ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اطلاع رسان ايران ويج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
WorstWarrior نوشته است:با سلام.
1- اگه قرار باشه پست های جدید رو توی یه صفحه از سایت بزاریم و بعد اون صفحه رو نشون بدیم. همون بهتره که همین صفحه ای که الان هست رو نشون بدیم چون این صفحه حجمی نداره که قرار باشه کاربرو زیاد معطل کنه.
2- من فکر کنم این صفحه تو سایت اضافه کردن کار جالبی نیست. بهتره برنامه مستقیما اطلاعاتو از خود سایت بگیره. من که زیاد توی وب وارد نیستم ولی مثلا الان توی صفحه igoogle یه قسمته که آخرین ارسالهای بخش ویژوال بیسیک رو نشون میده. حالا خودمم یادم نیست اینو چجوری آوردم ولی یه چیزی مثل این اگه باشه خیلی بهتره چون دیگه مجبور نیستیم از ظاهر ساده برای افزایش سرعت استفاده کنیم . اطلاعاتو میگیریم و بعد به هر شکلی که بخوایم نشون بدیم.
احتیاج به اضافه کردن صفحه جدید نیست راه های زیادی برای برقرارای ارتباط با یک صفحه وب وجود داره تا اطلاعاتو ازش بیرون بکشی
نقل قول: 3- طبق چیزی که بالا گفتم اگه بشه مثل اون gadget فقط آخرین ارسالهای یه صفحه خاص رو هم در بیاریم هم چیز جالبی میشه.
4- بازم طبق چیزی که بالا گفتم توی گوگل یه + جلوی هر موضوع گذاشته که با کلیک روی اون میشه متن سوال رو دید. این میشه که بشه.
جالبه
نقل قول: 5- به نظر من اصلا وارد بخش های مختص کاربران نشیم بهتره و برنامه فقط بخش های عمومی رو نشون بده کافیه.
6- و این که حتما برنامه باید از dll ها استفاده کنه و بخش بخش بشه. به دو دلیل. اول اینکه انشاءا... اگه خواستیم قسمت آپدیت به برنامه اضافه کنیم مجبور نباشیم کل کل برنامه رو بگیریم و فقط بخش های مورد نیاز رو بگیریم. و دوم این که برای این که کاربرای بیشتری بتونن توی پروژه شرکت کنن و هر کس از زبان مورد علاقش استفاده کنه.
اینم نظرات من.
کاملا موافقم[/quote]
سلام
شرمنده من همش رو نخوندم ولی فکر خیلی جالبیه البته من یه پیش نهاد دیگه دارم به جای این کار کافیه یه extention برای فایر فاکس بنویسید می شه توی خود سایت فایرفاکس هم گذاشتش
اگه فکر میکنید کار سختیه راهنمای فارسیش هم هست یه زبانی داره مثل جاوااسکریپت که خیلی هم راحته نیاز به کمپایلر و هیچ چیز دیگه هم نداره اگه خواستید می تونم مثال فارسی هم پیدا کنم
آفت پروژه های گروهی سنگین کردن کار در ابتدا هست.
من در زمینه برنامه نویسی برای شبکه خیلی ضعیف هستم. خواهش می کنم یک قطعه کد فقط برای ارتباط برنامه با دیتابیس سایت و گرفتن یکسری اطلاعات ( حالا هرچی که بود ) از سایت و نمایش اون به کار بر تهیه کنید.
این قطعه کد رو پس از اصطلاح و کامل کردن ( که همه اینها بعد از تولید اولین قطعه کد ممکن می شه ) به صورت یک OCX قرار بدید تا من و بقیه دوستان از این قطعه به راحتی استفاده کنیم و شروع به طراحی اینترفیس و ایجاد برنامه ای مبتنی بر قابلیت های این OCX کنیم. در نهایت بهترین طرح رو انتخاب می کنیم و پس از ایجاد اصلاحات نهایی اون رو روی سایت قرا می دیم.
ha_60 نوشته است:سلام
شرمنده من همش رو نخوندم ولی فکر خیلی جالبیه البته من یه پیش نهاد دیگه دارم به جای این کار کافیه یه extention برای فایر فاکس بنویسید می شه توی خود سایت فایرفاکس هم گذاشتش
اگه فکر میکنید کار سختیه راهنمای فارسیش هم هست یه زبانی داره مثل جاوااسکریپت که خیلی هم راحته نیاز به کمپایلر و هیچ چیز دیگه هم نداره اگه خواستید می تونم مثال فارسی هم پیدا کنم
فکر جالبیه مثل تولباری که زیر اینترنت اکسپلورر قرار میگیره
اگه میخواهین اطلاعاتو از سایت دریافت کنین میتونین
مثلا با ado به سرور وصل میشی(مایش یه کانکشن استرینگ به سرور سایته) و اطلاعاتو تو یه گرید یا چیز دیگه نشون میدی
منم با حرف آقای didi موافقم بهتره اول دوستانی که زبان تحت وب بلدند یه ocx یا dll طراحی کنند که باهاش بشه اطلاعاتو از سایت گرفت ( البته فکر نکنم کار درستی باشه که مستقیم از دیتابیس بگیره ) بعد بقیه برنامه رو براش بنویسند. البته فکر کنم نوشتن extention رو باید بزاریم برای بعد از این کارا چون خیلیا هنوز از IE استفاده میکنند. حالا اگه بخواید برای IE هم یه toolbar بنویسید بعد از نوشتن برنامه وقت هست. اگه بخواید همین اول این کارا رو بکنید فکر کنم پروژه مشکل پیدا کنه. بعدا میشه همه این کارا رو کرد. میشه یه gadget هم برای google طراحی کرد و ...
سلام.
من این برنامه رو حدود دو سه سال پیش واسه دل خودم نوشتم .
چنان بهش شاخ برگ دادم ...
یعنی این بخشی از پروژه سی دی کدهای ایرانویج بود ..
rss ها رو هم ساپورت می کنه .
حتی برنامه های رو همه که توی سایت اصلی قرار گرفتن . نمایش میده .
خودش رو به روز می کنه .
و هر چیز که فکرش رو بکنید .

