۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۰:۲۸:۳۵
۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۷:۳۰:۱۰
بهتره خود جناب drag این مسئولیت رو به عهده بگیرن
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۴۶:۳۶
lord_viper نوشته است:بهتره خود جناب drag این مسئولیت رو به عهده بگیرنراستش فلا وضع من طوریه که نمی تونم همچین مسئولیتی قبول کنم.
امروز و فردا بودنم معلوم نیست...
۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۰:۲۶:۰۸
تجربه اي كه من از كار هاي گروهي قبلي دارم .
1. هيچ وقت با خواهش و التماس كسي رو عضو گروه نكنيد .
2. كساني رو كه عرصه رو خالي مي كنند . عضو گروه نكنيد .
3. اگه كسي رو به عنوان مدير گروه انتخاب مي كنيد . توانمندي هاش رو هم قبول داشته باشيد .
4. كارها رو به صورت سري ( پشت سر هم ) يا موازي ( در راستاي هم ) انجام نديد .
* يعني كه قبل از عضويت هر كسي رو براي كار خاص عضو گروه كرده باشيد .
من قصد جسارت نداشتم . فقط تجربه اي از كارهاي گروهي قبلي كه توي ايرانويج انجام شده رو در اختيارتون گذاشتم .
يه نكته هم واسه چندتا از دوستان خاص :: الكي خودتون رو بزرگ جلوه نديد كه بقيه اعضا هم حساب اشتباهي رو شما باز كنند .. ( واقعا كنايه بود .. چون نمي تونم اسم بيارم و نامردي اگه بقيه دوستان رو مطلع نكنم )
حالا هر كه هر چي ميخواد فك كنه .. ( جو رو ميريزم بهم يا .. )
1. هيچ وقت با خواهش و التماس كسي رو عضو گروه نكنيد .
2. كساني رو كه عرصه رو خالي مي كنند . عضو گروه نكنيد .
3. اگه كسي رو به عنوان مدير گروه انتخاب مي كنيد . توانمندي هاش رو هم قبول داشته باشيد .
4. كارها رو به صورت سري ( پشت سر هم ) يا موازي ( در راستاي هم ) انجام نديد .
* يعني كه قبل از عضويت هر كسي رو براي كار خاص عضو گروه كرده باشيد .
من قصد جسارت نداشتم . فقط تجربه اي از كارهاي گروهي قبلي كه توي ايرانويج انجام شده رو در اختيارتون گذاشتم .
يه نكته هم واسه چندتا از دوستان خاص :: الكي خودتون رو بزرگ جلوه نديد كه بقيه اعضا هم حساب اشتباهي رو شما باز كنند .. ( واقعا كنايه بود .. چون نمي تونم اسم بيارم و نامردي اگه بقيه دوستان رو مطلع نكنم )
حالا هر كه هر چي ميخواد فك كنه .. ( جو رو ميريزم بهم يا .. )
۰۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۹:۳۵:۱۲
ببینید فکر خوبیه خیلی هم به درد انجمن می خوره من هم یه پیش نهاد دام فکر می کنم از یه برنامه آماده استفاده کنید و تغییرش بدید بهتره
برای شروع هم خیلی سختش نکنید یه RSS خان خیلی خوب می تونه باشه
مدیر هم یکی باید باشه که وقت داشته باشه یه نرم افزار هم هست به اسم subversion خیلی م یتونه کمکتون کنه برای پروزه های گروهی
اگه کسی رو برای مدیریت نمی تونید پیدا کنید پیش نهاد من ajlajlajl است
ولی اگه خواستید شروع کنید subversion رو فراموش نکنید بگید تا توضیحاتشو بدم بهتون
برای شروع هم خیلی سختش نکنید یه RSS خان خیلی خوب می تونه باشه
مدیر هم یکی باید باشه که وقت داشته باشه یه نرم افزار هم هست به اسم subversion خیلی م یتونه کمکتون کنه برای پروزه های گروهی
اگه کسی رو برای مدیریت نمی تونید پیدا کنید پیش نهاد من ajlajlajl است
ولی اگه خواستید شروع کنید subversion رو فراموش نکنید بگید تا توضیحاتشو بدم بهتون
۰۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۷:۳۷:۵۵
چون با برنامه نویسی وب و rss و اینا کار نکردم و بلد نستم بدرد مدیر این پروژه نمیخورم.
وگرنه آقا من دربست در خدمتم.
خودتون نمیتونید مدیر بشید ؟ .کار زیادی هم نمیخواد بکنید. فقط بگید چیکار کنیم.
وگرنه آقا من دربست در خدمتم.
خودتون نمیتونید مدیر بشید ؟ .کار زیادی هم نمیخواد بکنید. فقط بگید چیکار کنیم.
۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۸:۵۶:۳۶
مدیر یکی باید باشه که وقت داشته باشه من نمی رسم پیگیری کنم
در مورد کمک هم هر چیزی بلد باشم مشکلی نیست
نیاز به برنامه نویسی وب نیست فقط خوندنش مهم که مثال براش زیاده و rss هم با یه فایل text فرق زیادی نداره
در مورد کمک هم هر چیزی بلد باشم مشکلی نیست
نیاز به برنامه نویسی وب نیست فقط خوندنش مهم که مثال براش زیاده و rss هم با یه فایل text فرق زیادی نداره
۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۹:۵۶:۰۸
خب مشکل اصلی همینه من از rss هیچی نمیدونم.!.
۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۱:۳۵:۳۹
میگم اینجوری نمبشه ادامه داد.
من یه لیست از کسایی که زیاد به سایت سر می زنند و فکر کنم کارو نیمه کاره نمیگذارند رو زیر آوردم(صرف نظر از سطح علمی.چون من در حدی نیستم که بخوام سطح علمی تعیین کنم). نمیدونم حالا رای گیری کنید یا آقا هادی انتخاب کنه. یکی رو انتخاب کنید. از خودش هم رضایت بگیرید که به حرف آقا arnh هم گوش کرده باشیم. و پروژه رو شروع کنیم.
(من کسایی که میشناختم رو نوشتم. اگه کسی جا افتاده ببخشید. اگه شما هم فردی رو میشناسید با خصوصیات بالا شما بنویسید)
arnh
lord_viper
Darg
Di Di
ha_60
mbza11
hamed_Arfaee
saeedsmk
Mamad2003
mojtabamalaekeh
zacaria
Iron_Fist
حالا دیگه نمیدونم. ببینیم میتونیم اینو راه بندازیم
من یه لیست از کسایی که زیاد به سایت سر می زنند و فکر کنم کارو نیمه کاره نمیگذارند رو زیر آوردم(صرف نظر از سطح علمی.چون من در حدی نیستم که بخوام سطح علمی تعیین کنم). نمیدونم حالا رای گیری کنید یا آقا هادی انتخاب کنه. یکی رو انتخاب کنید. از خودش هم رضایت بگیرید که به حرف آقا arnh هم گوش کرده باشیم. و پروژه رو شروع کنیم.
(من کسایی که میشناختم رو نوشتم. اگه کسی جا افتاده ببخشید. اگه شما هم فردی رو میشناسید با خصوصیات بالا شما بنویسید)
arnh
lord_viper
Darg
Di Di
ha_60
mbza11
hamed_Arfaee
saeedsmk
Mamad2003
mojtabamalaekeh
zacaria
Iron_Fist
حالا دیگه نمیدونم. ببینیم میتونیم اینو راه بندازیم
۰۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۴:۲۴:۱۵
سلام
اين هم اطلاع رسان ايران ويچ.
من کارهاي اوليه رو انجام دادم...
البته اطلاعاتي که تو rss هست با اطلاعاتي که تو صفحه اصلي هست يکي نيست
اگر دوستان نظر يا پيشنهادي در رابطه با بالا بردن قابليت برنامه دارند نظرشون رو در همين تايپک مطرح کنند هر کس توانايي انجام طرح رو داره اعلام کنه.
اين هم اطلاع رسان ايران ويچ.
من کارهاي اوليه رو انجام دادم...
البته اطلاعاتي که تو rss هست با اطلاعاتي که تو صفحه اصلي هست يکي نيست
اگر دوستان نظر يا پيشنهادي در رابطه با بالا بردن قابليت برنامه دارند نظرشون رو در همين تايپک مطرح کنند هر کس توانايي انجام طرح رو داره اعلام کنه.
۰۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۹:۱۰:۱۷
سلام دستت درد نکنه
برنامه خوبیه ولی RSS فروم رو هم بخونه خیلی عالی می شه
یعنی اگه بتونی کاریش کنی که هر تعداد لینک RSS رو بگیره و اگه تنطیماتی می خواد و توی یه combo بشه هر کدوم رو خوند خیلی عالی می شه
چون rss فروم انتخابیه و لینک های متفاوتی می ده
برای مدیریت هم هر کسی وقت داشته باشه خوبه اگه کسی خودش موافق باشه که خیلی خوبه
برای rss هم کدهای اینو با notepad ببین یکم بهش ور بری می فهمی
http://forum.iranled.com/syndication.php...6&limit=15
و اما subversion رو هم ببینم می شه رو سرور نصب کرد که چند نفری بتونیم رو این پروژه کار کنیم
برنامه خوبیه ولی RSS فروم رو هم بخونه خیلی عالی می شه
یعنی اگه بتونی کاریش کنی که هر تعداد لینک RSS رو بگیره و اگه تنطیماتی می خواد و توی یه combo بشه هر کدوم رو خوند خیلی عالی می شه
چون rss فروم انتخابیه و لینک های متفاوتی می ده
برای مدیریت هم هر کسی وقت داشته باشه خوبه اگه کسی خودش موافق باشه که خیلی خوبه
برای rss هم کدهای اینو با notepad ببین یکم بهش ور بری می فهمی
http://forum.iranled.com/syndication.php...6&limit=15
و اما subversion رو هم ببینم می شه رو سرور نصب کرد که چند نفری بتونیم رو این پروژه کار کنیم