ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک قفل های تلفنی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
چطوری میتونم تشخیص بدم این کدها را 

آموزشی ندارید که من بتونم تمرین کنم

یا حق
اگه منظورتون اینه که ( کدهای ماشین Opcode) رو به صورت دستی به اسمبلی برگردو نید،مثلا در  پردازنده های Intel x86 Assembler Instruction کد ماشین دستورالعمل  JNZ برابر است با 75        
اگر هدفتون تبدیل کد ماشین به دستورالعمل هست با برعکس  شما باید  این رفرنس رو بخونید:
Intel® 64 and IA-32 ArchitecturesSoftware Developer’s Manual Volume 2B: Instruction Set Reference
در رفرنس بالا روش تبدیل دستورالعمل ها به زبان ماشین در این پردازنده شرح داده شده است

اما اگه هدفتون فهم کدهاست و اگر با منطق برنامه نویسی آشنا هستید بهتره که از ابتدا زبان اسمبلی و مبناها و اصول کار رو به صورت صحیح یاد بگیرید مقالات و کتاب های بسیار خوبی به زبان فارسی موجود هست که ازاونا میشه به :

کتاب برنامه نویسی و زبان اسمبلی کامپیوتر های شخصی
لینک مستقیم

وهمین طور:
لینک مستقیم

اشاره کرد

در آدرس زیر هم یک مرجع کامل از دستورالعمل های x86-64  به صورت آنلاین است که به صورت دقیق به شرح پارامترها و نحوه ی دیکد کردن دستورات پرداخته
اینجا
باسلام
 مرسی از راهنمایی شما

اگر برنامه ای روی یک سیستم نصب وکد آن فعال شازی شده باشد راهی وجود دارد روی یک سیستم دیگه نصب بشه

با تشکر از شما

یاحق
بله

درباره ی فهم کد هم برای آشنایی این مقاله ی فارسی  کوتاه رو آماده کردم ،طریقه تبدیل دستورالعمل اسمبلی 8086(  16bit) به کد ماشین

[attachment=13494]
باسلام
میخواستم بدونم چطوری میشه برنامه ای که روی یک سیستم فعال کردیم قفل تلفنی داشته باشد روی یک سیستم دیگه نصب کنم و فعال بشه جهت اطلاع از شماره سریال هارد استفاده می کند
باتشکر
یاحق
1-دور زدن شرط چک سریال مشروط به اینکه همین طوری هست که شما میگی
2-ساخت لودر مشروط به اینکه یک شناسه معتبر داشته باشی
3-سوار کردن برنامه روی ماشین مجازی با مشخصات معتبر

درصورت تمایل یه نمونه برای برسی بیشتر بزارید
باسلام
این فایلی که دارم یک برنامه انبار داری می باشد که فقط روی یک سیستم نصب می شود و از شماره سریال هارد دیسک استفاده می کند راهی وجود دارد که روی سیستم دیگری نصب کنم یاکه شماره سریال سیستم دوم رو تغییر بدم

باتشکر از راهنمایی های خوبتون
با سلام خدمت اساتید محترم
در خصوص قفل IntelliLock  چکونه کار می کنه و با چه برنامه ای قابل شکستن هست؟
همچنین برنامه هایی که با olly  مشکل دارند و پک هم نشده اند باید چکار کرد؟
ممنون می شم جواب بدید
سلام.کسی نرم افزار هک وای فا بغیر از wps connectمیشناسه؟که واقعا کار کنه.روت هم باشه اشکالی نداره
(۰۲-اسفند-۱۳۹۵, ۱۰:۰۹:۲۱)mrkv2000 نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید محترم
در خصوص قفل IntelliLock  چکونه کار می کنه و با چه برنامه ای قابل شکستن هست؟
همچنین برنامه هایی که با olly  مشکل دارند و پک هم نشده اند باید چکار کرد؟
ممنون می شم جواب بدید
با توجه ب ورژن مورد نظر اموزش ها شو سرچ کنید
(۰۹-اسفند-۱۳۹۵, ۱۲:۲۳:۲۳)arya1377 نوشته است: [ -> ]سلام.کسی نرم افزار هک وای فا بغیر از wps connectمیشناسه؟که واقعا کار کنه.روت هم باشه اشکالی نداره

تماما این برنامه ها از باگ wps استفاده میکنند ،بهتره از سیستم عامل ها و ابزارهای قوی تر مثه wifilax یا kali استفاده کنید
تشکر[تصویر:  clap.gif]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12