ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطور میشه pictureboxیا toolbar رو move کرد ؟ (آموزش)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام. یه سوال داشتم از دوستان حرفه ای که چطور میشه pictureboxیا toolbar رو move کرد ؟ چون هر2تاشون دستور move رو دارن اسم هردوتاشونو گفتم من تا اونجا بلدم که بایدن اسم کامپیوننت و دستور move رو نوشت. ولی بقیشو نمیدونم چی بنویسم. لطفا یکی منو راهنمایی کنه. منظورم هم از move کردن تولبار یا پیکچر باکس اینه که در محیط برنامه بشه تولبار یا پیکچر باکس رو جاش رو عوض کرد و به اینو و اونور بردش. تو برنامه های حرفه ای همتون بارها و بارها این نوع تولبار ها رو دیدید. ممنون میشم از دوستان منو راهنمایی کننHeart
دوباره سلام.Whistle
انقدر به برنامه ور رفتم تا بالاخره به جوابم رسیدم. شما میتونید تولبار یا هرشی دیگه رو با استفاده از این کد در برنامه move کنید Laugh حتی خوده فرم رو !! Wink فقط باید به جای Toolbar1 اسم شی خودتون یا اسم فرمتون رو بنویسید. Amaze
ابتدا یک Toolbar ایجاد کنید و بعد کد زیر رو در فرمتون قرار بدید.

کد:
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Any) As Long
Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32.dll" () As Long
Private Sub Toolbar1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Dim lngReturnValue As Long

If Button = 1 Then
        Call ReleaseCapture
        lngReturnValue = SendMessage(Toolbar1.hWnd, &HA1, 2, 0&)
    End If
End Sub

حالا با کلیک روی تولبار و کشیدن ماوس میتونید تولبار رو در محیط برنامه جابجا کنید
نظر درمورد چگونگی این کد یادتون نره
با تشکر Happy
خوب بود.
موفق باشی
سلام
جالب بود دستت درد نكنه
سلام
چطور میشه دابل کلیک روی toolbar رو غیر فعال کرد . یعنی وقتی دابل کلیک میکنیم هیچ اتفاقی نیفته و پنجره customize که باز میشه ، باز نشه
لطفا کسی اگر بلد هست کمک کنه