سلام دوستان من دارم با دلفي يك برنامه برا ي كافي نت مي نويسم كه نرخ ها را محاسبه مي كند حالا مي خواستم با استفاده از يك برنامه ديگر حالا به هر زباني كه باشد كامپيوتر هاي تحت شبكه را قفل كنم كه زماني كه من شروع را ميزنم آن كامپيوتر مي بورد و موس فعال شود و بتواند كار كند كمكم كنيد
ممنون
شما يه برنامه بايد بنويسي كه هر كامپيوتري كه روشن ميشه بياد بالا ، و با يه برنامه ديگه هي چك كني كه اگه كسي خواست با اينترنت كار كنه اجازه نده.(يا حتي ميتوني اجازه حركت موس رو هم بهش ندي) اينجا برنامه تروجان خيلي داريم ميتوني از اونها ايده بگيري.
سلام دوست عزيز لازم نيست كه چك بشه طوري باشه كه تا زماني كه اجازه داده نشده اگر روي قسمتها خواست با موس يا كي بورد كار كنه پيام خطا بدهد
اگر بتونيد بنويسيد برام ممنون مي شم چون من دلفي كار مي كنم سي بلد نيستم
شما به توني با دلفي كه امام پروگرمراست تو شبكه كار كني
يك Client yedonam Server
Client az Server farman begire ya mitoni yekare ghashng tare dige bekoni
ye database tarahi koni server ye port baz kone client connect she age user name password client dorost bood open kone age nabood bemone
vase lock kardanam kare khasi nemikhad bokoni ye timer bezar ke file explorer.exe daeman taskkill kone vali be sharti ke barnamat az noe systemi resident memory bashe ke foucosesh az beyn nadare yani always on top bashe agaram ke login dorost bood timer taskkille explorer disable kon va ghire.....
delphi khorake in karast ba vb,netakm ke khili rahtar mitoni benevisi
movafagh bashi
این تاپیک اقای saeed7007 ماله خیلی وقته پیشه وقتی دیدم آقا اشکان دوباره اومدن به سایت خیلی جا خوردم یاده قدیما بخیر.
توجه : قصد اسپم نبود فقط از تعجب بود...
متاصفانه فایل رو من ندارم ولی تو گوگل میتونید API+Delphi+disable mouse رو جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید.