۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۰۱:۵۱:۵۷
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۱۰:۱۸:۲۶
hamed_Arfaee نوشته است:اگر نظري در مورد ساختار برنامه داريد براي سيستم در يافت اطلاعات بفرماييد
منظورم خوندن اطلاعات بود که بالاخره بايد از يک جا گرفته بشه، RSS سايت هم خراب هست.
mbza11 نوشته است:چند نکته رو ذکر می کنم شاید به درد خورد:
3- یه صفحه به سایت اضافه بشه که بدون هیچ قالبی با دیتابیس ارتباط برقرار کنه و کوئری بگیره و نتیجه رو که خیلی کم حجم هست (فقط متن هست) به کاربر برگردونه. ASPشو فکر کنم بتونم بنویسم ولی PHP بلد نیستم.
4- تعداد افراد آنلاین در سیستم تو یه قسمت از برنامه نشون داده بشه.
نظر من مثل نظر mbza11 هست.
اگه مورد 3 انجام بشه کار خيلی آسون ميشه.
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۱۲:۰۴:۰۱
mbza11 نوشته است:سلام.
چند نکته رو ذکر می کنم شاید به درد خورد:
1- برنامه به صورت ماژولار باشه.
2- تو یه قسمت یوزر و پسورد کاربر رو بگیره تا وقتی کاربر خواست به پستی جواب بده مستقیما به صفحه ارسال پاسخ بره.
3- یه صفحه به سایت اضافه بشه که بدون هیچ قالبی با دیتابیس ارتباط برقرار کنه و کوئری بگیره و نتیجه رو که خیلی کم حجم هست (فقط متن هست) به کاربر برگردونه. ASPشو فکر کنم بتونم بنویسم ولی PHP بلد نیستم.
4- تعداد افراد آنلاین در سیستم تو یه قسمت از برنامه نشون داده بشه.
5- برای تبلیغات هم می شه هم تبلیغات تصادفی و هم تبلیغاتی بسته به منطقه جغرافیایی کاربر براش فرستاد. حتی می شه از گوگل ادز یا سیستم های مشابه اون هم استفاده کرد.
ببخشید اگه زیاد شد، فقط نظرم رو گفتم.
Fekr konam in barname faghat post haro neshoon bede behtare vase ersale javab user ha bayad beran tooye site chon agi oontori bashe
site az bazdid miofte !!!
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۱۸:۱۶:۵۵
سلام.
البته همونطور که گفتم این ها در حد یک پیشنهاد است.
mbkxp نوشته است:Fekr konam in barname faghat post haro neshoon bede behtare vase ersale javab user ha bayad beran tooye site chon agi oontori basheمنم منظورم این بود که وارد بخش ارسال پاسخ سایت بشه نه اینکه از طریق برنامه به پستی پاسخ بده.
site az bazdid miofte !!!
البته همونطور که گفتم این ها در حد یک پیشنهاد است.
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۲۰:۱۹:۳۷
OKEY
Khob hala key START bezanim ????
barname chetore hamed khan ??
Khob hala key START bezanim ????
barname chetore hamed khan ??
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۲۱:۲۰:۴۳
mbza11 نوشته است:2- تو یه قسمت یوزر و پسورد کاربر رو بگیره تا وقتی کاربر خواست به پستی جواب بده مستقیما به صفحه ارسال پاسخ بره.فکر نمیکنی اینجوری خطرات xss زیاد میشه؟
نقل قول: 3- یه صفحه به سایت اضافه بشه که بدون هیچ قالبی با دیتابیس ارتباط برقرار کنه و کوئری بگیره و نتیجه رو که خیلی کم حجم هست (فقط متن هست) به کاربر برگردونه. ASPشو فکر کنم بتونم بنویسم ولی PHP بلد نیستم.منظورت همون مولتی تایره؟(برنامه نویسی چند لایه)
نقل قول: 4- تعداد افراد آنلاین در سیستم تو یه قسمت از برنامه نشون داده بشه.انشاالله
نقل قول: 5- برای تبلیغات هم می شه هم تبلیغات تصادفی و هم تبلیغاتی بسته به منطقه جغرافیایی کاربر براش فرستاد. حتی می شه از گوگل ادز یا سیستم های مشابه اون هم استفاده کرد.بگذار نسخه اولش در بیاد [/quote]
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۲۱:۴۲:۳۸
سلام.
lord_viper نوشته است:فکر نمیکنی اینجوری خطرات xss زیاد میشه؟اینم حرفیه.
lord_viper نوشته است:منظورت همون مولتی تایره؟(برنامه نویسی چند لایه)شاید یه چیزی شبیهش، ولی با استفاده از کدهای API فقط خروجی می گیری و تو برنامه لیست می کنی. راستی من منظورم ASP کلاسیک بود و نه ASP.Net
lord_viper نوشته است:بگذار نسخه اولش در بیاداگه قراره اجرا بشه پس بهتره که کاملترین حالت ممکن رو داشته باشه تا بعدا نیاز به دانلود مجدد کم بشه.
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۰۰:۰۳
خلاصه برای جلوگیری از خطرات احتمالی( مثل sql injection و xss injection)هر چه کاربران به طور مستقیم با دیتابیس در ارتباط نباشن بهتره
در این رابطه هم تکنولوژیهای خوبی وجود داره
در این رابطه هم تکنولوژیهای خوبی وجود داره
۲۸-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۰۳:۵۴
با سلام.
