ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ___ چند تا سوال داغ تنوووووووری ____ (میل سرور) باز کردن پورت ! و.....
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
عرض سلام

اقا من اساسی به کمکتون نیاز دارم Rolleyes

تو برنامم به دوتا مشکل برخوردم Confused که انشاالله بتونم با کمک شما عزیزان رفعش کنم Wink

یکی اینکه :

من دنبال یه میل سرور میگردم که کار کنه و میل رو بفرسته فرقی هم نمیکنه که به INBOX بفرسته یا SPAM البته اگه به INBOX که خیلی بهتر میشه Tongue

قبلا که سرویس سایت تجریش خدا بیامرز بود و کار میداد ولی الان دیگه کار نمیده ! و به رحمت خدا رفته ) :

این ایمیلها دات کام هم که این روزا دچار مشکل شده و دیگه جواب نمیده

فرقی هم نمیکنه که سرور ایرانی باشه یا خارجی فقط کار کنه !!!Rolleyes البته بتونه کاراکتر های فارسی رو ساپورت کنه

بعد به یه سورس کامل میل سندر که 100 درصد کار کنه نیاز شدید دارم !!! Rolleyes

حالا از این بحث جدا بشیم :

میرسیم به بحث زیبای کار با پورت !

من دقیقا منظورم اینجوریه که : من میخوام یه فایل سرور بنویسم تا وقتی قربانی اونو اجرا کرد یه چند تا پورت رو سیستمش باز بشه و باز بمونه ! Confused

مثه همین برنامه Net killer که دوستمون که از اعضای فرومه هست نوشته

که سه تا پورت رو رو سیستم طرف باز میکنه ! مثلا پورت 362 -363-364 ! و یه کار جالب هم که کردن !! تونستن به پورت پسورد بدن !! که هرکی هرکی نتونه با اون پورت وارد سیستم کسی بشه !!

خوب حالا من میخوام این پورت ها چی کار کنن واسم ؟

یکیش : بتونم سیستم طرف رو تو کنترل داشته باشم !!
بعد عمل کیلاگر !
و مهمتر اینکه بتونم data transfer کنم مثلا یه چیزی از سیستم اون دانلود کنم یا روش اپلود کنم از سیستم خودم و.......Rolleyes

فعلا که تا همینجا

بعدش اینکه من زیاد برنامه نویسی نکردم پس خواهشا جون هرکی دوست دارید Heart سورس بزارید

ممنون و منتظرم Shy
فقط کافی بود یه سرچ ساده بکنی
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6879
موفق باشید
SaLaR2010 نوشته است:تو برنامم به دوتا مشکل برخوردم
یکی اینکه :

من دنبال یه میل سرور میگردم که کار کنه و ......

بعد به یه سورس کامل میل سندر که 100 درصد کار کنه نیاز شدید دارم !!! Rolleyes

من میخوام یه فایل سرور بنویسم تا وقتی قربانی اونو اجرا کرد یه چند تا پورت رو سیستمش باز بشه و باز بمونه ! Confused

فعلا که تا همینجا

بعدش اینکه من زیاد برنامه نویسی نکردم پس خواهشا جون هرکی دوست دارید Heart سورس بزارید

ممنون و منتظرم Shy

سلام سالار !
این دیگه از اون پستهاست!!! Whistle
ممنون از لورد عزیز

و ممنون از دی دی عزیز

خوب دی دی جان چرا پست مشکوکه ؟ ها ؟ :دی

منظورت کدوم قسمتش مشکوک بودش ؟ :دی

حالا میشه درمورد همین قضیه باز کردن پورت و ......... بهم توضیح بدی ؟

ممنون میشم عزیز دل
خوب میتونی یه آرایه سه تایی از Windows Socket ها رو بذاری و برای هر کدومش یه پورت رو باز کنی
برای پسوردش هم میتونی یه متغیر بولین تعریف کنی، به این ترتیب که سرور شما اجازه اجرای هیچ دستوری رو تا وقتی رمز صحیح ارسال نشده انجام نده
ممنون از شما XSS عزیز خیلی حال دادی بخدا

ولی !!! ببین من گفتم من برنامه نویسی زیاد بلد نیستم تو این ضینه تازه کارم و چیزی نمیدونم !! خواهشا اگه برات امکان داره یه سورس بزار

درضمن من منظورم به صورت واضحتر اینه که من یه RemoteControl لازم دارم !

مثلا طرف رو فایل سرور من کلیک میکنه و پورت مورد نظر من رو سیستمش باز میشه خوب ؟

بعد من با دادن ای پی و پورتی که رو سیستمش باز کردم به سیستمش دسترسی پیدا میکنم

این برنامه Net killer که دوستمون نوشتن کارش حرف نداره همه چیزش خوبه ولی ؟؟؟؟ الان انتی اونو شناسی میکنه و .................

