سلام
يه سوال مبتدي::
سخت افزارهاي كامپيوتر من دقيقاً مشابه كامپيوتر يكي از دوستانمه بجز هارد كه هارد اون 80 وهارد من 30 اما زمين تا آسمون با هم فرق ميكنن
سيستم من دربرابر سيستم اون مثل چرتكه است
به نظرشما از چي ميتونه باشه
-----------------------------------------------------------------------
اينم هم بگم دوتاسيستم رو در شرايط مساوي تست كردم براي هر دوتا تازه ويندوز نصب كردم
هاردت رو دفگرمنت کن
ویندوزت رو عوض کن و تا حد ممکن برنامه روش نصب نکن ( فقط برنامه های مهم رو نصب کن )
مطمئن شو که ویروس نداری
اگه بازهم مشکل داری احتمالا یا سخت افزارهاتون دقیقا مثل هم نیست یا مادربورد شما قادر نییت به خوبی SATA رو پشتیبانی کنه
معمولا مشکل سرعت و زود خراب شدن ویندوزا(اگه نرم افزارهای سنگین رو رو رم پایین اجرا نکنی و ویروس نداشته باشی)معمولا به مچ نشدن قطعات روی مادر بورد هستش
(چون 2 تا از دوستام همین مشکلو داشتن مادر بوردشونو عوض کردن خوب شد)
علاوه بر صحبت های دوستان
این به خیلی از پارامتر های هارد بر می گرده مثل
سرعت دسترسی به دیسک ، سرعت گردش دیسک بر دقیقه و چیزای
دیگه که من الان یادم نیست
Di Di نوشته است:هاردت رو دفگرمنت کن
ویندوزت رو عوض کن و تا حد ممکن برنامه روش نصب نکن ( فقط برنامه های مهم رو نصب کن )
مطمئن شو که ویروس نداری
اگه بازهم مشکل داری احتمالا یا سخت افزارهاتون دقیقا مثل هم نیست یا مادربورد شما قادر نییت به خوبی SATA رو پشتیبانی کنه
سلام ممنون دوستان
ويندوز رو كه تا حالا 100 بار عوض كردم و هيچ برنامه اي هم روش نصب نكردم از بابت ويروس هم مطمئن هستم
خودم هم فكر ميكنم اشكال از سخت افزار باشه
چطوري ميشه فهميد كه سخت افزارها مثل هم هستن يا نه؟
يه چيز ديگه العان يادم افتاد
نمي تونه اشكال از كابل ها باشه يعني اشتباهي وصل شده باشن
اگه مشکل از کابل باشه یا یهو سیستمت هنگ میکنه یا موقع بوت ویگه hard not found (اخه خودم این مشکلو داشتم 2 ساعت طول کشید بفهمم مشکل از کابله)
mohsen_f نوشته است:چطوري ميشه فهميد كه سخت افزارها مثل هم هستن يا نه؟
می شه توضیح بدید چطور می شه نفهمید؟!
دکمه Window + Pause رو با هم فشار بدید یا از کنترل پنل گزینه System رو انتخاب کنید.
در تب General مشخصات ویندوز و ورژن اون ، همچنینی نوع CPU و میزان رم شما ( بدون احتساب مقدار رمی که کارت گرافیک اشغال کرده ) رو نمایش می ده.
در قسمت HardWare بر روی دکمه Divice Manager ( غلط املائی نگیریدها !) کلیک کن تا لیستی از قطعات نصب شده و نصب نشده روی سیستم رو ببینی.
ممکنه بعضی قطعات نصب نشده باشند. این قطعات با علات هشدار زرد رنگ متمایز شدن.
برخی قطعات مثل مودم و کارت گرافیک رو ممکنه خود ویندوز نصب کرده باشه ، سعی کنید آخرین درایورهای مربوط به قطعات رو از اینترنت دانلود و نصب نمائید ( مخصوصا بازی خورها توجه کنند کارت گرافیکی جز واجباته! )
حالا گیریم این دوتا سیستم دقیقا مثل هم باشن ( اصولا نوع سخت افزارها به کار رفته در سیستمهای خانگی به نوعی اثر انگشت آنها محسوب می شوند و برای هر سیستم منحصر به فرد است !! ) اینجا دیگه تنظیمات مادبورد و جامپرها نقش اساسی در کارکرد سیستم دارند. بزار برات یه مثال بزنم
ممکنه مادربوردی در پروت ISA خود از کارتهای گرافیکی با سرعت 4X تا 8X پشتیبانی کند و کارت گرافیک نصبی هم با هر دو سرعت 4 و 8 سازگار باشد. در این صورت همه چیز بستگی به تنظیمات باوس شما دارد. یعنی شما باید تنظیمات بایوس را برای استفاده از حداکثر سرعت (8X ) تنظیم نمائید در غیر این صورت سرعت کارت شما همان 4 باقی خواهد ماند.
البته توجه داشته باشید از این دست زیاد هست و شما باید سیستم خود را به خوبی بهینه کنید. در ضمن تنظیمات بایوس به طور پیش فرض در پائین ترین سطح خود هستند تا در استفاده ازقطعات مختلف با مشکلی روبه روی نشوند از این رو هر بار که تنظیمات بایوس خود را صفر می کنید ( به پیش فرض کارخانه بر می گردانید ) این تنظیمات روی کمترین خود قرار می گیرند.
از دیگر امکانهای موجود استفاده از یک میزان رم از یک مارک و یک نوع هست در صورتی که باس این دو رم با هم متفاوت بوده و کارایی آنها با هم فرق خواهد داشت.
lord_viper نوشته است:اگه مشکل از کابل باشه یا یهو سیستمت هنگ میکنه یا موقع بوت ویگه hard not found (اخه خودم این مشکلو داشتم 2 ساعت طول کشید بفهمم مشکل از کابله)
بله خيلي هنگ ميكنه
ارور hard not found هم ميداد با دستكاري جامپرهاي هارد درست شد
بعضي موقه ها همين جوري كه دارم با كامپيوتر كار ميكنم يهو يه صفحه آبي رنگ ظاهر ميشه ويه عدد كه همين جوري زياد ميشه!!!
به اون میگن صفحه ابی مرگ blue screen deth وقتی هارد کرش میکنه اون صفحه ظاهر میشه
با برنامه هایی که مخصوص اسکن سلامتی هارد هستن هاردتو یه چک بکن کابلشم محض احتیاط عوض کن