ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با کامپوننت Flash9.ocx یا همون کامپوننت پخش کننده فایل های Swf
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام به دوستان عزیز

شما می تونید با استفاده از این سورس کار با کامپوننت Flash9.ocx یا
همون کامپوننت پخش کننده فایل های Swf رو یاد بگیرید
ضمن اینکه تو این برنامه روشی بکار بردم که منوی کامپوننت فلش با
راست کلیک ظاهر نشه
--------------------------------------------------------------------------
توجه : تنها مشکلی که این سورس داره اینه که دقیقا نمی شه
اسکرول بار رو با فایل فلشی که پخش می شه هماهنگ کرد و صدا
کمی با مشکل پخش می شه
البته این مشکل فقط با پخش فایل های فلش صدا دار بوجود می آد
من که فکری برای حل این مشکل به ذهنم نرسید Amaze
اگه کسی چیزی به ذهنش رسید بگه بقیه هم استفاده کنن
--------------------------------------------------------------------------
از اینجا دانلود کنید

موفق باشید
میشه روشی که برا برداشتن راست کلیک انجام دادین رو توضیح بدید
داستان از این قراره که
من با کمک تابع PeekMessage اومدم و پیغام راست کلیک که همون
WM_RBUTTONDOWN باشه رو به محض ورود به صف با یه تایمر از صف پیام های
پنجره پخش کننده فلش حذف می کنم و اینطوری باعث می شه که راست کلیک اتفاق نیفته
خوب خسرو جان با اجازت اون دو تا پست قبلی رو پاک کردم که چهره این تاپیک منظم باشه...

راستش دو سه هفته پیش بد جوری رفتم تو نخ Menu API و وقتی این کار شما رو دیدم, حسابی وسوسه شدم تا ببینم چیزی از منو ای پی آی بارم شده یا نه!
خلاصه یه سه ساعت و نیمی بهش ور رفتم و بیست و خورده ای ای پی آی رو بالا و پایین کردم اما مگه شد...
همون مرحله اول کار حال گیری اساسی می کرد... برای گرفتن دستگیره منوی اون احتیاج به خود دستگیره پنجره کنترلش بود ولی مگه راه میداد. حتی با اون "کلاس نام" که خود شما توی برنامت گذاشتی MacromediaFlashPlayerActiveX هم کار کردم و جواب نمی داد. اصلا فکر می کنم اون کدی که در برنامت به شکل:
FindWindow("MacromediaFlashPlayerActiveX", vbNullString)
هست اضافه باشه چون در هر حال روی سیستم من که صفر بر می گردونه!

البته تونستم بفهمم که کلاس نامی که شما قرار دادی کاملا درسته و مربوط به خود کنترل هست!
اما بالاخره با ای پی آی "گرفتن دستگیره پنجره ای که پونت مووس روشه" تونستم دستگیره پنجره کنترل FlashPlayerActiveX رو بگیرم.
خوب بعدش هم با موفقیت دستگیره منوی اون رو هم گرفتم ولی تازه مشکلاتم شروع شد. بد جوری سفت بستنش ! هر کاری کردم نشد هیچ بلایی سر منو هاش آورد....
یعنی کاری که شما کرده فکر می کنم تنها راه ممکنه باشه.

