ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خروجی گرفتن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.من یه سوال دیگه هم دارم:
من تو کدی که تو کریستال ریپورت می نویسم می خوام که رکوردهامو بر اساس جستجو فیلدهایی که از نوع nvarchar هست بیاره(توی دستور عنوانفیلد='محتوای فیلد' select * from table where که وقتی عنوان فیلدم ترکیبی باشه مثلا علی علیزاده خروجی بهم نمی ده باید چه کنم؟
سلام.
سوالت اصلا واضح نیست.Amaze
نقل قول: وقتی عنوان فیلدم ترکیبی باشه مثلا علی علیزاده خروجی بهم نمی ده
یعنی چی؟ مگه عنوان فیلدات (اسم ستون ها) اینجوریه. علی علیزاده اسم ستونت هست یا قراره محتوای یه ستون از جدول باشه.
ساختار کلی استفاده از دستور Select اینجوری هست:
کد:
Select * from tblTable where col1='Text1' and col2=Integer
برای مقادیر ترکیبی بهتره از and یا or استفاده کنی.
اگه منظوره این بود، امیدوارم کارت رو راه بندازه.Wink
حق با شما بود.نه عنوان فیلدم نیست ،محتوای فیلدمه ؟مثلا عنوان فیلدم "نام"است و محتوای ان "علی علیزاده".
من می خوام توی دستوره selectم علی علیزاده رو search کنم ولی انگار اصلا این محتوای فیلدهایی که حالت ترکیبی داره رو نمی شناسه.
بهتر گفتم؟
سلام.
بازم منظورتو از فیلدهای ترکیبی نگفتی. ولی به جای علامت = از like استفاده کن، ببین جواب می ده یا نه. یعنی:
کد:
Select * from tblTable where col1 like N'Text1'
یادم رفت بگم برای مقادیر NvarChar حتما موقع سرچ یه N قبل از مقدارت بزار تا درست کار کنه. یعنی:
کد:
Select * from tblTable where col1=N'Text1'
موفق باشی.
نمیخوام که محتویاته چندتا ستونو با هم جستجو کنم؟محتویاته یه ستونم به صورته ترکیبی است.که این اسامی ترکیبی رو توی دستوراتی که برای گزارش گیری می نویسم نمیتونم با دستورهselect خروجی ازش بگیریم
مرسی حل شد.لطف میکنین که سواله بعدیمم ببینین؟