1- اگه قرار باشه پست های جدید رو توی یه صفحه از سایت بزاریم و بعد اون صفحه رو نشون بدیم. همون بهتره که همین صفحه ای که الان هست رو نشون بدیم چون این صفحه حجمی نداره که قرار باشه کاربرو زیاد معطل کنه.
2- من فکر کنم این صفحه تو سایت اضافه کردن کار جالبی نیست. بهتره برنامه مستقیما اطلاعاتو از خود سایت بگیره. من که زیاد توی وب وارد نیستم ولی مثلا الان توی صفحه igoogle یه قسمته که آخرین ارسالهای بخش ویژوال بیسیک رو نشون میده. حالا خودمم یادم نیست اینو چجوری آوردم ولی یه چیزی مثل این اگه باشه خیلی بهتره چون دیگه مجبور نیستیم از ظاهر ساده برای افزایش سرعت استفاده کنیم . اطلاعاتو میگیریم و بعد به هر شکلی که بخوایم نشون بدیم.
3- طبق چیزی که بالا گفتم اگه بشه مثل اون gadget فقط آخرین ارسالهای یه صفحه خاص رو هم در بیاریم هم چیز جالبی میشه.
4- بازم طبق چیزی که بالا گفتم توی گوگل یه + جلوی هر موضوع گذاشته که با کلیک روی اون میشه متن سوال رو دید. این میشه که بشه.
5- به نظر من اصلا وارد بخش های مختص کاربران نشیم بهتره و برنامه فقط بخش های عمومی رو نشون بده کافیه.
6- و این که حتما برنامه باید از dll ها استفاده کنه و بخش بخش بشه. به دو دلیل. اول اینکه انشاءا... اگه خواستیم قسمت آپدیت به برنامه اضافه کنیم مجبور نباشیم کل کل برنامه رو بگیریم و فقط بخش های مورد نیاز رو بگیریم. و دوم این که برای این که کاربرای بیشتری بتونن توی پروژه شرکت کنن و هر کس از زبان مورد علاقش استفاده کنه.
اینم نظرات من.
ببخشید یه مدت نبودم .الان چند روزیه که وضعم بهتر شده.
منم اگه قابل بدونید در خدمتم.
1- اگه قرار باشه پست های جدید رو توی یه صفحه از سایت بزاریم و بعد اون صفحه رو نشون بدیم. همون بهتره که همین صفحه ای که الان هست رو نشون بدیم چون این صفحه حجمی نداره که قرار باشه کاربرو زیاد معطل کنه.
2- من فکر کنم این صفحه تو سایت اضافه کردن کار جالبی نیست. بهتره برنامه مستقیما اطلاعاتو از خود سایت بگیره. من که زیاد توی وب وارد نیستم ولی مثلا الان توی صفحه igoogle یه قسمته که آخرین ارسالهای بخش ویژوال بیسیک رو نشون میده. حالا خودمم یادم نیست اینو چجوری آوردم ولی یه چیزی مثل این اگه باشه خیلی بهتره چون دیگه مجبور نیستیم از ظاهر ساده برای افزایش سرعت استفاده کنیم . اطلاعاتو میگیریم و بعد به هر شکلی که بخوایم نشون بدیم.
3- طبق چیزی که بالا گفتم اگه بشه مثل اون gadget فقط آخرین ارسالهای یه صفحه خاص رو هم در بیاریم هم چیز جالبی میشه.
4- بازم طبق چیزی که بالا گفتم توی گوگل یه + جلوی هر موضوع گذاشته که با کلیک روی اون میشه متن سوال رو دید. این میشه که بشه.
5- به نظر من اصلا وارد بخش های مختص کاربران نشیم بهتره و برنامه فقط بخش های عمومی رو نشون بده کافیه.
6- و این که حتما برنامه باید از dll ها استفاده کنه و بخش بخش بشه. به دو دلیل. اول اینکه انشاءا... اگه خواستیم قسمت آپدیت به برنامه اضافه کنیم مجبور نباشیم کل کل برنامه رو بگیریم و فقط بخش های مورد نیاز رو بگیریم. و دوم این که برای این که کاربرای بیشتری بتونن توی پروژه شرکت کنن و هر کس از زبان مورد علاقش استفاده کنه.
اینم نظرات من.
ببخشید یه مدت نبودم .الان چند روزیه که وضعم بهتر شده.
منم اگه قابل بدونید در خدمتم.
۲۹-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۲۰:۱۸
با سلام
چه استقبال با شكوهي
مگه اين سيستم Rss مشكلي داره ؟
http://iranvig.com/RSS.php
http://forum.iranled.com/syndication.php?limit=15
حتي ميشه كاملترش هم كرد
يكم هم در مورد ساختار كار پيشنهاد بديد كه چجوري ميشه برنامه رو از تكه هاي كوچيك ساخت
چه استقبال با شكوهي
مگه اين سيستم Rss مشكلي داره ؟
http://iranvig.com/RSS.php
http://forum.iranled.com/syndication.php?limit=15
حتي ميشه كاملترش هم كرد
يكم هم در مورد ساختار كار پيشنهاد بديد كه چجوري ميشه برنامه رو از تكه هاي كوچيك ساخت
۲۹-بهمن-۱۳۸۶, ۰۳:۳۱:۰۶
خب قسمت هایی که باید تو dll و کامپوننت جدا بشن رو بگید تا بدونیم از کجا شروع کنیم
مثلا ً:
1-بخش آپدیت
2-بخش دانلود اطلاعات از سایت
3-بقیه رو شما بگید...
مثلا ً:
1-بخش آپدیت
2-بخش دانلود اطلاعات از سایت
3-بقیه رو شما بگید...