ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل maskedbox با بانک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دو تا maskedbox هم دارم که هنگام ارتباط با پایگاه از اونها هم error میده من دستور

adodc1.recoedset.field(1)=maskedbox1.text
رو می نویسم
چه اروري ميده ؟
نوع فيلد چي هست ؟
اطلاعات داخل ماسك باكس چي هست ؟
hamed_Arfaee نوشته است:چه اروري ميده ؟
نوع فيلد چي هست ؟
اطلاعات داخل ماسك باكس چي هست ؟

نوع فیلدش در access date/time است و erroresh میگه نمیتونن این maskedbox ها با فیلدشون بایند بشن و اینکه از dataenvironment استفاده میکنم
دو حالت داره:
يا تاريخي كه تو باكس مي نويسي يك تاريخ معتبر نيست مثلا ميخواهيي ثبت كني : 1386/02/31 كه تاريخ معتبري در ميلادي نيست
يا كلا از كاراكتري استفاده كردي كه جزو خصوصيا تاريخ زمان نيست

براي تست نوع فيلد رو به رشته تغيير بده و اگه باز هم خطا داد مشكل رو از جاي ديگه بايد پيدا كرد
hamed_Arfaee نوشته است:دو حالت داره:
يا تاريخي كه تو باكس مي نويسي يك تاريخ معتبر نيست مثلا ميخواهيي ثبت كني : 1386/02/31 كه تاريخ معتبري در ميلادي نيست
يا كلا از كاراكتري استفاده كردي كه جزو خصوصيا تاريخ زمان نيست

براي تست نوع فيلد رو به رشته تغيير بده و اگه باز هم خطا داد مشكل رو از جاي ديگه بايد پيدا كرد

آقا حامد من تو جدول فیلدهای date/time رو text هم کردم خطا میده خودم باز یه بررسی میکنم ببینم اشکال کجاست شما هم اگه میدونین کجای کارم میتونه ایراد داشته باشه ممنون میشم زودتر راهنماییم کنین
شما متن پيام خطا رو اينجا عينا بنويس
بهمراه متن كامل داخل تكست باكس
hamed_Arfaee نوشته است:شما متن پيام خطا رو اينجا عينا بنويس

پیغام خطا اینه:
unable to bind to field or data members:'lastdate'

من وقتی فیلد رو دوباره به date تغییر دادم و mask ی که برای maskedbox گذاشته بودم را پاک کردم error نمیداد من میخوام در maskedbox عبارت
##/##/##13 رو نشون بده که اینو که در mask مربوط به maskedbox مینویسم error میده
hamed_Arfaee نوشته است:شما متن پيام خطا رو اينجا عينا بنويس

آقای ارفعی فرم 3 رو ببینید
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7207
در مورد فیلد lastdate. این فیلد از نوع رشته است. خب اگه توی دیتابیس اطلاعات رو درست بزنید مشکلی پیش نماد. مثلا 1386/11/10 . طبق ماسکی که براش مشخص کردید فیلدتون باید این شرط ها رو داشته باشه:1- سال 4 رقم باشه و با 13 شروع بشه. 2-ماه و روز حتما باید دو رقمی باشه. 3- از / برای جدا کردنشون باید استفاده کنید.
ajlajlajl نوشته است:در مورد فیلد lastdate. این فیلد از نوع رشته است. خب اگه توی دیتابیس اطلاعات رو درست بزنید مشکلی پیش نماد. مثلا 1386/11/10 . طبق ماسکی که براش مشخص کردید فیلدتون باید این شرط ها رو داشته باشه:1- سال 4 رقم باشه و با 13 شروع بشه. 2-ماه و روز حتما باید دو رقمی باشه. 3- از / برای جدا کردنشون باید استفاده کنید.

نه اون باید از نوع تاریخ باشه آقای ارفعی به من گفتن اونو متنی کنم ببینم مشکلم حل میشه یا نه که حل نشد راجع به مطلب شما هم باید بگم که جواب نمیده
برای من جواب میده.
صفحه‌ها: 1 2