ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیدا کردن آی پی شخص قربانی با استفاده از نرم افزارهایی همچون Ipeasy
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
پیدا کردن آی پی شخص قربانی با استفاده از نرم افزارهایی همچون Ipeasy وIP-CATCHER و IRS_finder که یه لینک میدی باید طرف کلیک کنه.....
کار نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Angry
من وقتی روی لینک کلیک می کنم آی پی منو میده اما وقتی لینک رو به کسی میدم می گم کلیک کن میگه باز نشد، برای اون هیچی نمیاد برای منم آی پی نمیاد..... Angry
روی خیلی ها امتحان کردم و مطمئن هستم که اونا روی لینک کلیک می کنن Sad
این برنامه ها تو ایران کار نمیکنن ارزشی هم ندارن چون معمولا تو ایران بیش از dialup استفاده میکنن و ip هایی که بهشون تغلق میگیره یه ip غیر واقعی not هست اون ip تو همون شبکه اعتبار داره و شما نمیتونی هیچ کاری با ip شخص بکنی میتونی یه کد php خست که هر کی اون صفحه رو باز میکنه ip ون شخص رو یاداشت میکنه میتونی اونو upload کنی و لینک بدی به طرف بعد برب ببینی اخرین ip ثبت شده چی بوده
اگه طرف adsl داشته باشه ip ش ارزش داره
موفق باشید
ممنون پس نمیشه
با وبگذر هم میشه این کاری که شما گفتید رو انجام داد.
بعضی از cms ها فورومها مودی(پلاگین) برای این کار دارن کدش هم همچین سخت نیست
اگه میخواهی برنامه هک بنویسی که به کامپیوتر طرف وصل بشی به یک یرور واسط احتیاج داری که valid ip داشته باشه اون کامپیوتر و شما به اون وصل بشین شما اطلاعاتتونو از طیق سرور به قربانی ارسال و پاسختونو از سرور دریافت میکنید