ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آدم متحرک نیازمندیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
فرض کنید که میخواید یه برنامه بنویسید که یه کلمه بگیره معادل زبان ناشنوا هاشو نشون بده. همون طور که میدونید توی زبان ناشنوا ها حرکات دست و لب مهمه. برای این کار حد اقل باید یه تصویر از یه آدمیزاد باشه که تا کمرش پیدا باشه و بتونه دستش و لبش رو به هر شکلی در بیاره. حالا به نظر شما ملت شریف و عزیز برنامه نویسان اینو با چه چیزی میشه پیاده سازی کرد؟ البته توجه کنید که یه انیمیشن نمی خوام. میخوام اون آقای ادمیزاد رو بتونم با کد نویسی به هر شکلکی که خواستم در بیارم.
با تشکر
یه موتور گرافیکی 3 بعدی راحت میشه شبی شازی کرد با دردسر کمتر
آقا دستت درد نکنه فقط یه خرده میشه بیشتر توضیح بدی؟ موتور سه بعدی چیه؟
موتور 3بعدی منظورم موتور گرافیکی بازیهاست مثل موتور گرافیکی halflife2 وhalo و... که بعضیهاشون open source هستند میتونی از اونها استفاده کنی یه سری به www.sourceforge.net بزن حتما پیدا میکنی
ajlajlajl نوشته است:با سلام
فرض کنید که میخواید یه برنامه بنویسید که یه کلمه بگیره معادل زبان ناشنوا هاشو نشون بده. همون طور که میدونید توی زبان ناشنوا ها حرکات دست و لب مهمه. برای این کار حد اقل باید یه تصویر از یه آدمیزاد باشه که تا کمرش پیدا باشه و بتونه دستش و لبش رو به هر شکلی در بیاره. حالا به نظر شما ملت شریف و عزیز برنامه نویسان اینو با چه چیزی میشه پیاده سازی کرد؟ البته توجه کنید که یه انیمیشن نمی خوام. میخوام اون آقای ادمیزاد رو بتونم با کد نویسی به هر شکلکی که خواستم در بیارم.
با تشکر

پیشنهاد من استفاده از فونتهای مشابه webdings است برای هر کاراکتر میتونید تست کنید متوجه میشین
اولا اگه بنا بر این باشه استفاده از خود عکسا هم راحتتره هم به صرفه تر.
دوما من میخوام متحرک باشه. حتی بین کلمات.
ajlajlajl جان این پروژه های خفن رو از کجا میاری؟
این چیزها به این سادگی نیست
موتور 3 بعدی همون موتور پایه هست که تو ساخت بازیها ازش استفاده میکنن تو www.sf.net میتونی مونورهای oensource قدرتمندی پیدا کنی یا با opengl طرحها رو خودت بزنی که این بخش حداقل 6 ماه زمان میبره بعد تمام این معادلها رو تو یه بانک قرار بدین و وقتی متن بهش داده میشه یه سلکت تو بانکت بخوره
خب من الان یه خرده سرم شلوغه هنوز وقت نکردم برم سر موتور و اینا. فعلا ممنون.
احتمالا بعدا مزاحم میشم.