ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خاموش شدن سیستم بعد از 3 تا 4 ثانیه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اگر سیستم شما POST نمیشه ( اون بیپ کوچیک رو نمیزنه ) مطمعن باشید مشکل از دو حالت خارج نیست . یکی اینکه یک مشکل سخت افزاری پیدا کردین و یک قطعه رو مادر خراب شده و یا مشکل از CMOS هست . ریست کردن CMOS سیستم های قدیمی ( چون از نوع flash BIOS نیستند ) باید با UV یا جریان الکتریکی انجام بشه و فکر هم نکنم امروز جایی رو بشه پیدا کرد که همچین کاری رو انجام بدن !
zacaria نوشته است:فن سیستم من سالمه.
البته فکر میکنم.

من با پاور قبلیم سیستمم درست کار میکنه فقط win که بالا می یاد reset میشه که فکر میکنم مشکل win است و باید دوباره نصب کنم
سلام
من وقتی دی وی دی رایترم رو از سیستم جدا میکنم، سیستم دیگه روشن نمیشه(وقتی دوباره وصلش میکنم همه چی عادیه وسیستم روشن میشه) کسی میدونه مشکل کجاست؟
یعنی کاملا روشن نمی شه یا فقط وارد سیستم عامل نمیشه
کاملا روشن نمیشه!
این احتمال هست که من نمی دونم
..............................
یک احتمال ضعیف وجود داره که از پاور کامپیوتر باشه شما یه کار کن سوکت مر بوط به dvd چک کن ببین اتصال نداره
يعني DVD‌رو جدا مي كني اصلا هيچ چيزي روي مانيتور نمياد انگار كامپيوتر كاملا خاموشه!!؟

من فكر مي كنم مسئله مربوط به تنظيمات بوت شما و بايوس مادربورد هست و چيز خاصي هم نيست
اگه از بوت سیستم بود سیستم حداقل یک لحظه روشن می شود بعد دوباره خاموش یا ریست میشود

مربوط به تنظیمات مستر اسلیو دی وی دی رایتر نمیشه؟
دوست من اگه درایور دیگه هم داری مثلا cd یا dvdr ای امتحانی کن ببین اگه اونا رو جدا کنی هیمن مشکل پیش میاد

تونستس پاورتو عوض کن
با سلام به تمام هنر جویان it در زمینه سخت افزار
ایران تکنولوژی مجهزترین مرکز تعمییرات و آموزش سخت افزار
مشکل شما چند مورد بیشتر نیست
1- نداشت ارتباط سیگنالی بین cpu و بایوس
2- ولتاژی که از ic ite بصورت سیگنال به cpu فرستاده می شود
برای راهنمایی بیشتر با در ارتباط باشید orm.linux@yahoo.com
صفحه‌ها: 1 2