ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اطلاع رسان ايران ويج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
با سلام خدمت دوستان
ديدم اين بخش راكد شده گفتم يك پيشنهاد بدم
طرح : يك برنامه كه در سيستم كاربر نصب باشه و موقع اتصال كاربر به اينترنت اطلاعات خودش رو از ايران ويج بروز كنه كه شامل اخرين 10 مطلب ارسالي در انجمن و آخرين 10 برنامه ارسالي در سايت و يا هر چيز ديگه كه نياز بود
كه اگه بعدا گسترش پيدا كنه ميشه پيام خصوصي هاي كاربر رو هم نشون بده
و اگه خواستارش زياد بشه بعدا ميشه توش تبليغاي كوچيكي هم جاداد
نظرتون چيه ؟
در ضمن خودمم هم تو اين پروژه همكاري خواهم كرد
كلنگش رو بزنيم ؟HappyHappyHappy
ایول جالبه بدرد میخوره منم موافقم
حتی میتونه امکاناتش بیشتر هم بشه
فکر خوبیه ولی باید دیدی کسی حاضر می شه تبلیغاتش توی یه بارنامه نشون داده بشه یا نه !
حالا صبر کنید این برنامه ساخته بشه ، بعد تبلیغ هم براش می گیریم!

والا من که تجربه خوبی از پروژه های گروهی ندارم ............. ولی هر کمکی بتونم انجام می دم.
جالبه
وقتی عمومی بشه کسایی که میخوان تبلیغ بدن سرو کلشون پیدا میشه
راستی از چه زبان یا زبانهایی میخواهید درش استفاده کنین؟
بهتره به عنوان یه موتور سرچ سورس هم باشه که برنامه نویسای دیگه هم ازش استفاده کنن(قابلیتهای دیگه هم میشه بهش اضافه کرد)
با تشكر از توجهتون
بله امكاناتش رو بر اساس نياز ميشه افزايش داد
در مورد تبليغ بگم كه اون فكر آيندس اول برنامه آماده بشه بعد بصورت عمومي پخش بشه و وقتي كه كاربراش بيش از 1000 نفر شد (حالا مثلا 1000 نفر)تو خود نرم افزار ميشه گفت كه اين نرم افزار بيش از 1000 نفر كاربر داره و شما مي تونيين تبليغات خودتونو تو اون قرار بدين و يا طرح هايي مثل اين
البته بنظر من اگه پروژه رو شروع كنيم اونا خودشون يواش يواش درست ميشن
نظر من اينه كه با وي بي نوشته بشه (( چون كاربراني كه ويبي بلدن زياده )) ولي ميشه بخشهاييش رو بصورت دي ال ال جدا كرد و با زبانهاي ديگه نوشت مثلا ارتباط با سايت رو يا دريافت و دسته بندي اطلاعات رو
در هر صورت دوستان هم نظرشون بگن
بنظر خودم كه بهتره پروژه تو يك محيط بسته نوشته بشه با كاربران مشخص و تا تموم شدنش هيچ نسخه اي از اون بيرون نباشه
خوب اگه آخرين ارسال ها قرار باشه از صفحه اصلی خونده بشه، زمان زيادی طول ميکشه که لود بشه، و ديگه فرقی با باز کردن سايت نداره!
crazyfull نوشته است:خوب اگه آخرين ارسال ها قرار باشه از صفحه اصلی خونده بشه، زمان زيادی طول ميکشه که لود بشه، و ديگه فرقی با باز کردن سايت نداره!
منظور از صفحه اصلي چيه ؟
ميشه از سيستم rss استفاده كرد
يا راههاي ديگه
در ضمن كارايي برنامه زماني مشخص ميشه كه خود بخود آخرين اخبار رو مشخص م يكنه و نيازي نيست به سايت سر بزنيد
اگر نظري در مورد ساختار برنامه داريد براي سيستم در يافت اطلاعات بفرماييد تا ما هم از تجربتون استفاده كنيم
خوب برنامه باید طبق تنظیماتی که میشه هر مدت مخصوصی بره و query بگیره از database و نشون بده
من یادمه واسه nod32 هم شبیه این هست که آخرین ویروسها رو نشون میده
سلام.
چند نکته رو ذکر می کنم شاید به درد خورد:Shy
1- برنامه به صورت ماژولار باشه.
2- تو یه قسمت یوزر و پسورد کاربر رو بگیره تا وقتی کاربر خواست به پستی جواب بده مستقیما به صفحه ارسال پاسخ بره.
3- یه صفحه به سایت اضافه بشه که بدون هیچ قالبی با دیتابیس ارتباط برقرار کنه و کوئری بگیره و نتیجه رو که خیلی کم حجم هست (فقط متن هست) به کاربر برگردونه. ASPشو فکر کنم بتونم بنویسم ولی PHP بلد نیستم.
4- تعداد افراد آنلاین در سیستم تو یه قسمت از برنامه نشون داده بشه.
5- برای تبلیغات هم می شه هم تبلیغات تصادفی و هم تبلیغاتی بسته به منطقه جغرافیایی کاربر براش فرستاد. حتی می شه از گوگل ادز یا سیستم های مشابه اون هم استفاده کرد.

ببخشید اگه زیاد شد، فقط نظرم رو گفتم.ShyHeart
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5