ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک قفل های تلفنی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
به طور کلی برنامه شما پک شده و داره می گه حواست جمع باشه!!

شاید مقاله "استفاده از IDA برای آنپک کردن یک برنامه ...." که لینکش در امضام هست بتونه کمک کنه
آخه این همون کرک می هست که شما گذاشتین و کلاً با اکثر برنامه ها این مشکل وجود داره . پوشه UDD رو هم پاک کردم ولی جواب نداد.
فکر می کنم OllyDBG شما مشکل دار شده، لطفا مجددا دانلودش کنید

اگر باز هم درست نشد ممکنه مشکل از ویندوز باشه، یا در اثر تخریب ویروس که در این صورت با نصب ویندوز

باید مشکل حل بشه.
سلام

چطوری میتونم Language دیباگر OllyICE رو به انگلیسی تغییر بدم؟

مرسی/.
شما نسخه چینی اش رو اجرا کردید، داخل همون پوشه فایل نسخه انگلیسی هم موجوده
سلام . یه مجموعه آموزشی مربوط به مهندسی عمران خریدم که واسه فعال کردنش باید بری توی سایتش تا کد فعال سازی بهت بده اما وقتی میری توی سایتش خبری از سایت نیست . دوتا شماره موبایل هم گذاشتن واسه پشتیبانی که یکیش خاموشه یکی هم جواب نمیده . این مجموعه با vb6 نوشته شده که خطای فارسی میده و هرکاری کردم نتونستم اون Jump رو پیدا کنم . لینکش رو واسه دانلود میذارم یه نگاهی بهش بندازین . سایتش هم توی برنامه نصب هست می تونید برید و ببنید که خبری از سایت نیست پس اگه یه کمک کنید ممنون میشم.

لینک دانلود: حجم 6.5 مگابایت
جناب DiDi یه لطف نمی فرمائید راهنمایی کنید؟
راهنمایی می خواهید یا کرک؟؟

به عنوان راهنمای کلی می تونم بگم، بهتره یک سری به بخش کارگروهی بزنید، اونجا توضیح دادیم که

همیشه نمی شه از روی متن پیغام به محل چک شدن سریال نزدیک شد بلکه بهتره از توابعی که مربوط

به نمایش مسج باکس هستند استفاده کنید، روی همشون بریک پوینت بزارید و اجازه بدید برنامه پیغام

خطاش رو نمایش بده و بعد ....

اما گاهی ممکنه به جای مسج باکس از یک فرم دیگه استفاده کرده باشه ، باز هم می شه با گذاشتن بریک

پوینت روی توابع لودینگ فرم اون رو به دام انداخت.

و در نهایت قبل از همه اینها می شه روی توابع مقایسه دو تا رشته، توابع خواندن از رجیستری یا فایل و همچنین

ذخیره در رجیستری و فایل و یا خواندن مشخصات سخت افزاری استفاده کرد.

همه اینها در قسمت Search for و انتخاب گزینه Intermoduler Calls یافت خواهند شد.

در مورد کرک هم باید خدمتتون عرض کنم چون اینجا از نظر حقوقی به نام آقا هادی هست ، چنانچه اون شرکت

به اصطلاح نیمه تعطیل فردا پاشه بیاد شکایت کنه چرا برنامه من رو کرک کردن اونوقت حالت خوبی پیش نمیاد!
ممنون از راهنمائی یه تلاش می کنم اگه نشد باز مزاحمتون میشم
نشد !!! DiDi جان راهنمایی نمی کنید
آقا دستتون درد نکنه مشکل حل شد . یه شرط رو توی فرم لود برنامه برعکس کردم دیگه صفحه فعالسازی ظاهر نمیشه و مستقیم وارد برنامه میشم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12