ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال درباره آنتي ويروس ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
مي خواستم بدونم اگر من آنتي ويروس سال 2002 نصب كنم و كل آپديت ها شو بگيرم با يه آنتي ويروس سال 2008 فرقي داره يا نه(منظورم شناسايي ويروس هاس)؟ Amaze
سلام
فايل هاي آپديت كاسپر در كجا ذخيره ميشن؟
خودم فكر ميكنم كه اينجا باشه درسته؟
نقل قول: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases
يه سوال ديگه آيا ميشه فايل هاي آپديت رو ذخيره كنم و موقه اي كه ويندوز رو دوباره نصب كردم از اون ها استفاده كنم.
معمولا می شه آپدیت کرد به شرطی که لیسانسی که باهاش ویروس کشت رو ثبت کردی معنبر باشه.
در مورد کپی کردن فایلهای آپدیت هم معمولا این کلک رشتی ها جواب نمی ده!! البته تا حالا روی کاسپر تست نکردم. ولی تا اونجائی که می دونم آپدیت منحصر به لیست ویروسها نیست بلکه شامل کامپوننت ها و تغییر در دیگرفایلها هم می شه که قابل کپی کردن نیست.
(اگه ساختار برنامه رو تغییر نداده باشن استفاده از روشهای بهینه شده )هیچ فرقی نمیکنه
احتمالا میشه برعس nod32 که برای استفاده از updatesh باید یه برنامه نصب کنی
سلام.
من که از پاندا استفاده می کنم همیشه فایل آپدیت ویروس هاش که با نام pav.sig هست رو یه جا دیگه کپی می کنم و بعد از نصب ویندوز، دوباره اون رو تو پوشه پاندا قرار می دم و پاندام آپدیت می شه.
mbza11 نوشته است:سلام.
من که از پاندا استفاده می کنم همیشه فایل آپدیت ویروس هاش که با نام pav.sig هست رو یه جا دیگه کپی می کنم و بعد از نصب ویندوز، دوباره اون رو تو پوشه پاندا قرار می دم و پاندام آپدیت می شه.
مثل من
من توی فولدر نصب پاندا جای فایل نصبیش کپی میکنم !
موقع نصب با آپدیت نصب بشه
آخرین آپدیت 51.8 MBWink
سلام
كسي تا حالا اين كار رو با كاسپر انجام داده؟
يه سوال ديگه درباره آپديت كردن كاسپراسكي:
من Kaspersky Internet Security 6.0 رو نصب كردم با هزار بدبختي تونستم كي شو گير بيارم و اكتيوش كنم .
وقتي كه آپديدت مي كنم مثلا تا 45% رفته دفعه بعد كه ميخوام دوباره آپ كنم از 0% شروع ميشه!!!
این همه بحث و جدل کردی برای آپدیت آخرشم کاسپر 6 نصب کردی !!
الان کاسپر 8 داره کار می کنه!!
مگه 6 كار نمي كنه
mohsen_f نوشته است:مگه 6 كار نمي كنه
چرا
منظور اینکه ورژنش قدیمی شده Wink
صفحه‌ها: 1 2