ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نیاز مند سورس فیلتر شِِکن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
عرض سلام

من یه به سورس یکی دوتا فیلتر شکن نیاز دارم

تو خود iranvig که سرچ کردم 3 تا جدید پیدا کردم ولی از اونا فقط 2 تا دانلود شد !!!

رو لینک دوتای دیگه که کلیل کردم صفحه منتقل میشه به index !!

تو این صفحه که سرچ کردم :
اینا بودن

http://www.iranvig.com/modules.php?name=...x&catid=12

اینم لینک هایی که خراب بودن و کار نمیکنن !!!! لینک یکیش :

http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0

اینم یکی دیگه :
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0

که هردو اینا رو جناب vb_mohsen نوشتن

اصلا خودتون امتحان کنید ببینید این دوتا لینک اصلا باز میشن یا نه !!!!!!!
درضمن قسمت سرچ فروم هم کار نمیکنه !!!

هرگی کلمه ی فیلتر شکن رو سرچ کردم مینوشت هیچی پیدا نشد !!!!!!!!!!!!!
فیلتر شکن به چه زبونی میخواهین به php ک زیاده asp هم پیدا میشه(تو گوگل یه سرچی بزن)به vb هم جناب alivali فکرکنم باشه نوشته و تو سایت گزاشته
سلام به زبان vb لازم منظورم سورس هستش

php خودم دارم

من بیشتر میخوام به صورت لوکال با عوض کردن prxoy از فیلترینگ رد بشم

مثه کار برنامه هایی مثه ultra surf -cproxy-freegat و ....................

حالا منظورمو گرفتید؟

البته زیاد هم مهم نیست که حتما باید سورسش vb باشه هرچی باشه فقط روشش عوض کردن prxoy باشه
بیشتر اینها یه سرور دارن که به اون وصل میشن
به vb هم یکی تو صفحه اول سایت هست میتونی ازش استفاده کنی 2 تا ocx داره
سلام و ممنون

یعنی بدون سرور نمیشه ؟

اونی که شما میگید اول سایته نکنه همونی هست که با دادن url سایت IP سایت رو بهمون میده ؟
اونو دیگه نمیدونم چون vb بلد نیستم
ولی معمولا فیلتر کردن اطلاعات معمولا به چند روش انجام می شود.
روش اول که ساده ترین روش است کنترل آدرس های ورودی و خروجی است؛ بدین ترتیب که ابزارهای فیلتر دارای لیست از سایت های غیر مجاز هستند. در صورتی که هر یک از این آدرس ها در آدرس درخواستی و یا آدرس برگشتی مشاهده شود نرم افزار فیلتر ارتباط را قطع کرده و مانع از دریافت اطلاعات می شود.

روش دوم نیز مانند روش اول دارای لیستی از آدرس ها است ولی علاوه بر آن دارای لیستی از از کلمات غیر مجاز نیز می باشد. که به طور هوشمند وجود این کلمات را در آدرس تشخیص داده و مانع از ادامه فعالیت آن سایت می شود.

در روش سوم علاوه بر روش قبلی که اعمال می شود؛ جستجو در میان محتویات سایت برگشتی نیز انجام می شود. به این ترتیب که موتور فیلتر گر درمیان متون به دنبال لینک ها وآدرس ها و همچنین کلمات تعیین شده می گردد در صورتی که فروانی آنها به حدی که به عنوان درصد حساسیت تعیین شده برسد سایت فیلتر خواهد شد. این روش نسبت به دو روش قبلی از قابلیت اطمینان بیشتری برخوردار است ولی سربار زیادی به همراه خواهد داشت و سبب کند شدن ارتباط و سریس دهی خواهد شد. معمولا در مراکز غیر عمومی که نیاز به کنترل بیشتر بر فعالیت کاربران است از این روش استفاده میشود.
هر سه روش که مطرح گردید بر یک پایه استوار هستند؛ لیستی از سایت ها و لیستی از کلمات غیر مجاز.
حال اگر ما با توجه به قوانین 1و2 اقدام به تغییر آدرس سایت کنیم؛ عملا خواهیم توانست ردیاب فیلتر را دور بزنیم. این دقیقا همان روشی است که تقریبا همه ابزار های عبور از فلتر از آن استفاده می کنند. توجه کنید که در روش سوم با تغییر آدرس سایت تا حدودی امکان عبور از فیلتر افزایش پیدا میکند.
چگونه prxoy کار میکند
کاربر در قسمت مربوطه آدرس مورد نظر را وارد کرده و در خواست خود را ارسال میکند.موتور prxoy درخواست شما را دریافت و اجرا کرده و داده های سایت مورد نظر کاربر را دریافت می کند. سپس با انجام پردازش های گوناگون اقدام به تغییر آدرس تمامی محتویات که به این سایت مربوط است از محل اصلی به آدرس سایت محل نصب prxoy می کند و سر انجام نتیجه را به مرورگر کاربر ارسال میکند. در این حالت چون تمامی در خواست ها به و از سایت محل نصب prxoy ارسال و دریافت می شود و از نظر فیلترینگ این سایت در لیست سیاه قرار ندارد، هیچ مشکلی در ارتباط پیش نخواهد آمد.
آقا توضیحاتتون واقعا مفید بود. من که استفاده کردم ممنون
سلا م وممنون از استاد عزیز

واقعا توضیحات کاملی بود مخصوصا قسمت prxoy چون واقعا به درد من یکی خیلی میخوره

خوب حالا چجوری باید یه prxoy clinet and prxoy server نوشت ؟ ببینم prxoy server حتما لازمه ؟ چون من نمیخوام این برنامه public باشه و خیلی ها ازش استفاده کنن فقط میخوام خودم ازش استفاده شخصی کنم !! تا سرعتش کم نشه

حالا در مورد نوشتن این برنامه اگه میتونید کمک کنید

البته چون شما گفتید با VB زیاد کارنکردید

میخوام از طریق C یا .NET کمک کنید !

دلفی هم باشه بد نیست !

چون احتیاج من یه سورس هست چون زیاد تو بهر برنامه نویسی نیستم

و بازم خیلی خیلی ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنماییتون

و امیدوارم بتونم جبران کنم
من اینجوری نوشتم تو دلفی یه phproxy رو اپلود کردم با استفاده از کامپوننتidhttpclient تو دلفی با اون صفحه ارتباط برقرار کردم و خروجیشو تو یه کامپوننتwebbrowser نشون میدادم
زبانهای دیگه هم کار نکردم