سلام بچه ها !
دارم رو يه پروزه اي كار ميكنم ، كه بايد مخفيانه يه حجم زيادي از اطلاعات رو به يه ايميل بفرستم . دو تا راه براي اين كار وجود داره ، يكي IM (فرستادم PM ) و ديگري فرستادن ايميل . اولي رو كه بايد بيخيال بشم ، چون نه با MSN messenger ميشه نه با ياهو مسنجر. ميمونه فرستادن ايميل ! كه اون هم با وي بي فقط ميشه تلنتي فرستاد ، كه اين خودش باعث ميشه فايروال ها بفهمن . البته يه روش ديگه هم سينا معرفي كرده بود ، كه اون هم نميتونه اطلاعات زيادي رو بفرسته . خوب حالا به نظر شما من چي كار كنم ؟!!! چه راهي رو پيشنهاد ميكنيد ؟! البته راهي كه باعث حساسيت فايروال ها نشه!
Keylogger اونم تمام حروف رو ميخواي بفرستي؟
اولا فايروال از كجا بفهمه كه تو ايميل شما چيه؟ مگه Outlook چه جوري ميفرسته راحت با پورت 110 يا 25 بفرست .
البته يادمه اگه از پوشت يه پروكسي Connect باشي و به پورت 25 Connect كني Connect ميشه ولي سرور جوابت رو نميده. (يا من نتونستم. )
اگه اطلاعاتت بصورت فايل هست ، ميتوني از آپلود كردن تو يه سايت استفاده كني.(اينم يه پيشنهاد هست)
ha_60 نوشته است:Keylogger اونم تمام حروف رو ميخواي بفرستي؟
اولا فايروال از كجا بفهمه كه تو ايميل شما چيه؟ مگه Outlook چه جوري ميفرسته راحت با پورت 110 يا 25 بفرست .
البته يادمه اگه از پوشت يه پروكسي Connect باشي و به پورت 25 Connect كني Connect ميشه ولي سرور جوابت رو نميده. (يا من نتونستم. )
لازم نيست بفهمه تو نامه من چيه . (!) به محض اينكه بخواي از پورتي استفاده كني ، تابلو ميشه و به يوزر خبر ميده كه فلان برنامه ميخواد مثلا از پورت 25 استفاده كنه.
ashkan نوشته است:اگه اطلاعاتت بصورت فايل هست ، ميتوني از آپلود كردن تو يه سايت استفاده كني.(اينم يه پيشنهاد هست)
آهان ! اين شد يه چيزي ! دمت گرم . همه ايده هات تك! ايول. برم ببينم چي كار ميتونم ميكنم. :wink:
با پورت 80 بفرست چون فايروال كاري به پورت 80 نداره.:wink:
يه زماني جواب ميداد اما الان فايروال جديد ندارم امتحان كنم :roll:
amirjan نوشته است:ha_60 نوشته است:Keylogger اونم تمام حروف رو ميخواي بفرستي؟
لازم نيست بفهمه تو نامه من چيه . (!) به محض اينكه بخواي از پورتي استفاده كني ، تابلو ميشه و به يوزر خبر ميده كه فلان برنامه ميخواد مثلا از پورت 25 استفاده كنه.
اولا فاير والهاي عادي كه روي شبكه نصب ميشن پورت 25 و110 ار از داخل به خارج نمي بندند چون با اين كار نرم افزارهايي مثل Outlook رو از كار ميندازند. ولي فاير والهاي شخصي كه هر كس روي كامپيوترش نصب ميكنه هر نرم افزاري كه به هر پورتي وصل ميشه رو به كاربر اطلاع ميدند حتي IE و حتي پورت 80 (اگه با اينتر نت بفرستي بايد از يه پورتي استفاده كني حتي اكه بخاي Upload كني)
ha_60 نوشته است:amirjan نوشته است:ha_60 نوشته است:Keylogger اونم تمام حروف رو ميخواي بفرستي؟
اولا فاير والهاي عادي كه روي شبكه نصب ميشن پورت 25 و110 ار از داخل به خارج نمي بندند چون با اين كار نرم افزارهايي مثل Outlook رو از كار ميندازند. ولي فاير والهاي شخصي كه هر كس روي كامپيوترش نصب ميكنه هر نرم افزاري كه به هر پورتي وصل ميشه رو به كاربر اطلاع ميدند حتي IE و حتي پورت 80 (اگه با اينتر نت بفرستي بايد از يه پورتي استفاده كني حتي اكه بخاي Upload كني)
من كي گفتم پورت 25 و 110 رو مي بندن! من گفتم گير ميدن ! اونوقت تابلو ميشه.
در مورد اينكه به همه چي گير ميدن !: آقا به نظرتون من چه غلطي كنم !؟؟؟ مگه اينكه اينجكت كنم به يكي از سيستم فايل ها ! نظرتون چيه ؟
majidmetal نوشته است:با پورت 80 بفرست چون فايروال كاري به پورت 80 نداره.:wink:
يه زماني جواب ميداد اما الان فايروال جديد ندارم امتحان كنم :roll:
انشا الله كه كار كنه.
اگه روي يه كامپيوتر رو پورت 80 listen كني كه تابلو تره چون هيچ كامپيوترري سرويس http نمي ده مگر اينكه از داخل شبكه به يه كامپيوتر خارجي connect بشي .استفاده از بسته هاي ping هم چيز جالبيه ديتا ها رو توي بسته هاي pimg بفرست
فرقی نميکه که به کدوم پرت ميخوای کنکت کنی فاير وال به هر صورت تمام برنامه هايی رو که ميخوان به هر شکلی به اينترنت کنکت کنن نشون ميده اگه فاير وال خوبی هم باشه تازه آدرس و پرتی که برنامه ميخواد بهش کنکت کنه رو هم به يوزر ميده بهتره فايروال رو از کار بندازی من اينجوری امتحان کردم خودم و جواب داد توی سايت هم بگردی يه سورس هست که نرتن رو از کار ميندازه فقط کافيه که اسم سرويس ها رو بدونی بقيش ديگه راحته
موفق باشی
:wink: