ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتوران کردن درایو و باز شدن آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من می خوام وقتی که کاربر روی درایوها کلیک کرد اول برنامه من باز بشه و بعد خودم درایو؟
برای این که درایو هم باز بشه از این کد استفاده کردم
کد:
Shell "Explorer " & Left$(App.Path, 2), vbMaximizedFocus
اما دوتا مشکل داره :
1-وقتی برنامه من اجرا میشه (برای اولن بار رو میگم) درایو C هم باز میشه که این جوری زیاد جالب نیست Angry
2-کاربر وقتی که روی درایوها کلیک می کنه توی همون پنجره باز نمی شه (توی یه پنجره جدا باز می شه)
سلام حاج محسن!
وقتی از دستور Shell Explorer استفاده می کنید، باعث باز شدن صفحه جدید می شه و کاریش نمی شه کرد ( یعنی من که جور دیگه ای ندیدم بشه )

اما باز شدن درایو C خیلی عجیبه !! نمی دونم تو اتوران چطوری آدرس دهی می کنی و فایل اجرایی از کجا داره باز می شه ولی ممکنه از کدهای برنامه هم باشه. تا نبینم نمی تونم بگم چرا!!

در مورد سوال دومت جا برای کار زیاده من برم یکی دوتا از این ویروسام رو اجرا کنم ببینم چطوریاست شاید چیز جدیدی داخلشون پیدا بشه.
Di Di نوشته است:در مورد سوال دومت جا برای کار زیاده من برم یکی دوتا از این ویروسام رو اجرا کنم ببینم چطوریاست شاید چیز جدیدی داخلشون پیدا بشه.
ممنون اگه چیز بدرد بخوری پیدا کردی به من خبر بده Heart
برای باز نشدن جداگانه برنامه می تونی از تابع SetParent استفاده کنی و برنامه خودت را به عنوان پنجره فرزند

پنجره درایو معرفی کنی

البته نیار به هندل پنجره درایو داره که می تونی اینم از طریق تابع FindWindowA پیدا و در تابع بالا استفاده کنی
سلام yeketaz
چطوری اگه می شه یه مثال بزن
اول این توابع رو ببین. اصلا دو سه تا پارامتر بیشتر نداره اگه نتونستی باش کار کنی بگو.
yeketaz نوشته است:برای باز نشدن جداگانه برنامه می تونی از تابع SetParent استفاده کنی و برنامه خودت را به عنوان پنجره فرزند
اینو بلد نیستم Angry

yeketaz نوشته است:البته نیار به هندل پنجره درایو داره که می تونی اینم از طریق تابع FindWindowA پیدا و در تابع بالا استفاده کنی
اینو بلدم Laugh
این خود فراخوانی تابع :

Private Declare Function SetParent Lib "user32.dll" (ByVal hwndChild As Long, ByVal hwndNewParent As Long) As Long
-----------------------------------------توضیحات------------------------------------------------------
hwndChild=هندل برنامه خودت

hwndNewParent=هندل پنجره ای که می خوای مادر پنجره برنامه تو بشه که با تابع FindWindowA پیدا می کنی

البته باید این پنجره از نوع مادر باشه.