سلام دوستان
امیدوارم که حال همتون خوب باشه
دوستان من می خوام یه سوال بپرسم که ممکنه شما بهم بخندید یا مسخرم کنید
ولی من چون می خوام بدونم می پرسم
من تازه می خوام شروع کنم به یادگیری برنامه نویسی و علاقه دارم که زبان c رو یاد بگیرم
دانشجو هم نیستم ولس علاقه زیادی به یادگیری این زبان دارم
خواستم از شما سروران عزیز بپرسم که اولا کدوم بهتره و هر کدوم به چه دردی می خورن ممنون میشم جواب بدین
کدام بهتر است :؟
C++
Visual C++
Visual C++.net
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون می شم
اول از همه ++C !
در مورد اون دوتای دیگه تا خود زبان رو یادنگیری امکان پذیر نیست !
سلام
لطفا من رو هم راهنمایی کنید
من یه چند روزی هست کلاس c میرم
سال اخر دبیرستان هستم و رشتمم کامپیوتر
3 جلسه هم هست که کلاس c میرم
تا یه حدودی هم c یاد گرفتم البته نه خیلی زیاد مثلا تو کلاس خیلی از چیز هایی رو که میگه کامل متوجه نمیشم !!!!
ولی خونه که میام تمرین میکنم قبل کلاس هم کمی تمرین میکنم
بعد به نظر من C کاربرد نداره !! نمیدونم چرا ولی اینجوری فکر میکنم ؟
ببینم من اگه C رو فول یاد بگیرم حدودا چند درصد از C++ بلد شدم و ایا دستورات و توابع این دو زبان مثه هم هستند ؟؟ البته تاجایی که من میدونم مثه هم هستن این دوتا
درضمن من علاقه دارم بیشتر به صورت visual کار کنم تا با محیل کنسول ! و به همین خاطر میخوام c و c++ رو یاد بگیرم تا بتونم VC++ یاد بگیرم
درکل به نظر شما من چی کار کنم بهتره ؟
راستی نظرتون در مورد VC++.NET چیه ؟
شما تنها کاری که میکنی اینه که همین کلاس رو فعلا ادامه بدی اونهم ابتدا با زبان C چون نحوه نوشتن دستورهای C و ++C با هم یکی هستند . وقتی زبان C رو یادگرفتید اونوقت باید برید سراغ ++C چون مفاهیم شی گرایی توش هست . بعد که تجربه توی اون زبان هم پیدا کردید بعد برید سراغ Visual !!
من اکیدا این رویه رو توصیه میکنم !
ممنون دوست گلم Mamad2003
پس نظر شما هم همینه که اول C و مفاهیمش رو به خوبی یاد بگیرم و بعد C++ و بعد اگه شد VC++ یا C#
واقعا ممنون منو از سردرگمی در اوردین دوست گلم
شاد و موفق باشید........
SaLaR2010 امید زیادی داری ولی ایتو بدون که کلا C و ++C و VC و ++VC و #C زبان های بسیار وسیعی هستند
که می گی :((وقتی فول شدم...)) گفتم که بدونی
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
من که اول با C شروع کردم و حالا هم با #C کار می کنم البته زبان تخصصی من VB است ولی من فکر کنم همون اول
با #C شروع می کردم بهتر بود
می گن که 80% ویندوز XP را هم با همون #C نوشتند.
ولی کلا خانواده زبان C قدرت زیادی دارند.
نظر شما, آقای Mamad2003 چیه؟
نقل قول: اول با C شروع کردم و حالا هم با #C کار می کنم البته زبان تخصصی من VB است
بازهم میگم که C با #C فقط در نحوه نوشتن ساختار دستوری مشابه هست . مفاهیم شی گرایی به هیچ وجه در C نیستند و #C به شدت شی گرا هست . پس ابتدا آشنایی با اینجور مفاهیم مهمه بعد برنامه نویسی !
نقل قول: می گن که 80% ویندوز XP را هم با همون #C نوشتند.
من نمیدونم شما این رو از کجا شنیدی ولی خوب این حرف کاملا بی پایه و بی اساس هست و تا حدی هم خنده داره !
توابع API ویندوز کاملا با زبان C نوشته شدن و بر خلاف تصور خیلی ها بسیاری از اون توابع هنوز از زمان ویندوز 95 تا به امروز یکسان موندن ( هزینه بازنویسی ویندوز و کدها و ... خیلی زیاده و شاید نیازی به بازنویسی هم نداشته باشن ) همینطور بسیاری از کد ها مثل توابع GDI یا توابع مربوط به Socket ها دقیقا همون کدهای موجود در کتابخونه های معروف و Open source هست ( فکر نکنید فقط مایکروسافت اینکار رو کرده همه سازندگان سیستم عامل اینکار رو میکنن تا در زمان و هزینه صرفه جویی کنند ، مثالش هم توابع نوشته شده برای کار روی شبکه های IP بود که توسط دانشگاه Berkley برای سیستم عامل UNIX نوشته شد و سوکت نامیده شد ، در اینجا بود که کلا مفهوم سوکت وارد سیستم عامل هایی مثل ویندوز یا لینوکس شد )
ممنون از راهنمایتون ولی ظاهر این ویندور وبقیه ویندوز ها چی؟
ظاهر اون ها را هم با C نوشتن؟؟
yeketaz نوشته است:ممنون از راهنمایتون ولی ظاهر این ویندور وبقیه ویندوز ها چی؟
ظاهر اون ها را هم با C نوشتن؟؟
اینطور نیست که یه گروه برنامه نویس دور هم جمع بشن و یک سیستم عامل رو از اول بنویسند و طراحی کنند . این حرف به شدت خنده داره خصوصا از نظر مهندسی نرم افزار .
من نمیدون شما چقدر در زمینه کامپیوتر تحصیل کردین ولی بهتره برای اطلاعات بیشتر به کتاب های سیستم عامل ها و مهندسی نرم افزار مراجعه کنید تا با اصول طراحی نرم افزار های واقعی اشنا بشید .
کلا تمام Kernel های ویندوز رو با زبان C نوشتن و در زمانی که نسخه های جدید میان بیرون بخش Kernel تغییرات مقطعی میکنه نه کلی . علتش هم اینه که امکان پذیر نیست Kernel یک سیستم عامل از اول نوشته بشه چون خیلی هزینه و وقت میبره ، تنها کار اینه که همون Kernel قبلی رو تغییر بدیم و سیستم جدید بسازیم !
من زیاد چیزی درباره سیستم عاملها نمی دونم و مایلم دراین باره بیشتر بدونم
می شه منبعهای بیشتری معرفی کنی
من منبع به زبان فارسی نمیشناسم چون در ایران زندگی نمیکنم . شما بهتره از استادهای خودتون یا دیگر دوستان که اطلاع دارند کمک بگیرید !