ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبكه تلويزيوني ITC بسته شد.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اين ايميل ديروز به دستم رسيد :
نقل قول: Salam Doostan:
Information Technology Channel Emrooz be daleh support malie kam az kareh khodesh dast negah dasht , in khabar barayeh besyarie az maha ghamnak hast. Lotfan ba komak hayie malie khood tana shabakeh jahanieh amoozeshie ro ke mitooneh omidie basheh barayeh tamamieh bachehayaie Iran az dast nadim . Man Roozbeh az tarafeh khodam va sayierieh baghieh doostaran ITC va IT az hamieh shoma taghaza daram ke komak hayie khoodetoon ro alan anjam bedid, alan moghasheh ta dir nashoodeh , bezarid omidie basheh barayeh shoroeh dobareh , nazaried in shabakeh az dast bereh .
اولش باور نكردم ولي بله شبكه فوق كه قصدش آموزش كامپيوتر به ايرانيان بود بسته شد چرا چون پول نداشت ، چرا پول نداشت چون كسي كمك نكرد ، چرا كسي كمك نكرد چون وظيفه هركس مشخصه و مردم نميتونن كمك كنن، پس كي مسول اين كاره ، بنظر من دولت .
اين وظيفه دولت ايرانه كه بجاي ريخت و پاش هاي بيخساب و كتاب به يه همچين شبكه هاي كمك كنه ، آيا فكر ميكنيد اين بعهده دولت نيست ؟ طرح تكفا چيه آيا يكي از وظيفه هاي اون كمك بكساني كه باعث پيشرفت آي تي تو ايران ميشن نيست ، من فقط ماده يكش رو اينجا ميارم ببينيد چي ميگه :
نقل قول: ماده 1- به منظور آماده سازی هر چه بیشتر كشور جهت حضور همه جانبه در عصر اطلاعات و برای نیل به:
الف:گسترش نظام مند فن‌آوری ارتباطات و اطلاعات (I.C.T) جهت تحقق اقتصاد «دانایی محور» در راستای توسعه پایدار ملی،
ب : توسعه منابع انسانی به عنوان اولویت راهبردی توسعه I.C.T در راستای ایجاد اشتغال ارزش افزا،
ج : توسعه فرهنگی و تقویت محیط و فضای هم افزایی ملی،
د : انجام تمهدیات زیرساختی توسعه I.C.T شامل شبكه دسترسی، امنیت، قوانین و مقررات، منابع و تسهیلات،
هـ :توسعه زمینه ها و فرصتها جهت تحرك بخش خصوصی به عنوان محور كلیدی و راهبری توسعه I.C.T،
دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی مكلف است با همكاری و هماهنگی كلیه دستگاهها نسبت به تكمیل و تصویب برنامه جامع «توسعه و كاربری فن‌آوری ارتباطات و اطلاعات» (تكفا) توسط شورای عالی اطلاع رسانی ظرف دو ماه آینده اقدام نماید.
آيا اين شبكه غير اين كارهارو ميكرد پس چي شد كه پول بهش نرسيد .
هر كسي فكر ميكنه اين شبكه ايراني براي ايرانيان مفيده اعتراضش رو به قطع برنامه هاش به اين ايميلها info@shci.ir و Takfa@iran-ict.org اعلام كنه بزار بدونن ملت نيازمند و پيگيري آموزش هست . توي ايميلون حتما آيين نامه طرح تكفا رو بهشون گوشزد كنيد .
اينم يه لينك بريد ببينيد .
http://www.bizzynation.com/forum/viewtopic.php?t=1170

به اميد بازگشايي دوباره و هميشگي اين شبكه ITC.
اشكان خان!
يه خبر در يه جمله مي‌دم و تموم:
350 ميليون دلار از حساب ذخيره ارزي براي كمك به بنياد مستضعفان و گردانهاي عاشورا و الزهرا تخصيص پيداكرد؟!
راستي با يك سوم اين پول چندتا شبكه مثل ITC مي‌شه راه‌انداخت :cry:
من تا يه چند وقتي نگاه مي كردم كه بعد بر اثر كج شدن انتنم ديگه نگرفت همين چند ماه
پيش بود كه10000 دلار بدهي داشتند همه زنگ مي زدن پول مي دادن فكر كنم تا 2 دلار اضافي
هم اوردن ولي...
اميد وارم باز هم در همين ايران آموزش كامپيوتر گسترش پيدا كنه.
راستي چه طوره ايران ويجو تو تلويزيون تبلبغ كنيم Biggrin
فقط مشكل $
واقعا اگه اعتراض كنيد مجبور به جواب دادن و يا كمك ميشن ، از همه ميخوام وارد سياست نشن فقط اعتراض كنن و بگن كار اين شبكه ، نياز ايران امروزه.
سلام به همه دوستان

اشكان جان من بسيار از اين خبر ناراحت شدم . كسي مثل مترجمي كم پيدا ميشه .

راستش اين هندي ها نه گاز دارن نه آبادان نه عسلويه نه روزي 1 ميليارد صادرات نفتي !! فقط 1 ميليارد و 600 ميليون جمعيت دارن !!!!!!!! ولي با اين وجود هر روپيه21 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دلار رو از 46 روپيه به 43 روپيه كشيدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چطوري ؟؟ با همون آى تي!!
و نرم افزار 8O 8O 8O
ببخشيد ولي خاك بر سر ما كه با وجود اينقدر منبع فقط ادعا هستيم . لطفا از مملكت خارج شويد تا بفهميد دنيا دست كيه !!!

همين ! :?
به به آقا ممد2003 گل ، كجايي نيستي ، كم پيدا شدي (بازم بهتر از قبل هر از گاهي ميبينيمت) راستي هند و بنگلور چه خبر . از آي تي اونجا و امكاناتي كه دارن بنويس بزار همه بدونن مخابرات ايران نتنها هيچ قابليتي نداره بلكه اگه همين روند ادامه داشته باشه 5 سال ديگه ايران ميشه عقب مانده ترين كشور جهان.
تو هم اين خبر رو خوندي :cry: واقعا گريه دار نيست ، يه شبكه اونم آموزشي فقط و اونم توسط يه ايراني و تازه آموزشهاي ناب ، بياد و بخاطر كمبود مادي بسته شه ؟؟؟
جدا تاسف نداره ، حيف نميدونم چرا اينطوريه ، چرا دولت ايران كمك نميكنه ، اصلا اين مترجمي حق آب و گل داره ، حق داره از اينا پول بگيره ، داره واسه مملكت كار ميكنه اگه دولت پول بهش نده و اين شبكه براي هميشه بسته شه بايد فاتحه خيلي چيزا رو خوند.
بنظر من مترجمي بايد يه گروه براي كمك گرفتن از دولت ايجاد كنه.
دولت ايران موظفه(بدون هيچ سوالي) به كمك به اين شبكه هست بدون منت.