(۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۲:۳۱:۱۶)Sh4DoVV نوشته است: [ -> ] (۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۴:۰۵:۲۵)behtash نوشته است: [ -> ]درود برشما Sh4DoVV
اگر امکان داره یک آموزش کلی در مورد باز کردن فایل TEST پیوست شده بزارید باتشکر؟
سلام علیکم
در صورت صلاحدید مدیریت محترم انجمن تائید بفرمایند که بنده آموزش را ارسال نمایم .
یا علی
خواهش می کنم
خوشحال میشیم اگر لطف کنید و آموزش رو برای دوستان علاقه مند منتشر کنید
باسلام
آقا لطف کنید آموزش رو قرار بدین ضروریه خیلی وقته پیام گذاشتم تو انجمن ولی کسی پاسخ گو نیست لطفا کمک کنید
لطفا درمورد فایل پیوست که چطوری کرک میشه این برنامه از روی فایل خارجی کپی برداری شده خود برنامه نویس هم اشاره کرده
لطفا کمک کنید پیشا پیش از زهمات شما کمال تشکر را دارم
سلام علیکم
شرمندم یه مدتی نبودم ، الان دسترسی به اون فایل شما ندارم ولی در اسرع وقت حتما روش ساده اون رو توضیح خواهد داد
یاعلی
باسلام
آقا جان خیلی نیازه اگر امکان داره یه کاریش کنید همان فایل test لینکش توی پستهای قبلی هست
با تشکر
دوستان در مورد استخراج فیلم هایی که با نرم افزار password protect video master کد گذاری شده ان راهی وجود داره؟
سلام علیکم
در مورد نمونه فایل شما ، ابتدا فایل test رو اجرا کنید بعد OllyDBG رو باز کنید و از گزینه Attach پروسس excel رو اتچ کنید بعد از resume کردن پروسس پنجره Memory رو باز کنید و این بایتها رو جستجو کنید
کد:
C7 44 24 58 0F 00 00 00 89 5C 24 54 88 5C 24 44 0F 85 33 01 00 00
سپس مقدار 0F 85 رو به 0F 84 تغییر بدین ، حالا یه سریال اشتباه وارد کنید و تست کنید .
یا علی
باسلام
باعرض خسته نباشید خدمت استاد عزیز تشکر از وقتی که گذاشتید این کارها رو انجام دادم اوکی هم داد ولی بعد از تائید از فایل برنامه خارج می شود .
وبرای فایل دیگری که ساختم جواب نداد
میخواستم بدونم این کد فقط مخصوص این فایل هست .
کد:
و چه جوری میتونم این کد را بدست بیاورم
بازهم از زحمات شما کمال تشکر را دارم .
یاحق
شما باید هرپروتشکنی که فایلتون ازش داره استفاده میکنه رو که واقع در LockXLSRuntime.dll
است رو پیدا و غیرفعال کنید
لیست پروتکشن های این ورژن (4.6.14 ) 32bit
[
attachment=13489]
برای مثال دو پروکشن در این مثال غیر فعال شده :
[
attachment=13490]
فایل بالایی رو به LockXLSRuntime.dll تغییر نام بدهید و در مسیر برنامه (Program Files%\LockXLS%) کپی کنید.
آیا فایل موردنظرتون(exe.*) بعد از نمایش پیغام موفقیت امیز بودن پروژه ی اکسل رو صحیح اکسترک میکنه؟
با سلام
تشکر از توضیح های که دادین
ولی هر کاری کردم نتونستم برای فایل دیگه ای اجرا کنم
ودر ضمن اون فایل تست رو که انجام میدادم فقط پیغام تائید یه کد میومد ولی بعد از تائید برنامه بسته می شد
میشه بگید که دقیقا این کد چه جوری بدست میاد
کد:
اگر امکان داره تصویری بگید
باتشکر فراوان از شما اساتید
یاحق