۳۰-بهمن-۱۳۸۶, ۱۸:۳۸:۲۹
۳۰-بهمن-۱۳۸۶, ۲۱:۵۶:۳۵
تنها راحش نیست بلکه این کار خیلی بهتره چون در این حالت افراد به اطلاعات دسترسی مستقیم ندارن اگه از دیتابیس استفاده نکنی یا باید از رجیستری استفاده کنیی از فایل که این دوتا هیچ کدوم امن نیستن بلکه درست ترین کار استفاده از یک دیتابیس خوب و قرار دادن user و password به صورت کد شده(هش شده بهتره) داخل اونه
موفق باشید
موفق باشید
۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۴۸:۵۸
lord_viper نوشته است:تنها راحش نیست بلکه این کار خیلی بهتره چون در این حالت افراد به اطلاعات دسترسی مستقیم ندارن اگه از دیتابیس استفاده نکنی یا باید از رجیستری استفاده کنیی از فایل که این دوتا هیچ کدوم امن نیستن بلکه درست ترین کار استفاده از یک دیتابیس خوب و قرار دادن user و password به صورت کد شده(هش شده بهتره) داخل اونه
موفق باشید
سلام
من برای اینکار دارم از access وadodc استفاده می کنم و دو تا کادر متنی هم برای نام کاربری و کلمه عبور گذاشتم ومیخوام با کلیک روی یک دکمه کاربر اگر username و password اش درست بود بتونه اونو تغییر بده برای اینکار هم باید کادر متنی های username و password را به adodc و فیلئهای مرتبطش توی جدول از طریق نوارproperties وصل کنم یا نه؟
البته ابنکارو کردم و فعلا هیچ کدی هم ننوشتم فقط تنظیمات adodc یعنی انتخاب پایگاه داده و recordset ان را انجام دادم و test connection اون هم درست جواب میداد و تنظیمات datasource کادر متنی ها هم انجام دادم ولی توی datafield انها فیلدهای جدول نبود ؟نمی دونم کجا اشتباه کردم؟
لطفا راهنماییم کنین, مرسی
۰۳-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۲۰:۴۱
عزیز جان برای اینکه افراد مجاز بتونن کلمه عبور رو عوض کنن که ربطی به دیتابیس نداره باید براشون سطح دسترسی درست کنی یه مقدار از نوع integer کسانی که دسترسی دارن 1 کسانی که دسترسی ندارن0 بعد از زدن user و pass چک بشه که طرف دارای چه سطح دسترسی هست بعد اگه سطحش برابر با 1 بود button بخش change password فعال بشه
۰۴-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۳۰:۰۴
lord_viper نوشته است:عزیز جان برای اینکه افراد مجاز بتونن کلمه عبور رو عوض کنن که ربطی به دیتابیس نداره باید براشون سطح دسترسی درست کنی یه مقدار از نوع integer کسانی که دسترسی دارن 1 کسانی که دسترسی ندارن0 بعد از زدن user و pass چک بشه که طرف دارای چه سطح دسترسی هست بعد اگه سطحش برابر با 1 بود button بخش change password فعال بشه
مرسی ار lord
ولی راستش خیلی متوجه نشدم من باید یه پایگاه داشته باشم که افراد userو pass رو وارد کنن خوب وقتی میخواد user یا پس رو تغییر بده باید چک بشه که user یا pass اون اعتبار داره یا نه اگه داشت بتونه هر کدوم رو خواست تغییر بده, من اینطوری به این مسئله فکر کردم , اگه کسی میدونه لطفا من رو راهنمایی کنه
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۴۸:۱۵
siana_k1980 نوشته است:lord_viper نوشته است:عزیز جان برای اینکه افراد مجاز بتونن کلمه عبور رو عوض کنن که ربطی به دیتابیس نداره باید براشون سطح دسترسی درست کنی یه مقدار از نوع integer کسانی که دسترسی دارن 1 کسانی که دسترسی ندارن0 بعد از زدن user و pass چک بشه که طرف دارای چه سطح دسترسی هست بعد اگه سطحش برابر با 1 بود button بخش change password فعال بشه
مرسی ار lord
ولی راستش خیلی متوجه نشدم من باید یه پایگاه داشته باشم که افراد userو pass رو وارد کنن خوب وقتی میخواد user یا پس رو تغییر بده باید چک بشه که user یا pass اون اعتبار داره یا نه اگه داشت بتونه هر کدوم رو خواست تغییر بده, من اینطوری به این مسئله فکر کردم , اگه کسی میدونه لطفا من رو راهنمایی کنه
هیچ کی نمی خواد راهنمایی کنه؟
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۰۰:۱۶
خب چک کن شما یه بانک میسازید با 2 فیلد ایدی و پسورد طرف یوزر و پسوردشو مینویسه وقتی روی دکمه لوگین کلیک میکنه اینجا شما باید یه جستجو بر اساس یوزر انجام بدید اگه وجود نداشت اون یوزر ارور بده اگه داشت شما فیلد بهدی یعنی پسورد رو چک میکنین اگه اون هم درست بود میتونه وارد برنامه بشه
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۱۱:۰۸
lord_viper نوشته است:خب چک کن شما یه بانک میسازید با 2 فیلد ایدی و پسورد طرف یوزر و پسوردشو مینویسه وقتی روی دکمه لوگین کلیک میکنه اینجا شما باید یه جستجو بر اساس یوزر انجام بدید اگه وجود نداشت اون یوزر ارور بده اگه داشت شما فیلد بهدی یعنی پسورد رو چک میکنین اگه اون هم درست بود میتونه وارد برنامه بشه
سلام lord
راستش خودم هم همین فکر رو کردم ولی راهنمایی قبلیتون که راجع به کد کردن بود یه کم گیجم کرد
راستش تو کدش هم گیر دارم خیلی نمی دونم دقیقا چطور باید بنویسمش
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۵۷:۴۹
مقالهای رو که جناب didi در باره روش کد کردن داده ها دادن از اون میتونین استفاده کنین فکر کنم مقالش تو بخش کرک موجوده