ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قرار دادن برنامه در استارتاپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من مي خواستم با وي بي يه کد بنويسم که نرمافزار خود به خود بره خودشو تو start up کپي کنه و وقتي اجرا مي شه بسته نشه . حتي با Task manager . مي شه؟؟؟Smile
برای اینکه برنامه بعد از هر بار راهاندازی اجرا بشه از کلید زیر در رجسیتری استفاده کن:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
یک Value بنام دلخواه از نوع string بساز و مقدار اونو برابر با آدرس فایل اجرایی برنامه ات قرار بده.

در مورد اینکه برنامه ات بسته نشه حتی با تسک منجر فکر می کنم، (البته اگه اشتباه نکرده باشم) باید اونو بعنوان سرویس های ویندوز معرفی کنی. یا اینکه کاری کنی که با یوزر نیم system تو تسک منجر دیده بشه.
سلام بله میشه
این مقاله رو بخون
واقعا مقاله ات عالی بود
ممنون و تشکر
zacaria نوشته است:واقعا مقاله ات عالی بود
ممنون و تشکر
خواهش می کنم Shy
آخه من مي خوام وقتي برنامم تو يه کامپيوتر ديگه اجرا مي شه خودبهخود تو استارتاپ بره نه اينکه خودم برم تو رجيستري و تغيير بدم
سلام
برنامه خود به خود start up میشه لازم نیست شما برید تو رجیستری و چیزی رو تغییر بدید
برای مثال می تونی اون کی لاگری که من نوشتم رو دانلود کنی تو سورس اون start up کردن هست
سلام
شما برای اینکه برنامتون خودبخود تو استارآپ بره کافیه که کدهای مربوط به ویرایش رجستری رو توی رویداد لود شدن فرم اصلی برنامه تون قرار بدین.
برای آشنایی با کدهای ویرایش رجستری در ویژوال بیسیک هم بهتره مقاله ای که جناب mohsen_f دیروز در انجمن ویژوال بیسیک گذاشتن رو بخونی. مقاله کامل و جامعی هستش.
موفق باشی
بهتره از روشهای جدید استفاده کنین نوشتن تو run و قرار دادن تو پوشه startup وچیزهایی که تو msconfig دیده میشه خیلی جالب نیست چون کاربران که یه کم از ویندوز اطلاعات داشته باشن میتونن برنامتونو صریع از دور خارج کنن
سلام
من همین یه راه رو بلدم لطفا اگه شما راه دیگه ای بلد هستید بگید
اگه يك راهي باشه كه اين برنامه رو بشه به عنوان يكي از سرويسهاي ويندوز معرفي كرد معركه ميشد.
صفحه‌ها: 1 2