گفتم بگیم قبلا انجام شده ..
پس چی شد؟
واقعا ARNH اگر کاری انجام دادی (که دادی و من اون موقع دیدم خیلی هم عالی شده بود) پس چرا اینجا ارائه ندادی تا بحث ادامه پیدا کنه؟!؟
بقیه دوستان چی شدند؟!؟
Darg نوشته است:پس چی شد؟
پس چرا اینجا ارائه ندادی تا بحث ادامه پیدا کنه؟!؟
بقیه دوستان چی شدند؟!؟
پروژش لغو شد Whistle
ودوستان هم تعطیل کردن رفتنConfused
یعنی چی؟
می بخشید ها ولی من گلگی دارم...مهم هم نیست کی, یا کسی ناراحت بشه...

یک نفر میاد یک طرح خوب می ده و یک دفعه همه میاند می ترکونند, شور و شوغ, هورا, کف و احسنت...
بعد از یک مدت موضوع تکراری می شه و یواش یواش پروژه های گروهی که با اون حرارت شروع شدند از رونق میافتند...
اینه که آدم فکر می کنه برای خیلی ها انجام اون کار مهم نبوده بلکه فقط...

بگذریم
والا ما هم اون موقعی که arnh روی اون برنامه کار می کرد منتظر نتیجش بودیم و الان از اینکه این کار به نتیجه نرسید ناراحت شدیم...
جناب arnh همون طور که گفتم اون پروژه سی دی کد های ایرانویج رو من لحظه به لحظه دنبال می کردم (و اون موقع چون مشغله سنگینی داشتم خودم گفته بودم که نمی تونم فعلا همراحی تون کنم). نمونه برنامه شما رو که دیدم واقعا لذت بردم. اون ابداع خورجین ها و شیوه ارائه کارت هنوز یادم هست (+ گرافیک فرم های اون برنامه)

بزرگترین لطف پروژه های گروهی اینه که دیگران اطلاعاتی و معلوماتشون رو به اشتراک می زارند و این به اشتراک گذاری چون در قالب پروژه داره ارائه می شه هم باعث می شه افراد دخیل از معلومات هم چیز یاد بگیرند و هم کاری انجام شده باشه...
تو پروژه های گروهی اگر همه بشینند و منتظر باشند یک نفر (یا دو نفر) کارشون رو ارائه بدند بعد اون ها هم دست به کار بشند, به نتیجه ای نخواهند رسید پس "هر چی دارید بریزید رو دایره"
خب یه نفر باید مدیریت رو دست بگیره. تا یه نفر نباشه که همه کارا رو مدیریت کنه. به بقیه بگن چیکار کنند...؟ مثلا یه نفر الان اینو بررسی میکرد. اون برنامه هم رو بررسی میکرد. نتیجه رو میگفت. همینطور تا آخر. من خودم چون از کدنویسی وب چیزی سرم نمیشه نمیتونم کمک زیادی بکنم وگرنه در خدمتم. یه نفر مدیر پروژه بشه.
می شه با توجه به موضوع هر پروژه براش مدیر انتخاب کرد
مثلا یه پروژه وب بهتره مدیریتش با یه وب کار باشه و در مقابلش یه پروژه ویندوز اپلیکیشن بهتره مدیرش یه ویندوز اپلکیشن کار باشه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5