1)پایگاه داده من access است و چند تا فیلد متنی و عددی دارم میخوام تو vb با کلیک روی دکمه جستجو افرادی که دارای شرایطی که در textbox ها وارد شده اند در datagrid نمایش داده شوند برای فیلدهای متنی درست جواب میگیرم ولی به محض اینکه نام textbox شامل فیلد عددی رو هم در عبارت sql می نویسم خطا میگیره
2)لطفا توضیح بدین چطور از اطلاعات داخل datagrid که نتایج جستجو است گزارش بگیرم
در مورد جواب اول کدی رو که برای select کردن استفاده میکنی بگذار
جواب دومت هم از کریستال ریپورت استفاده کن اموزش فارسیش هم تو بخش vb هست
سلام
در مورد سوال اولت
احتمالا برای مقایسه مقدار از کوتیسن (') استفاده کردی .
توجه کن که نباید عدد رو به صورت رشته معرفی کنی.
مثال :
نادرست :
'select * from Table1 where ID='1
درست :
select * from Table1 where ID=1
موفق باشی
lord_viper نوشته است:در مورد جواب اول کدی رو که برای select کردن استفاده میکنی بگذار
جواب دومت هم از کریستال ریپورت استفاده کن اموزش فارسیش هم تو بخش vb هست
سلام فعلا در مورد گزارش با crystal بگین باید اونو نصب کرد یا در refrence یا قسمتی دیگه از vb هست که باید اضافه کنم؟و اگه لطف کنین با datareport هم توضیح بدین ممنون .
سلام
خوب اگه می خوای با کریستال ریپورت کار کنی که باید سی دی اون رو تهیه کنی و نصب ... (یا دانلود)
اگه با گزارش گیری خود وی بی می خوای باید
رو پروژه راست کلیک کنی و یک دیتا ریپورت رو اضافه کنی
بعد هم بری توش جای فیلد ها رو طراحی کنی (با تکست و برچسب و ... )
در مرحله بعدی هم دیتا فیلد تکست باکس ها (در فرم دیتا ریپورت) رو برابر نام فیلد های بانک قرار می دی
حالا برای ست کردن جدول و بانک با ریپورت باید از دستور
Set datareport1.datasource = adodc1
استفاده کنی
موفق باشی
arashrj نوشته است:سلام
خوب اگه می خوای با کریستال ریپورت کار کنی که باید سی دی اون رو تهیه کنی و نصب ... (یا دانلود)
اگه با گزارش گیری خود وی بی می خوای باید
رو پروژه راست کلیک کنی و یک دیتا ریپورت رو اضافه کنی
بعد هم بری توش جای فیلد ها رو طراحی کنی (با تکست و برچسب و ... )
در مرحله بعدی هم دیتا فیلد تکست باکس ها (در فرم دیتا ریپورت) رو برابر نام فیلد های بانک قرار می دی
حالا برای ست کردن جدول و بانک با ریپورت باید از دستور
Set datareport1.datasource = adodc1
استفاده کنی
موفق باشی
ممنون از راهنماییتون
این کارها رو من برای یک فرم دیگم که کل اطلاعات دیتا بیس رو نشون میده انجام داده بودم و درست جواب میداد ولی برای فرم جستجو اینطور نبود چند تا فیلد داشتم که برای آنها textbox گذاشته بودم روی فرم و در اکسس بعضی از این فیلد ها عددی بود و بعضی متنی و یک دکمه جستجو هم داشتم که نتیجه جستجو را در دیتا گرید نشون میداد کد برنامم خیلی خوب نبود اشکالاتی داشت که هنوز حلش نکردم کد رو بعدا میزارم که اگه تونستین کمک کنین و به اون روش هم بتونم برنامه را بنویسم
یکی از دوستان در انجمن شخصی را راهنمایی کرده بودن تو فیلتر کردن پایگاه داده که برای من هم مناسب بود و استفاده کردم ولی از dataenvironmentو command استفاده کرده بودن که جواب جستجو هم تو datagrid می آید اما برای دکمه گزارش هنوز مشکل دارم که چطور اطلاعات فیلتر شده داخل datagrid رو به datareport بفرستم یه چیزهایی نوشتم ولی جواب نمیده datamember از datareport رو تو کد برنامه نمی دونم چی بزارم لطفا کد این قسمت رو کامل برام بنویسین