ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس کیلاگر یا پسورد سندر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یکی از دوستان زحمت کشیدن و 3 سری از کد های وب بی رو برای دانلود گذاشتن . ولی من توی اون سورس کیلاگر قوی رو نتونستم پیدا کنم.

اگر میشه هرکی سورس کیلاگر یا پسورد سندر قوی و کاملی داره . دمش گرم بزاره تا از سورساش استفاده های آموزشی ببریم .

من چند بار این سوال رو پرسیدم ولی هیچ نتیجه ای تا حالا نگرفتم . میخواستم ببینم که چه جوری میشه برای یک تروجان یک ادیت سرور کامل درست کرد که مثلا . من چند تا چک باکس در برنامم گذاشتم حالا میخوام یک قسمت ایمیل هم بهش اضافه کنم و برنامه یک میک سرور داشته باشه که وقتی من هر کدوم از اون چک باکسا رو فعال کردم و دکمه میک سرورو زدم یک سرور درست بهش.

سوال دومم اینکه . چند راه برای مخفی کردن سرور برنامه در ویندوز وجود داره که بعد از هر بار اجرای دوباره ویندوز سرور خودکار اجرا بشه .

و چه جوری میشه سرور برنامرو در چند جا از ویندوز جای گزینی کرد . (یعنی ساخت فایل پشتیبانی) مثلا سرور برنامه در 3 جا که ما انتخاب میکنیم قرار بگیره.

ممنون میشم اگر به سوالاتم جواب بدید
توی همون کدها کدهایی به نام compiler هست اونها برای ساخت سرور به کار میرن سورس keyloger هم پیدا کردم بازم میگزارم
سوالاتتو تک تک مطرح کن تا بهتر جواب بگیری
در مورد قسمت اخر هم اونجاهایی از ویندوزکه میخواهی کپیش کن
سلام
کمی توضیح در مورد این کدهای می خواستم که چطوری کار می کنند
و چطور می شود از این کد ها برای ساخت یک پسورد سندر استفاده کرد