دوستان اين سايت از روزي كه تاسيس شده تا بحال هدفش اينبوده كه در حد توانش هميشه بالا باشه و هميشه هم سرويس بده (سر همين قضيه من 2 ماه طول كشيد تا هاستم رو انتخاب كنم) ولي چيزي حدود 3 تا 4 ماه هست كه ميبينم سرعت سايت داره كم ميشه مثلا همين ديشب يعني 15/9/83 ساعت 6.10دقيقه بعدازظهر وارد سايت شدم و تا ساعت 6.17 دقيقه اين عكس رو گرفتم از صفحه آمده و در ساعت 6.25 صفحه آمدنش تموم شد : اينم عكس :
حالا از دوستان يه خواهش داشتم اون اينكه هر كسي كه وارد سايت ميشه و بنظر كند مياد بهم بگه ، من الان حداقل 15 بار به اين هاست سايتم گفتم كه سيستم شما كند جواب ميده ولي اونها زير بار نرفتن و ميگن اشكال از اي اس پي منه (راستش منم كمي شك كردم) حالا ميخوام اگه ايندفعه خواستم بهشون بگم سند و مدرك درستي داشته باشم .
خواهش ميكنم در اين باره كمي كمك كنيد تا اگه مشكل از هاست هست من فكر اساسي كنم.
سلام اشكان جون .
نبينم ناراحت باشي :wink: آقا سرعت اينترنت هيشــــــــــــــــــــكي تو دنيا از مال من كمتر نيست ! (26.4 KBPS) من همين الان ميرم تمپوري مو پاك ميكنم ، سايتت رو تست ميكنم ، ببينم ، چه جورياست ....
من كه مشكلي نداشتم
تا زدم اومد
البته سرعت اينترنتم يه خوووورده زياده :wink:
آقا دقيقا 1 دقيقه و 12 ثانيه طول كشيد صفحه اصلي بياد بالا . با تمام عكس ها و لوگو ها و چيزاي ديگه . فك كنم اشكال از آي اس پي شماست ! نمي دونم !! شايدم از هاست باشه !!!
جان برادر 4 دقيقه طول كشيد كه اين سايت اين ور ايران بالا بياد :cry:
اصلا سرعت بالا اومدن ايران ويج توش ركت ما يه معيار براي سرعت اينترنته
مثلا ميگيم ايران ويج 2 دقيقهاي اومد بالا يعني سرعت خفنه :wink: اما بعضي وقتها 5 دقيقهاي طول ميكشه. از مطلبي به مطلب ديگه رفتن و يا تا خانه رفتن و واردشدن و آمدن فرم ورود همه كند هستند و كمابيش بين 2 تا 5 دقيقه طول ميكشند.
راستي اميرجان اينجاست. چه ميكني؟ چه كردي با اون فايلهاي ما؟! :wink:
gostaresh نوشته است:جان برادر 4 دقيقه طول كشيد كه اين سايت اين ور ايران بالا بياد :cry:
اصلا سرعت بالا اومدن ايران ويج توش ركت ما يه معيار براي سرعت اينترنته مثلا ميگيم ايران ويج 2 دقيقهاي اومد بالا يعني سرعت خفنه :wink: اما بعضي وقتها 5 دقيقهاي طول ميكشه. از مطلبي به مطلب ديگه رفتن و يا تا خانه رفتن و واردشدن و آمدن فرم ورود همه كند هستند و كمابيش بين 2 تا 5 دقيقه طول ميكشند.
راستي اميرجان اينجاست. چه ميكني؟ چه كردي با اون فايلهاي ما؟! :wink:
ميزان پيشرفت :0٪ :oops: :oops: :oops: :oops:
ممنون ولي بازم مشكل من حل نشده يعني حتي براي كوچكترين كار بايد 2 ساعت صبر كنم (البته بعضي وقتا نه هميشه) واسه همين ساعتي كه كند ميشه برام خيلي مهم هست اگه دوستان تو ساعتي از روز وصل شدن ديدن كنده ساعتش رو هم بگن. من خودم ديروز ساعت 5.30 به بعد اينطوري شدم.
ashkan نوشته است:ممنون ولي بازم مشكل من حل نشده يعني حتي براي كوچكترين كار بايد 2 ساعت صبر كنم (البته بعضي وقتا نه هميشه) واسه همين ساعتي كه كند ميشه برام خيلي مهم هست اگه دوستان تو ساعتي از روز وصل شدن ديدن كنده ساعتش رو هم بگن. من خودم ديروز ساعت 5.30 به بعد اينطوري شدم.
اشكان خان حرص نخور :wink:
من خودم ساعت 12:02 تا 12:06 امروز مشكل داشتم. ولي يه حرفي هست. اين چند روز مخابرات داره با خطوطش معلق ميزنه. ما هي قطع و وصل ميشيم. ولي سرعت بالا اومدن ايرانويج كنده. البته وقت تا وقت داره مثلا الان خيلي خوبه.
من با فرومهاي ديگه هم مشكل دارم. فكر ميكنم اشكال تو يه چيز ديگهاس؟! نرمافزارها اشكال ندارن؟! :?:
براي من كه سريعترين سايته كمتر از يه ديقه!! :wink:
اره . سرعت كمه . من بعضي وقتها اعصابم خورد مي شه كامپيوتر رو ريستارت مي كنم !
سلام ...
من كه چند روز بود نتونستم بيام به ايرانويج چون تلفونمون قطع شده بود
الان هم چون برگشتم تهران تونستم بيام تو سايت :cry:
ولي من هم فكر ميكنم مشكل isp باشه كندي سايت چون
من با isp تو بابل خيلي ديرتر سايت رو ميبينم تا isp اينجا .... البته تو بابل هم فقط بعضي
isp ها با iranvig مشكل دارن ...
ولي در كل iranvig رو از سايت هاي ديگه سريع تر ميبينم ( خيلي !!! )
الان هم كه ساعت 5.30 بعد از ظهره سايت تو كمتر از 30 ثانيه لود شد ....