دوستان من یه چیزی ساختم شبیه جاسوس خیلی ساده که چه کار میکنه ؟ میاد کانکشن رو میدزده و سیو میکنه. حالا من میخوام به جای سیو اونو به آدرس مایلی که میدم بفرسته چطور باید اینکارو کنم؟ اطلاعات هم در یک label ذخیره میشه که اون به صورت مخفی هستش.
اگه تو سایت همچین جوابی دارید لینکشو بدین اما اگه همین جا جوابمو بدین ممنون میشم
سلام.
اگه تو گوگل ایمیل داری فکر کنم این کارت رو راه بندازه:
لینک پست
Eris نوشته است:میاد کانکشن رو میدزده و سیو میکنه. .....
بهتره بگی به دست میاره و ذخیره می کنه

اقای دی دی شما کمک کن غلطه منو نگیر میتونی بدون اینترنت اینکارو کنی؟> یا یک جا ذخیره بشه وقتی اینترنت وصل شد اونو سند کنه واسه من؟
یعنی میخوای بفهمی طرف به اینترنت وصل شده یا نه؟
اگر منظوت اینه باید از تابع InternetGetConnectedState استفاده کنی
اینم یه نمونه مثال در مورد کار کرد با این تابع API که Vijay Phulwadhawa نوشته:
کد:
Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
Private Sub Form_Load()
MsgBox "Is connected to the internet: " + CStr(IsConnected)
End Sub
Public Function IsConnected() As Boolean
If InternetGetConnectedState(0&, 0&) = 1 Then
IsConnected = True
Else
IsConnected = False
End If
End Function
دستت درد نکنه آقای ایکس اما من اینم نمیخوام.
نگاه کن من الان کاری کردم که ای پی و نام کاپیوتر و کانکشن اونو برمیداره و داخل تکست نشون میده. اینو من اومدم ویسیبلشو فالس کردم که نشونش نده و بفهمن و داخل یک نرم افزار کاربردی اهیدش کردم. خوب میتونم به جای تکست کاری کنم که بره توی لیبل ذخیره بشه مشکلی نیست. اما حالا میخوام کاری کنم چیزایی که داخل تکستمون یا اون لیبل ذخیره شده با اتصالش به اینتنت همش واسه ایمیل من ارسال شه.
مثلا یه جورایی بگیم وقتی تکست 1 مساوی خالی نشد بیا محتوای تکست یک رو به ایمیل فلان ارسال کن.
حالا من تو کدش موندم.
یکی از پر استفاده ترین راه ها برای ارسال ایمیل استفاده از phpMailer هست که شما نیاز به یه هاست دارید که phpMailer خودتون رو اونجا آپلود کنید.
اما چون الان ما این امکان رو نداریم از سورس آقای mbza11 استفاده میکنیم که برای استفاده از اون ما فقط نیاز به یه اکانت جی میل داریم.
پس یه اکانت باید تو GMail بسازی و بجای ثابت های Gmail_User و Gmail_Password قرار بدید، البته برای نمونه من یه اکانت ساختم و یوزر و پسورد اون رو تو برنامه قرار دادم.
برای تست برنامه شما قبل از اجرای برنامه از تو کد ثابت Your_Mail رو برابر آدرس ایمیلی که میخواهی اطلاعات به اون ارسال بشه قرار بدید و برنامه رو اجرا کنید.
این برنامه هر 100 میلی ثانیه چک میکنه که آیا به اینترنت متصل هستید یا نه، وگر متصل بودید برنامه اطلاعات داخل txtData رو به ایمیل شما میفرسته.
امیدوارم جواب سوالتون همین بوده باشه.
ممنون جناب XSS بابت برنامتون
ولی کار نکرد عزیز !!!!
این ارور رو میداد :
Run Time error '-2147220973 (800040213)';
The transport failed to connect to the server.
من حتی یوزر جدید هم براش گذاشتم ولی بازم فایده ای نداشت که نداشت !
البته یه نکته رو بگم شاید به این قضیه ربط داشته باشه (شاید !)
و اون اون خطا هم تو این خط کد اتفاق میفته
SendEmailGmail = .Send
من الان دوباره برنامه رو تست کردم و برنامه کار کرد
برنامه نتونسته به سرور وصل بشه، شاید فایروال شما اجازه اینکار رو نمیده
به هر حال آقای mbza11 بهتر میتونن کمکتون کنن چون قسمت ارسال ایمیل کار ایشونه
XSS عزیز
فایروال ویندز هم خاموشه !!
ببین کل دردسر من فقط این یک خطه SendEmailGmail = .Send
نمیدونی مشکلش چیه ؟ وقتی که داره کامپایل میشه به همین یه خط لامصب گیر میده !!!!!!!!!!
خواهشا کمک کن یا روش دیگه ای که جواب بده رو واسه ارسال میل بگو عزیز