من چون فقط همین یه بخش پورتش رو لازم دارم میخوام تو برنامه خودمم همچنین چیزی داشته باشم

مثلا ببینید من پورت 999 رو رو سیستم طرف باز میکنم واسه انتقال فایل و ....

بعد یا با برنامه کلاینتی که نوشتم یا با داس با دستور Telnet به سیستمش نفوز میکنم و ....................

امیدوارم که کاملا منظورمو گرفته باشید
اینم یه مثال برای شما که تا پسورد ندی نمیتونی از برنامه استفاده کنی
اول سورس سرور یه ثابت تعریف کردم به اسم Password که با 654321 مقدار دهی شده.
بعد از اجرای سرور اون سه تا پورتی که گفتی باز میشه
با استفاده از کلاینت هم میتونی بهش وصل بشی ولی موقع وصل شدن ازت پسورد میخواد، اگر پسورد رو اشتباه بدی ارتباط بین سرور و کلاینت قطع میشه ولی اگر درست بدی اتصال بین سرور و کلاینت برقرار میشه و میتونی دستوراتت رو ارسال کنی.
واقعا خیلی خیلی ممنون ازت XSS عزیز

ولی ببین این سورسی که برام گذاشتی کار نکرد !

یعنی وقتی سرور رو هم اجرا کردم بعد کلاینت رو اجرا کردم و ای پی رو دادم با پورت 362 رو دکمه کانکت کلیک کردم ولی هیچ اتفاق نیفتاد فقط نوشت کانکت نشد !!!!

ببین سورس کاملتری نداری ؟ در واقع امکاناتش بیشتر باشه

راستی یه سوال دیگه ؟

درکل به صورت خیلی خیلی ساده اگه بخوام یه پورت رو باز کنم از چه دستوری استفاده کنم ؟ و کجا
شرمنده مشکلم با کانکت شدن حل شد !

اخه میدونی من سرور رو اجرا میکردم و دوباره میبستم !!!!!

راستی یه سوال ؟ من حالا چطوری پورت های باز رو رو سیستمم کامل ببندم ؟

و اگه برات اماکان داره یه سورس کاملتر از همین موارد برام بزار مثه همینی که الان گذاشتی ولی کاملتر

من بیشتر رو این تاکید میکنم که انتی نشناسدش و بس !!!
XSS نوشته است:اینم یه مثال برای شما که تا پسورد ندی نمیتونی از برنامه استفاده کنی
اول سورس سرور یه ثابت تعریف کردم به اسم Password که با 654321 مقدار دهی شده.
بعد از اجرای سرور اون سه تا پورتی که گفتی باز میشه
با استفاده از کلاینت هم میتونی بهش وصل بشی ولی موقع وصل شدن ازت پسورد میخواد، اگر پسورد رو اشتباه بدی ارتباط بین سرور و کلاینت قطع میشه ولی اگر درست بدی اتصال بین سرور و کلاینت برقرار میشه و میتونی دستوراتت رو ارسال کنی.
این روشیه که تمام تروجانهای کلاینت سرور خارجی ازش استفاده میکنن تا اگه هکری با اسکن کردن سیستم مورد نظر متوجه باز بودن پورت و نصب بودن تروجان روش شد نتونه ازش استفاده کنه
موفق باشید
SaLaR2010 نوشته است:شرمنده مشکلم با کانکت شدن حل شد !

اخه میدونی من سرور رو اجرا میکردم و دوباره میبستم !!!!!

راستی یه سوال ؟ من حالا چطوری پورت های باز رو رو سیستمم کامل ببندم ؟

و اگه برات اماکان داره یه سورس کاملتر از همین موارد برام بزار مثه همینی که الان گذاشتی ولی کاملتر

من بیشتر رو این تاکید میکنم که انتی نشناسدش و بس !!!

بعد از اینکه سرور رو بستی پورت های باز شده هم که توسط این برنامه باز شده بسته میشه.
تو خود برنامه هم میتونی با استفاده از Socket.Close پورت باز شده رو ببندی، البته تو این مثال چون از یه آرایه Win Socket استفاده شده باید بنویسی Socket(Index).Close
تو مثالی که زدم Socket نام کنترل WinSocketی هست که تو برنامه استفاده شده

سورس کامل کلاینت سرور هم بخوای تو اینترنت زیاد هست.
اینم یه نمونه سورس کلاینت سرور کامل که Pedram_HookEx زحمتش رو کشیده:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=4043
صفحه‌ها: 1 2