اين يك اوپراي راكه در مورد دكتر محمد مصدق؟!
اينو دانلود كنين و گوش كنيد. گفتم حيفه بروبچ ايران ويج اينو نشنوند. فقط يه حرف از ممد 2000 رو دوباره تكرار ميكنيم. ما فقط ادعاييم همين و بس. براي بزرگانمون هم بايد خارجيها كاري بكنن :cry:
http://www.michaelminn.com/mossadegh/show.html
متاسفانه ، همه ماها فقط ادعا داريم و هيچي نيستيم ، افرادي خودخواه و مغرور و پر افاده و بي خواصيت .
زماني من كتاب نبرد من (مربوط به هيتلر) رو ميخوندم جدا خصوصياتي كه هيتلر راجب مردم آلمان ميگه شباهت عجيبي به ايرانيها داره
آدمهايي پرادعا
آدمهايي مغرور
آدمهايي سفله پرور
آدمهايي كه منافع كشور رو فداي يه خواسته كوچك شخصي ميكنن.
حتي حافظ هم ميگه : آب و هواي فارس عجب سفله پرور است
باور كنيد تا وقتي كه اين غرور و خودخواهي رو داريم به هيچ جايي نميرسيم .
اي كاش ايراني ميفهميد توي اين دنيا توي كجاش جا داره اونوقت نه ديگه غرور بيخودي داشت نه خودخواهي و نه ...
بقول بهروز پاكشير(برنامه پرچونه توي شبكه IPN) سيبيلها اينقدر گنده شده كه فرو رفته توي گوشها و جلوي چشمها رو گرفته.
من با ديدن پيشرفت هاي روزانه كشور هند خوشحال نمي شم بلكه افسوس مي خورم چرا ما نمي تونيم مثل اينها باشيم و حتي خيلي بالاتر !!!! :x
به خدا توي كلاس ما كه متشكل از 60 نفر دانشجوي كامپيوتره 10 نفر توي خونه كامپيوتر ندارن !!! تا حالا برتامه نويسي نكردن !!! نمي دونن اينترنت چيه !!!
اونوقت توي ايران بقالي ها هم فاكتور كامپيوتري چاپ مي كنن و سفارش اينترنتي مي گيرن !! 8O
حالا مقايسه كن ببين كي رفته جلو ما يا اونها !!!! چرا ؟؟؟ چون تو مملكت ما آفتابه لگن 7 دسته ولي شام و نهار هيچي ! :cry:
سفارت ايران بجاي اينكه كاري كنه كه ما راحت تر باشيم هر روز يه قانون جديد در مياره و به پليس هند تحميل مي كنه !
به تازگي گفته هركي 70 درصد به بالاي درسهاشو پاس نكنه بايد ديپورت بشه !! 8O 8O
تمديد ويزاي براي ما شده مثل 7 خان رستم اونوقت بقيه دانشجويان خارجي كه اومدن اينجا مثلا از تانزانيا يا نپال همه اقامت گرفتن و عبور و مرورشون آزاده !!!!!!!!!!!!
اونوقت برادران ايراني مقيم در سفارت پدر ما رو در ميارن تا يه ويزا كه هيچ ربطي به دولت ايران نداره رو تمديد كنيم اونم با اجازه آقايون !! اگه هم 1 روز دير بريم 30 دلار جريمه مي خوريم !! :x :x :x :x
به قول آهنگ شهرزاد سپانلو : كجاي اين زمين خدايا جاي موندنه !!!!! :x :x :x :x :x
وزارت خارجه فعلا دنبال منافع فلسطينه و عراقه (همونهايي كه پول دادن تا خليج فارس رو عرب كنن و جونهاي رشيد ايراني رو كشتن-جنگ با عراق كه يادتونه)