ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعداد دانلود ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخوام تعداد کلیک های کاربران روی یه لینکی رو نشون بدم (برای وبلاگ)
مثل همین ایران ویچ تعداد دانلودهایی که از یه برنامه میشه معلومه
باتشکر
سلام.
محسن جان، براي انجام اين کارا يا بايد از ديتابيس استفاده کني يا اينکه تعداد دانلود رو تو يه فايل ذخيره کني و موقعي که ميخواي لينک دانلود رو بدي اون اطلاعات رو فراخوني کني.
موقعي هم که کاربر روي لينک کليک ميکنه يه يه صفحه ديگه مي ره که اونجا يکي به تعداد دانلود ها اضافه شده و بعد آدرس به فايل موردنظر ريدايرکت مي شه. اين کار با زبان هاي برنامه نويسي مختلف قابل انجام هست. يه نمونه قبلا با ASP (اگه هنوز داشته باشي) بهت گفته بودم، اينم تقريبا شبيه همون هست.
اگه اشتباه نکنم تو ايران ويج از ديتابيس استفاده مي شه.

به تکنولوژي سرور سايد منتقل شد.
سلام mbza11
من گفتم که برای وبلاگ می خوام ....
توی وبلاگ هم که نمیشه از Asp و php استفاده کرد، آیا کد جاوا اسکریپتی نیست که بشه این کار رو باهاش انجام داد؟
یه فکری کدی شمارنده که با Asp نوشته شده رو روی یه هاست آپلود کنم و بعد لینک رو روی وبلاگ قرار بدم.
سلام.
فکر مي کنم توي وبلاگ يه همچين قابليت هايي باشه.
اگه بخواي از کد جاوا استفاده کني که ديگه نمي توني تعداد دانلودها رو بشماري چون کدهاي جاوا فقط سمت کاربر اجرا مي شه و چيزي به سرور بر نميگرده که بخواد ذخيره کنه مگر اينکه بخواي با Ajax بنويسي.
سلام حالا با توجه به این که Add or Remove Programs باز نمیشه آیا راه دیگه ای برای نصب IIS وجود داره؟