ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یاهو مسنجر ویستا ( تا داغه دانلود کن! )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
شرمنده دوستان . منم اشتباه کردم .
آقا محسن داشتیم . تیکخ میندازیم
asp رو اینترنت فراوونه isp تو هر شهری چند نمونش از نوع درپیت پیدا میشهWhistle
خوب حالا چطور میشه از Isp استفاده بهینه کرد Amaze ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب وقتی استفاده کننده از اون isp یاد باشه سرعت پایین میاد رنج ip خودتو چک کن یه سری رو بنداز بیرون(بعضی برنامه ها ip میدی طرف رو dc میکنه)برا چند دقیقه که طرف دوباره on بشه سرعتت بالا میره
استفاده بهینه دیگهای نیست
موبین جان این راهی که شما می گی برا دیپلم به بالاست!!
در ISPها معمولا یک سرور داریم که بقیه کامپیوترها به اون متصل هستند ، اول سرور به اینترنت وصل می شه و بعد از طریق اون به دیگر کامپیوترها انتقال داده می شه. حالا اگه کسی (حتی اگه ندونه ISP رو چطور می نویسن !! ) می تونه بشینه پشت سرور و دانلود کنه و هرچی از سرعت خط باقی موند برسه به بقیه کاربران!! در ضمن سرعت خط ISP بسیار بالاتر از اینی هست که کاربران عادی دارن ( در واقع مخابرات عمدا سرعت خط کاربران عادی رو کاهش می ده )
Di Di نوشته است:در ISPها معمولا یک سرور داریم که بقیه کامپیوترها به اون متصل هستند ، اول سرور به اینترنت وصل می شه و بعد از طریق اون به دیگر کامپیوترها انتقال داده می شه. حالا اگه کسی (حتی اگه ندونه ISP رو چطور می نویسن !! ) می تونه بشینه پشت سرور و دانلود کنه و هرچی از سرعت خط باقی موند برسه به بقیه کاربران!!
با شما موافقم
نقل قول: در ضمن سرعت خط ISP بسیار بالاتر از اینی هست که کاربران عادی دارن
خب باید هم باشه چون بین یوزر ها تقسیم میشه
نقل قول: ( در واقع مخابرات عمدا سرعت خط کاربران عادی رو کاهش می ده )
کاهش نمیده اخه من سرعت خطم پایین بود رفتم isp مربوطه بعد کلی دادو قال گفتن بخدا ما بی تقصیریم مشکل از مخابراته
مام رفتیم اونجا یسره رفتیم پیش ریس مخابرات 0111 بابا جان این چه وضعشه مثلا خط بابل تو ایران حرف اولو میزنه چرا سرعت ما انقدر پایینه چطور این همه سرعت رو میخورین طرف خندش گرفت بهم گفت یه لحضه بشینین الان درست میشه زنگ زد بخش کابل هوایی ما رو فرستاد اونجا
خلاصه اخر معلوم شد مشکل از مصافت زیاد و این نویز لعنتی مخابرات ایرانه خطم رو عوض کردن خوب شد الان با 52.5 انکت میشم و دیس نمیشمWink[/quote]
(۰۴-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۳۱:۰۰)Di Di نوشته است: [ -> ]اینم یاهو مسنجر جدید که روی XP هم کار می کنه. Clap

حجمش یکم زیاده

سلام دوستان
این لینک مال 2 سال پیشه و خراب شده لطفاً لینکش رو عوض کنید. من خیلی گشتم اما نتونستم اونیو که باید پیدا کنم.
صفحه‌ها: 1 2