۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۰۸:۲۴:۱۳
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۱۲:۴۳:۴۸
شما مي تونيد گوشي سوني اريكسون مدل P990I را تهيه كنيد
بسيار عاليه و داراي Lcd با كيفيتي است
بسيار عاليه و داراي Lcd با كيفيتي است
۱۲-بهمن-۱۳۸۶, ۱۳:۱۶:۳۹
n76 هم چیز جالبیه هم زیبایی هم کارایی (ویژه نامه gsm مططلب خوبی راجع به گوشیهایی که داخل ایران هست رو در اختیارتون میگزاره)
جناب didi تو کار موبایل هستن بهتره یه تماسی با ایشون بگیرین
جناب didi تو کار موبایل هستن بهتره یه تماسی با ایشون بگیرین
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۷:۲۷:۰۰
اين گوشيهارو داشتم ولي هيچ كدوم راضيم نكرد
k510-k750-w810-k550-p990-k800
وتا ديروز هم k810i
وتا ديروز هم k810i
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۸:۳۴:۱۳
پس بگو گوشی مورد نظرت چه خصوصیاتی باید داشته باشه تا دوستانی که تو کار موبایل هستن بتونن راهنماییت کنن
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۱۰:۵۹:۰۱
احتمالا شما هم دوست داری گوشی با کیفیت صدای بالا داشته باشی که آنتن دهیش خوب باشه و رم های 20 تا 30 GB هم بهش بخوره و سرعتش هم پائین نیاد. حتما دوست داری فیلم ها و بازی ها رو توی یه LCD بزرگ و باکیفیت بالا ببینی.
علی رقم این LCD بزرگ و بقیه تجهیزاتی که گوشیت داره دلتم نمی خواد وقتی کسی زنگ زد چیزی شبیه به پاره آجر بگیری بقل گوشت یا همیشه یه سمعک مانند به گوشت آویزون باشه!!
خیلی از گوشی های تاپی که تو بازار ایران هستن سیستم عامل سیمبین یا Windows ce دارن. این یعنی SMS میزن برات به جای شماره تلفن نوشته : Be to che !!! یا هرکی از راه می رسه یه ویروسی هم می نویسه که پدر این گوشی رو در بیاره یا با بلوتوث تمام اطلاعاتت رو تخلیه می کنن.
پس احتمالا دوست داری سیستم گوشی امنی هم داشته باشی که به طور خودکار جلوی همه این سو استفاده ها رو بگیره و کسی نتونه دورش بزنه.
و در آخر فکرش رو بکن با کلی بدبختی گشتی و این گوشی رو پیدا کردی و با هزار جون کندن پولشو جور کردی ، حالا صبح فرداش جلوی درب دفترت ایستادی و صدای زنگ گوشیت رو می شنوی .خیلی ریلکس گوشی رو از جیبت میاری بیرون و ........ نه صدای زنگ شما نیست! اون کارگر افغانی رو داربست از جیب لباس کارش یه گوشی عین مال شما میاره بیرون و می گه : کیسته!!!
هر کس این تجربه تلخ رو داشته باشه خوب می دونه که دیگه نمی شه اون گوشی خز و جوات رو تحمل کرد و دوباره باید بیافتی یه گوشی آبرومند پیدا کنی. پس گوشی باید طوری باشه که هر جک و جواتی نداشته باشه.
من بعد از چند سال دربه دری و عوض کردن ده ها مدل گوشی بالاخره تونستم به اون چیزی که می خواستم برسم و الان دارم راحتی و لذت رو تجربه می کنم. اگه واقعا تو هم دوست داری بگو تا نتیجه این چند سال تجربه رو بهت بگم.
علی رقم این LCD بزرگ و بقیه تجهیزاتی که گوشیت داره دلتم نمی خواد وقتی کسی زنگ زد چیزی شبیه به پاره آجر بگیری بقل گوشت یا همیشه یه سمعک مانند به گوشت آویزون باشه!!
خیلی از گوشی های تاپی که تو بازار ایران هستن سیستم عامل سیمبین یا Windows ce دارن. این یعنی SMS میزن برات به جای شماره تلفن نوشته : Be to che !!! یا هرکی از راه می رسه یه ویروسی هم می نویسه که پدر این گوشی رو در بیاره یا با بلوتوث تمام اطلاعاتت رو تخلیه می کنن.
