خواهشا دوستان اگه لينك دانلود چيزى رو قرار ميدن با پيوست يه لينك معمولى هم بذارن.
اگه سايت رو بذارن كه خيلى عالى ميشه.
در مورد رايت بر روي سي دي كمك كنيد
(۰۴-اسفند-۱۳۸۶, ۱۵:۵۴:۰۹)behnezhad نوشته است: [ -> ]سلام من با برنامه Wise Installer کار مي کنم واقعا نرم افزار جالبيه و من هر کاري مي خوام باهاش مي کنم پيشنهاد مي کنم دوستان اگه تازه مي خوان شروع کنن از اين برنامه استفاده کنن منم در صددم يه آموزش براي Wise بنويسم .
دوست عزیز میتونی لطف کنید آموزششو اینجا بذارین؟
من خیلی لازمش دارم
ممنون
چه خوب ميشد اگه كسي ميگفت كه خودمون چه طور براي خودمون يعني با كد نويسي يه setup بسازيم!
من با vb6 درست ميكنم اما اعصاب خورد كنه ديگه چون من از فايلهاي res استفاده ميكنم!
(۰۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۵۶:۵۶)mohsen0025 نوشته است: [ -> ]چه خوب ميشد اگه كسي ميگفت كه خودمون چه طور براي خودمون يعني با كد نويسي يه setup بسازيم!
من با vb6 درست ميكنم اما اعصاب خورد كنه ديگه چون من از فايلهاي res استفاده ميكنم!
سلام
خود وی بی یک نمونه داره تو این آدرس :
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard\Setup1
سلام
اينو ديدم قبلاً اما من نتونستم كه بفهمم كه چه طوري فايلها رو تند تند كپي ميكنن من حدوداً يه فاصله زماني 4 الي 5 ثانيه اي بهش ميدم تا كپي بشه بعد ميرم سراغ فايل بعدي اما اين Setupها 10،20 تا فايل سنگين يا سبك رو در چند ثانيه كپي ميكنن!!!!
mohsen0025 عزيز اون روشي كه گفتي آموزش يا نمونه اي قرار نمي دي؟
با تشكر
سلام
من setup factory را بیشنهاد میکنم.اما قابل ارسال نیست چون حجمش 31
مگا است اما می توانید از وب دانلود کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
من با هر برنامه ای که setup میسازم همیشه با ارتباط برنامه با بانک اطلاعاتی مشکل پیدا می کنم و برنامه نمی توسط کنترولهای data و Adodc با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه . مثل اینکه سیستم طرف این دوتا کنترول را نداشته باشه و یا نشناسه .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوران
سلام دوستان
من با هر برنامه ای که setup میسازم همیشه با ارتباط برنامه با بانک اطلاعاتی مشکل پیدا می کنم و برنامه نمی توسط کنترولهای data و Adodc با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه . مثل اینکه سیستم طرف این دوتا کنترول را نداشته باشه و یا نشناسه .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوران