ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت login
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من تازه دارم vb.net یاد می گیرم و برای برنامه ای که مینویسم احتیاج به login دارم چند تا کد وبرنامشوهم پیدا کردم ولی همه خیلی طول و تفسیر دارن و من اصلا نمی فهمشون برای همین میترسم خودم بنویسم بعدن کلی برام دردسر درست کنه.
می خواستم یکی زحمت بکشه بهم یاد بده چطور یه login با اضافه کردن 5 تا کاربر و hash حداقل MD5 با بانک sql بنویسم .
کتاب جعفر نژاد را هم دارم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم .
آقا یکی کمکم کنه باور کنید یه در راه مانده را نجات میدید خیلی گشتم ولی همه حداقل کد دادن هیشکی یاد نداده .می دونم آسونه ولی من بلد نیستم.
بهتره اول یه کتاب اموزش sql بخونین برای هش md5 هم میتونین از کلاسهایی که از قبل دوستان زحمتشو کشیدن استفاده کنین(این چیزی که شما میخواهین رو نمیشه تو 4و5 خط کلشو توضیح داد)
سلام
خوب دنبال کتاب و سایت ها برو اگه باز به جایی نرسیدی ! سورس بزار تا خط به خط برات توضیح بنویسم .

موفق باشی
[attachment=785][attachment=784]
سلام
آقا مرسی جواب دادین خیلی خوشحال شدم به داد من رسیدید.
باور کنید دیگه این قدر گشتم خسته شدم یه یه هفته ای بود که گذاشته بودم کنار ،بعد گفتم آخرین چاره پرسیدنه که انشاءالله جواب بده.
اینو من هرچی گشتم حتی آموزش سادشم نبوده وگرنه مزاحم نمی شدم .
توی hash اول فهمیدم باید دنبال سورس یکیشون بگردم که برای vb.net هیچی پیدا نکردم بعد که داشتم تو سورسای سایتای غیر وطنی اونم باکمال بی سوادی فقط سورسارو نگاه می کردم دیدم هیشکی سورس کد رو نذاشته فقط اسمشو برده بعد رفتم این halp vb(همون کتابخونش) گشتم دیدم اونم فقط اسم برده و البته نوشتاناشم گفته ما هم هر کاری کردیم نتونستیم استفاده کنیم.
الان 4تا از برنامه های login را که پیدا کردم می ذارم البته خدا کنه درست بذارم چون دفعه اولمه.

من اصلا راه نمی برم چی به چه، چرا این قدر زیاده ،خدا عمرتون بده فقط راه و چاهشو بهم یاد بدید .
sql را نمی گم بلد ولی راه می برم تو پایگاه داده استادمون یادمون داده ولی تازه دارم با هاش کار می کنم اگه مشکل پیدا کردم مزاحمتون میشم
البته اگه سوالام خیلی زیر دیپلمه به استادی خودتون ببخشید اگه استادمون از اول گفته بود برین vb.6یاد بگیرید این قدر الان به مشکل بر نمی خوردم .خدا بزرگه انشاء الله یاد می گیرم اونم بعد چند سال فول.
[attachment=786][attachment=787]
فقط دو تا شو گذاشت اینم دو تای دیگش.
سلام
درسته این کد ها یکم طولانی هستن . علتش هم اینه کهعمومی هستن و برای انجام کار های مختلف
در نتیجه برای این که زیاد وقتت رو هدر ندی (چون همه این کد ها برای کار شما مناسب نیست ) من چند تا نمونه کوچیک و کاربردی می نویسم تا مشکلت حل بشه

برای کد کردن داده ها (md5)

کد:
Imports System.Security.Cryptography
Imports System.Text
این هم یه تابع ساده و مفید :
کد:
Public Shared Function EncryptMD5RJ(ByVal cleanString As String) As String
        Dim clearBytes As [Byte]()
        clearBytes = New UnicodeEncoding().GetBytes(cleanString)
        Dim hashedBytes As [Byte]() = CType(CryptoConfig.CreateFromName("MD5"), HashAlgorithm).ComputeHash(clearBytes)
        Dim hashedText As String = BitConverter.ToString(hashedBytes)
        Return hashedText
    End Function

این هم یه کد ساده برای استفاده از تابع :

کد:
txtHash.Text = EncryptMD5RJ(Trim(txtInput.Text))

فکر نکنم کد های بالا نیاز به توضیح داشته باشند . اگه نیاز هست بگو تا بنویسم

برای ارتباط با بانک هم تا چند ساعت دیگه یه کد ساده قرار میدم (الان وقت ندارم)

موفق باشی
سلام
این هم کد اضافه کردن کاربر به بانک اطلاعاتی

کد:
Try
            Dim DBConn As OleDb.OleDbConnection
            Dim strFN, strLN As String
            Dim DBInsert As New OleDb.OleDbCommand()
            strFN = TextBox3.Text
            strLN = TextBox4.Text
            DBConn = New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "DATA SOURCE=" & "C:\db1.mdb")
            DBInsert.CommandText = "Insert Into Table1 (FName,LName) Values (" & "'" & strFN & "', " & "'" & strLN & "')"
            DBInsert.Connection = DBConn
            DBInsert.Connection.Open()
            DBInsert.ExecuteNonQuery()
            DBConn.Close()
        Catch err As System.Exception
            MessageBox.Show(err.Message)
        End Try

موفق باشی
سلام
آقا مرسی خیلی خوشحالم کردی خدا صد در دنیا هزار در آخرت بهت بده .
با اجازه شما ما با اینا یه دو سه روزی کار کنیم بلکه گره از کار ما واشه و این قدر مزاحم شما نشیم.
بازم مرسی خیالمو راحت کردی حالا دیگه دوباره دستم به کار میره .
انشاءالله هیچ وقت امیدت ناامید نشه.