۰۹-اسفند-۱۳۸۶, ۱۲:۵۱:۲۸
صفحهها: 1 2
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۱۸:۱۱:۴۱
کسی نمی دونه چرا باز نمی شه
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۳۵:۳۷
دو حالت بیشتر نداره یا از طریق ریجستری اینطوری شده که بعید می
دونم یا اون فایلی که گفته بود آسیب دیده که با این آموزش می تونی
درستش کنی
درستش کنی
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۳۸:۰۲
یا در اثر ویروس یا حذف یکی از فایلهای سیستمی ( Rundll ) ویندوز قادر به لود کردن این برنامه نیست.
علتش هر چیزی می تونه باشه از ویروس گرفته تا ویروس کش.
به نظر من بهتره سیستمت و در مورد ویروس چک کنی و یه سری هم به سرویسهات بزنی. در آخر می تونی ویندوزت رو ریپایر کنی.
علتش هر چیزی می تونه باشه از ویروس گرفته تا ویروس کش.
به نظر من بهتره سیستمت و در مورد ویروس چک کنی و یه سری هم به سرویسهات بزنی. در آخر می تونی ویندوزت رو ریپایر کنی.
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۵۲:۱۸
سلام Di Di
خواستم ریپایر کنم نمیشه!!!
خواستم ریپایر کنم نمیشه!!!
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۵۵:۲۲
Iron_Fist نوشته است:دو حالت بیشتر نداره یا از طریق ریجستری اینطوری شده که بعید میممنون خودم این روش رو بلد بودم اما نمیشه!!!
درستش کنی
توی RUN باید بنویسی sfc /scannow نمیشه یه لحظه Cmd باز میشه و سریع بسته میشه
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۴۷:۱۰
نمی شه که جواب نشد!! باید بگی چرا نمی شه ؟ چه پیغامی می ده؟
به نظر من بازم ویروس گرفتی!! ( بگو از کجا این همه ویروس میاری ما هم بریم دانلود کنیم! )
به نظر من بازم ویروس گرفتی!! ( بگو از کجا این همه ویروس میاری ما هم بریم دانلود کنیم! )
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۲۳:۵۷:۴۱
نقل قول: وی RUN باید بنویسی sfc /scannow نمیشه یه لحظه Cmd باز میشه و سریع بسته میشه
دلیلش اینه که شما با یوزر Administrator وارد نشدید
یه بار همه یوزر ها رو ببندید و تو ولکام اسکرین آلت دیلیت کنترل بزنید
و از اونجا وارد یوزر Administrator بشید
اونجا کار می کنه
۱۱-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۱۸:۵۰
Iron_Fist نوشته است:نه ادمینهنقل قول: وی RUN باید بنویسی sfc /scannow نمیشه یه لحظه Cmd باز میشه و سریع بسته میشه
دلیلش اینه که شما با یوزر Administrator وارد نشدید
یه بار همه یوزر ها رو ببندید و تو ولکام اسکرین آلت دیلیت کنترل بزنید
و از اونجا وارد یوزر Administrator بشید
اونجا کار می کنه
۱۱-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۲۱:۴۱
Di Di نوشته است:نمی شه که جواب نشد!! باید بگی چرا نمی شه ؟ چه پیغامی می ده؟من کی گفتم جواب نشد!!!
اصلا پیغام نمیده گفتم سریع بسته میشه(CMD)
۱۱-اسفند-۱۳۸۶, ۱۰:۳۴:۱۱
قسمتهای دیگه ویندوز رو چک کن. به فولدر آپشن سر بزن و نمایش فایلهای پنهان و پنهان سیستمی رو فعال کن و دوباره برو نگاه کن ببین سر جاش هست یا تغییر کرده.
یه نگاه به شاخه ویندوز بنداز و دنبال فایلهای مشکوک بگرد. آنتی ویروست رو آنیستال کن.
به احتمال زیاد کار ویروس هست ولی چون سیستمت رو نمی بینم نمی تونم کاری بیشتر از این برات انجام بدم. یا سیستمت رو بیار پیش من یا خودت ویندوزت رو عوض کن .
یه نگاه به شاخه ویندوز بنداز و دنبال فایلهای مشکوک بگرد. آنتی ویروست رو آنیستال کن.
به احتمال زیاد کار ویروس هست ولی چون سیستمت رو نمی بینم نمی تونم کاری بیشتر از این برات انجام بدم. یا سیستمت رو بیار پیش من یا خودت ویندوزت رو عوض کن .
صفحهها: 1 2