با سلام من يك فلاش مموري را با كامپيوتر خودم فرمت فت32 كردم روي يك رسيور USBدار انداختم انرا نشناخت ولي وقتي روي كامپيوتر دوستم دوباره با همان شرايط فرمت كرديم مموري را شناخت ايا فرمت كردن روي ويندوزهاي مختلف ميتواند متفاوت باشد
خیر هیچ فرقی نمیکنه علتهای دیگه میتونه داشته باشه
(ممکنه بد فورمت کرده باشین)
احتمالا هر دوتون از ویندوز XP استفاده می کنید ( ویندوز XP با ویندوزXP زیاد فرقی نداره ). مشکل دقیقا مربوط می شه به فلش مموری شما. متاسفانه این فلش مموری های غیر استاندارد چینی، مشکلات زیادی رو برای کاربر ایجاد می کنند ( البته نگران نباشید همه فلش مموری های موجود در بازار چینی هستند! )
فقط سعی کنید تا جائی که می شه اونها رو فرمت نکنید! ممکنه این کار باعث ایجاد مشکلات جدی تری هم در فلش بشه از جمله کم شدن حجم اون ( به علت ایجاد مشکلات و به اصطلاح بدسکتور روی مموری ) یا حتی فورمت می کنید ولی اطلاعات همچنان سر جای خود هستند!!
در کل چاره کار معمولا فورمت مجدد با روشی دیگه یا در کامپیوتری دیگه هست . این وضعیت برای رم های موبایل و دیگر حافظه های جانبی نیز صدق می کند
Di Di نوشته است:فقط سعی کنید تا جائی که می شه اونها رو فرمت نکنید! ممکنه این کار باعث ایجاد مشکلات جدی تری هم در فلش بشه از جمله کم شدن حجم اون ( به علت ایجاد مشکلات و به اصطلاح بدسکتور روی مموری ) یا حتی فورمت می کنید ولی اطلاعات همچنان سر جای خود هستند!!
براي من هم همين مشكل پيش امده بود.