سلام
من می خوام اطلاعات درون فیلدهامو فارسی بنویسم، ولی نمیتونم.(یعنی در فرمی که طراحی کردم درن textbox هام می نویسه ولی در datagrid ذخیره نمی شه و در پایگاه داده sql هم بصورت ؟؟؟؟؟ ذخیره می شود)
چرا؟
با تشکر از راهنماییهاتون حل شد
باید فیلدها توی sql از نوع nvarchar باشد و در دستور insert قبل از علامت 'fildname'باید N درج کنی
insert into tbl values=N'fildname'
اگه جوابتو نگرفتی بگو تا بیشتر توضیح بدم
با سلام
1- اگه بخوام یه فرم سی شارپ 2008 رو تو یک فایل تکست ذخیره کنم چطور میشه این کارو کرد؟
2- چطور میشه از این تکست فایل با دیتاگرید اطلاعات ذخیره شده رو بازیابی کرد؟
3- چطور میشه مثل سرچ ویندوز وقتی دکمه سرچ کلیک می کنیم پنجره جداگانه باز بشه و کلمه رو با چند انتخاب مثلا براساس اسم یا کد کاربری یا آدرس فیلتر کند یا لیست کند مثلا اگر نوشتیم علی هرچه علی در بانک هست تو دیتاگرید لیست بشه.
اگر نامفهوم بود پروژه رو ضمیمه کنم
من که نفهمیدم. خب چرا اولش ضمیمه نکردید؟
(۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۴۰:۳۹)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]من که نفهمیدم. خب چرا اولش ضمیمه نکردید؟
خوب یه فرم دارم میخوام اطلاعات اشخاص رو بگیره و به جای اینکه تو فایل بانک اطلاعاتی ذخیره کنه تو یک فایل مثل personal.txt ذخیره کنه.
بعد اطلاعات ذخیره شده تو فایل پرسنال توسط دیتاگرید نمایش داده بشه و با جستجو اطلاعات جستجو شده ازاین فایل نمایش داده بشه.
با متن میشه ولی یه کم دردسر داره.
با xml هم میتونید انجام بدید. من تا حالا کار نکردم باهاش. Linq باد باشید فکر کنم خیلی کمک کنه.
چرا میخواید این کارو بکنید؟ مشکل رو بگید شاید راه حل بهتری هم باشه.
نوشتن فارسی در تکست باکس
نوشتن فارسی در تکست باکس به زبان سی شارپ