در آخر طی یک عملیات دست بردم توی ریسورس خود کنترل و تونستم اون چند تا منوی اضافه رو حذف کنم. کنترلی که آپ کردم همون کنترل فلش هست که شما آپ کردی با این فرق که دیگه اون منوی های مزاحم در زمان False بودن خصوصیت Menu کنترل نمایش پیدا نمی کنند! در ضمن اون زبان هایی هم که اضافه بود (حدود هشت, نه تا زبان بود) رو از ریسورس پاک سازی کردم.
احیانا اگر دوستان از این کنترل خواستند استفاده کنند برای اینکه با کنترل نسخه اصلیش اشتباه نشه من در آخر قسمت Description عبارت minJS رو اضافه کردم یعنی الان باید باشه:
Adobe Flash Player 9.0 r16minJS
که بشه تشخیسش داد.
اگر بخواید خودتون هم می تونید خیلی راحت با ویرایش ریسورس جلوی منوی مزاحم رو بگیرید و کنترل ویرایش شده خودتون رو همراه برنامه تون توزیع کنید.
وگرنه اگر می خواد از خود کنترل بومی روی سیستم کاربر استفاده کنید, باید بگم اون روش آقا خسرو Iron_Fist بهترین روش هست برای خلاص شدن از شر منوی مزاحم...
سلام
نقل قول: خوب خسرو جان با اجازت اون دو تا پست قبلی رو پاک کردم که چهره این تاپیک منظم باشه...
اختیار داری اجازه ما دست شماست
نقل قول: همون مرحله اول کار حال گیری اساسی می کرد... برای گرفتن دستگیره منوی اون احتیاج به خود دستگیره پنجره کنترلش بود ولی مگه راه میداد. حتی با اون "کلاس نام" که خود شما توی برنامت گذاشتی MacromediaFlashPlayerActiveX هم کار کردم و جواب نمی داد. اصلا فکر می کنم اون کدی که در برنامت به شکل:
FindWindow("MacromediaFlashPlayerActiveX", vbNullString)
هست اضافه باشه چون در هر حال روی سیستم من که صفر بر می گردونه!
نمی دونم والا فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه . عجیبه Amaze
نقل قول: در آخر طی یک عملیات دست بردم توی ریسورس خود کنترل و تونستم اون چند تا منوی اضافه رو حذف کنم. کنترلی که آپ کردم همون کنترل فلش هست که شما آپ کردی با این فرق که دیگه اون منوی های مزاحم در زمان False بودن خصوصیت Menu کنترل نمایش پیدا نمی کنند! در ضمن اون زبان هایی هم که اضافه بود (حدود هشت, نه تا زبان بود) رو از ریسورس پاک سازی کردم
ایده جالبی هست ولی فکر می کنم با این کار اون یکپارچگی کامپوننت بهم بخوره و شاید تو حالاتی پیش بینی نشده براش مشکل پیش بیاد . اگه یه مدت این کامپوننت مورد استفاده قرار بگیره و براش مشکلی پیش نیاد این روش خیلی بهتری هست برای حل این مشکل در هر صورت دستت درد نکنه و موفق باشی
سلام بببیند این فلش پلیری که نوشتم کار می کنه؟!

ادیت شد ...

یکی دو بار ارور می داد روی سیستم های دیگه که فکر کنم درست شده باشه
روی سیستم من ابتدا یه دونه از این پنجره های debug آورد بعد هم یه پیغام داد در حد زیر:
---------------------------
asaplayer.exe - Application Error
The instruction at "0x773f65c9" referenced memory at "0x773f65c9". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program
OK
عزیزم من اینجا انجمن اوپن سورس هست و مبناش بر این اساس هست
چند بار باید بگم که در موارد آموزشی فایل اگزه قرار ندید
دلیل حذف لینک شما هم همین بود .
ajlajlajl نوشته است:روی سیستم من ابتدا یه دونه از این پنجره های debug آورد بعد هم یه پیغام داد در حد زیر:
asaplayer.exe - Application Error
The instruction at "0x773f65c9" referenced memory at "0x773f65c9". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program
OK

نمی دونی واسه چی اینطوریه؟
سورسشو واست می فرستم

Iron_Fist نوشته است:عزیزم من اینجا انجمن اوپن سورس هست و مبناش بر این اساس هست
چند بار باید بگم که در موارد آموزشی فایل اگزه قرار ندید
دلیل حذف لینک شما هم همین بود .

چشم چشم برای بار هزارم چشم چرا می زنی حالا؟ ولش کن حوصله ندارم .... بای
اینم سورسش

http://eleram.com/ASA 1.0.zip