۲۲-بهمن-۱۳۸۶, ۱۱:۳۸:۴۸
عرض سلام
اقا من اساسی به کمکتون نیاز دارم
تو برنامم به دوتا مشکل برخوردم که انشاالله بتونم با کمک شما عزیزان رفعش کنم
یکی اینکه :
من دنبال یه میل سرور میگردم که کار کنه و میل رو بفرسته فرقی هم نمیکنه که به INBOX بفرسته یا SPAM البته اگه به INBOX که خیلی بهتر میشه
قبلا که سرویس سایت تجریش خدا بیامرز بود و کار میداد ولی الان دیگه کار نمیده ! و به رحمت خدا رفته ) :
این ایمیلها دات کام هم که این روزا دچار مشکل شده و دیگه جواب نمیده
فرقی هم نمیکنه که سرور ایرانی باشه یا خارجی فقط کار کنه !!! البته بتونه کاراکتر های فارسی رو ساپورت کنه
بعد به یه سورس کامل میل سندر که 100 درصد کار کنه نیاز شدید دارم !!!
حالا از این بحث جدا بشیم :
میرسیم به بحث زیبای کار با پورت !
من دقیقا منظورم اینجوریه که : من میخوام یه فایل سرور بنویسم تا وقتی قربانی اونو اجرا کرد یه چند تا پورت رو سیستمش باز بشه و باز بمونه !
مثه همین برنامه Net killer که دوستمون که از اعضای فرومه هست نوشته
که سه تا پورت رو رو سیستم طرف باز میکنه ! مثلا پورت 362 -363-364 ! و یه کار جالب هم که کردن !! تونستن به پورت پسورد بدن !! که هرکی هرکی نتونه با اون پورت وارد سیستم کسی بشه !!
خوب حالا من میخوام این پورت ها چی کار کنن واسم ؟
یکیش : بتونم سیستم طرف رو تو کنترل داشته باشم !!
بعد عمل کیلاگر !
و مهمتر اینکه بتونم data transfer کنم مثلا یه چیزی از سیستم اون دانلود کنم یا روش اپلود کنم از سیستم خودم و.......
فعلا که تا همینجا
بعدش اینکه من زیاد برنامه نویسی نکردم پس خواهشا جون هرکی دوست دارید سورس بزارید
ممنون و منتظرم
اقا من اساسی به کمکتون نیاز دارم
تو برنامم به دوتا مشکل برخوردم که انشاالله بتونم با کمک شما عزیزان رفعش کنم
یکی اینکه :
من دنبال یه میل سرور میگردم که کار کنه و میل رو بفرسته فرقی هم نمیکنه که به INBOX بفرسته یا SPAM البته اگه به INBOX که خیلی بهتر میشه
قبلا که سرویس سایت تجریش خدا بیامرز بود و کار میداد ولی الان دیگه کار نمیده ! و به رحمت خدا رفته ) :
این ایمیلها دات کام هم که این روزا دچار مشکل شده و دیگه جواب نمیده
فرقی هم نمیکنه که سرور ایرانی باشه یا خارجی فقط کار کنه !!! البته بتونه کاراکتر های فارسی رو ساپورت کنه
بعد به یه سورس کامل میل سندر که 100 درصد کار کنه نیاز شدید دارم !!!
حالا از این بحث جدا بشیم :
میرسیم به بحث زیبای کار با پورت !
من دقیقا منظورم اینجوریه که : من میخوام یه فایل سرور بنویسم تا وقتی قربانی اونو اجرا کرد یه چند تا پورت رو سیستمش باز بشه و باز بمونه !
مثه همین برنامه Net killer که دوستمون که از اعضای فرومه هست نوشته
که سه تا پورت رو رو سیستم طرف باز میکنه ! مثلا پورت 362 -363-364 ! و یه کار جالب هم که کردن !! تونستن به پورت پسورد بدن !! که هرکی هرکی نتونه با اون پورت وارد سیستم کسی بشه !!
خوب حالا من میخوام این پورت ها چی کار کنن واسم ؟
یکیش : بتونم سیستم طرف رو تو کنترل داشته باشم !!
بعد عمل کیلاگر !
و مهمتر اینکه بتونم data transfer کنم مثلا یه چیزی از سیستم اون دانلود کنم یا روش اپلود کنم از سیستم خودم و.......
فعلا که تا همینجا
بعدش اینکه من زیاد برنامه نویسی نکردم پس خواهشا جون هرکی دوست دارید سورس بزارید
ممنون و منتظرم