیحاتتون ممنونم
سعی می کنم مطالب مورد اشارتون رو در این برنامه و برنامه های بعدی بکار ببندم.
ازتون خواهش می کنم هر نکته دیگری نیز به ذهنتون رسید از من دریغ نکنید.