پس احتمالا دوست داری سیستم گوشی امنی هم داشته باشی که به طور خودکار جلوی همه این سو استفاده ها رو بگیره و کسی نتونه دورش بزنه.
و در آخر فکرش رو بکن با کلی بدبختی گشتی و این گوشی رو پیدا کردی و با هزار جون کندن پولشو جور کردی ، حالا صبح فرداش جلوی درب دفترت ایستادی و صدای زنگ گوشیت رو می شنوی .خیلی ریلکس گوشی رو از جیبت میاری بیرون و ........ نه صدای زنگ شما نیست! اون کارگر افغانی رو داربست از جیب لباس کارش یه گوشی عین مال شما میاره بیرون و می گه : کیسته!!!
هر کس این تجربه تلخ رو داشته باشه خوب می دونه که دیگه نمی شه اون گوشی خز و جوات رو تحمل کرد و دوباره باید بیافتی یه گوشی آبرومند پیدا کنی. پس گوشی باید طوری باشه که هر جک و جواتی نداشته باشه.
من بعد از چند سال دربه دری و عوض کردن ده ها مدل گوشی بالاخره تونستم به اون چیزی که می خواستم برسم و الان دارم راحتی و لذت رو تجربه می کنم. اگه واقعا تو هم دوست داری بگو تا نتیجه این چند سال تجربه رو بهت بگم.
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۱۲:۱۴:۳۵
Di Di نوشته است:من بعد از چند سال دربه دری و عوض کردن ده ها مدل گوشی بالاخره تونستم به اون چیزی که می خواستم برسم و الان دارم راحتی و لذت رو تجربه می کنم. اگه واقعا تو هم دوست داری بگو تا نتیجه این چند سال تجربه رو بهت بگم.اگه ميشه بگو تا ما هم استفاده كنيم
۱۳-بهمن-۱۳۸۶, ۲۰:۳۰:۴۶
سلام.
البته من فکر می کنم آخرش به نوکیا 1100 برسیم. البته اگه پیدا بشه.
Di Di نوشته است:من بعد از چند سال دربه دری و عوض کردن ده ها مدل گوشی بالاخره تونستم به اون چیزی که می خواستم برسم و الان دارم راحتی و لذت رو تجربه می کنم. اگه واقعا تو هم دوست داری بگو تا نتیجه این چند سال تجربه رو بهت بگم.منم موافقم، بگو تا ما هم بدونیم.
البته من فکر می کنم آخرش به نوکیا 1100 برسیم. البته اگه پیدا بشه.
۱۹-بهمن-۱۳۸۶, ۰۸:۰۲:۱۸
منظورم بلندي صداست براي اينكه تو خيابون شلوغ براحتي صداش شنيده بشه و شخصا" سوني اريكسون را به نوكيا ترجيح مي دم چون اگه نوكيا بخرم به قول معروف آنقدري كه پول ميدي آش نمي خوري به نظر من نوكيا بخاطر اسمش فروش داره ولي امكاناتش از سوني اريكسون پايين تره علاوه بر اينكه سرعتش هم از نوكيا بيشتره و چون جاوا هستش ويروس هم نمي گيره اگه ممكنه سوني اريكسون معرفي كنيد:
وتا ديروز هم k810i
وتا ديروز هم k810i
۱۹-بهمن-۱۳۸۶, ۱۶:۱۹:۰۹
baba mage mikhay rahpeymayi rah bendazi harki yeki begire dastesh saroseda kone ??
ye amplifier nasb kon yedafe behesh dige ?!!!
ye amplifier nasb kon yedafe behesh dige ?!!!
۱۹-بهمن-۱۳۸۶, ۱۸:۰۳:۱۳
یه 1110 یا 1100 نوکیا به همراه یه PSP با 30GB رم .
اگه هنوزم فکر می کنی یه گوشی می تونه همه امکانات رو به نحو احسنت بهت ارائه کنه می تونی مدل های جدید نوکیا رو تست کنی. البته هنوز تو بازار نیومده ولی آمار رسیده که ترکونده این سری!!
اگه هنوزم فکر می کنی یه گوشی می تونه همه امکانات رو به نحو احسنت بهت ارائه کنه می تونی مدل های جدید نوکیا رو تست کنی. البته هنوز تو بازار نیومده ولی آمار رسیده که ترکونده این سری!!